Antena

Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Ce planuri de viitor au Cristian și Antonia după încheierea sezonului. Ce și-au propus

Cristian și Antonia au purtat o conversație serioasă cu privire la relația lor și viitorul în doi. Deși Antonia și-ar dori să le logodească în emisiune, Cristina nu dorește.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 20 Iunie 2024, 14:06 | Actualizat: Joi, 20 Iunie 2024, 14:45
Galerie de imagini
Mireasa sezonul 9, 20 iunie 2024. Ce planuri de viitor au Cristian și Antonia după încheierea sezonului. Ce și-au propus
antena 1

Cei doi au purtat o conversație foarte serioasă despre căsătorie, însă a fost una în contradictoriu. Iată ce au vorbit!

Antonia și Cristian, gânduri serioase despre căsătorie la Mireasa, sezonul 9, 20 iunie 2024. Concurenta și-ar dori să se logodească în show

Concurenții s-au tachinat pe acest subiect, dar fără un numitor comun. Antonia și-ar dori să fie cerută în căsătorie în emisiune, însă Cristian nu vrea să audă de așa ceva.

Pe aceeași temă

„De ce ți se pare așa greu?”, spune Antonia cu gândul la logodnă.

În platoul emisiunii, Simona Gherghe, gazda show-ului, dar și cei doi au intrat în mai multe amănunte în această direcție, însă Cristian nu vrea să audă de așa ceva. Simte că nu este pregătit nici de nuntă, nici de familie sau căsătorie.

Antonia a recunoscut în direct că și-ar dori să fie cerută în căsătorie în emisiune. „Mi-ar plăcea să mă logodesc aici, ar fi o amintire frumoasă”, spune Antonia.

Cu toate acestea, Cristian nu s-a lăsat înduplecat în decizii.

Pe aceeași temă

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Recomandari A1

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
mireasa sezonul 9 mireasa concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Citește și
Mireasa, sezon 9. Cristian Marinescu, oprit de poliție în traficul din Capitală. A fost fost testat...
Mireasa, sezon 9. Cristina și Alex, escapadă romantică la munte. În ce ipostaze s-au fotografiat...
Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai...
Mireasa sezonul 9. Ștefan și Maria se află într-o vacanță de lux!Fotografiile care au atras atenția...
Video recomandate
Video
Citește și