Antena

Mireasa, sezonul 9. Ce sfaturi a primit Antonia de la Cristian înainte să plece din emisiune. Cum a încurajat-o tânărul

Cristian Marinescu a avut grijă să-i dea câteva sfaturi Antoniei înainte ca tânăra să plece din casa Mireasa, sezonul 9. Mai mult, concurentul show-ului matrimonial a făcut dezvăluiri neașteptate la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 06 Iulie 2024, 11:47 | Actualizat: Sambata, 06 Iulie 2024, 12:40
Galerie de imagini
Cristian Marinescu a avut grijă să-i dea câteva sfaturi Antoniei înainte ca tânăra să plece din casa Mireasa, sezonul 9
Antena 1

Cristian și Antonia au avut parte de un moment trist și emoționant, după ultima gală din sezonul 9 Mireasa. Tânăra a fost nevoită să părăsească emisiunea în urma voturilor publicului de la cursa pentru eliminare.

Concurentul a mai primit o șansă de la telespectatorii care l-au clasat în topul săptămânii la băieți, rămânând până în Finala show-ului matrimonial. Antonia și-ar fi dorit să plece acasă de mână cu partenerul său, însă acest lucru nu este posibil.

Pe aceeași temă

Înainte să iasă pe porțile casei Mireasa, Cristian a ținut să-i ofere câteva sfaturi pentru săptămâna în care el nu o să fie lângă ea. Băiatul a încercat să o încurajeze așa cum știe el mai bine.

Ce sfaturi a primit Antonia de la iubitul ei înainte de plecarea din casa Mireasa, sezonul 9

A mai rămas doar o săptămână până la Finala Mireasa sezonul 9, iar cuplurile rămase în competiție se pregătesc intens pentru a face marele pas. Cristian și Antonia se numără printre concurenții care nu s-au logodit în casa show-ului matrimonial.

Cei doi au fost despărțiți de votul publicului chiar înainte cu câteva zile de ultima etapă a concursului. Antonia a fost eliminată din casă în ultima gală de la Mireasa sezonul 9, urmând să își revadă iubitul în Marea Finală.

Înainte de a-și lua bagajul să plece, Cristian și Antonia au avut parte de momente copleșitoare. Aceștia s-au sărutat pasional și s-au îmbrățișat minute în șir. De asemenea, tânărul i-a oferit iubitei lui și câteva sfaturi.

„Când am condus-o pe poartă i-am spus: Nu te închide în casă, nu trage obloanele și stai să plângi sau să stai să te uiți mereu pe AntenaPLAY. Ieși să te simți bine, ieși cu prietena ta sau cu mama ta, bucură-te de timpul ăsta”, a mărturisit Cristian la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Pe aceeași temă

„De ce te-ar crede oamenii, că de acum un an și până acum, tu te-ai schimbat așa la 180 de grade? Aveai un alt comportament, îți doreai alte lucruri: gagici, distracție”, este întrebare Gabrielei Cristea care l-a amuțit pe Cristian Marinescu.

Recomandari A1

„Despre mine pot spune că sunt și am fost omul schimbărilor bruște și radicale.”, a spus concurentul.

Întrebat dacă avea nevoie de o pauză în relația cu Antonia, Cristian Marinescu a avut un răspuns direct și ezitant: „Nu!”.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
mireasa sezonul 9 antonia mireasa maria lungu mireasa cristian marinescu mireasa concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Citește și
Mireasa, sezon 9. Maria și Ștefan au dat vestea mult așteptată de fani. Unde locuiesc și cu ce se...
Mireasa, sezon 9. Cristian Marinescu, oprit de poliție în traficul din Capitală. A fost fost testat...
Mireasa, sezon 9. Cristina și Alex, escapadă romantică la munte. În ce ipostaze s-au fotografiat...
Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai...
Video recomandate
Video
Citește și