Antena

Rețetă de colțunași Gyoza, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand,a venit cu forțe proaspete după vacanța de sărbători și a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci două rețete delicioase printre care și această interesantă rețetă de colțunași Gyoza, din bucătăria japoneză.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 12 Ianuarie 2021, 14:21 | Actualizat: Joi, 19 Ianuarie 2023, 10:36
Galerie de imagini
Colțunași Gyoza, preparați de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Foarte interesantă această rețetă de colțunași Gyoza, rețetă inspirată din bucătăria japoneză și preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, atât ca mod de preparare cât și ca armonie de ingrediente!

Ce sunt de fapt colțunașii Gyoza?

Gyoza este denumirea unor colțunași japonezi, care sunt de fapt niște pachețele mici de aluat subțire și elastic, preparat din făină de grâu, umplute cu un amestec de carne suculentă și varză condimentat cu usturoi, ghimbir și arpagic chinezesc, sau ceapă verde.

Colțunașii Gyoza, în rețeta clasică japoneză sunt mai întâi rumeniți în tigaie, iar apoi sunt copți până când devin crocanți.

Pe aceeași temă

Ingrediente pentru Rețetă de colțunași Gyoza:

Mod de preparare pentru Rețetă de colțunași Gyoza

Având în vedere că aluatul pentru colțunași este deja preparat și porționat, nu ne rămâne decât să ne ocupăm de umplutură, iar apoi să formăm colțunașii și să-i supunem tratamentului termic.

Cum pregătim umplutura pentru Colțunașii japonezi?

Se toacă varza chinezească fideluță, iar ceapa verde, atât foile cât și capetele albe se toacă mărunt. Se amestecă aceste două ingrediente cu carnea tocată și se condimentează cu sare, piper, usturoi răzuit și ghimbir răzuit, cam în aceeași cantitate cu usturoiul. peste toate acestea de adaugă sos de stridii și sos de soia și se amestecă bine totul.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Se lasă amestecul pentru umplutura colțunașilor la odihnit 20-30 de minute, atât cât să se întrepătrundă bine toate aromele.

Preparare colțunași Gyoza

După ce amestecul pentru umplutură s-a odihnit, se începe modelarea colțunașilor. Se ia câte o foiță de aluat, se așază peste ea cam o linguriță din amestecul penntru umplutură și se unesc marginile aluatului cu umplutura la interior, dar croșetând frumos una din margini peste cealaltă. marginile aluatuli se vor unge cu apă pentru a nu se desface în timpul tratamentului termic.

Se unge o tigaie încăpătoare cu ulei și se pune la foc iute. Se așază colțunații în ea și se lasă să se rumenească ușor, apoi se adaugă apă până la jumătatea colțunașilor. Se adaugă puțină făină în apă, se acoperă tigaia cu un capac și se lasă colțunașii să fiarbă până sunt bine preparați. peste un timp, se stropesc colțunașii deasupra cu puțin ulei de susan pentru a căpăta cremozitate, dar și un gust mai delicat.

Pe aceeași temă

După ce colțunașii sunt fierți, se ridică capacul și se mai lasă tigaia pe foc pentru a prinde colțunașii o crustă în partea de jos, ca o dantelă.

Colțunașii Gyoza se răstoarnă pe un platou și se servesc cu diverse sosuri.

Pentru mai multe detalii interesante despre rețeta de colțunași Gyoza din bucătăria japoneză, dar și pentru a nu pierde savoarea cu care explică Chef Nicolai Tand modul de preparare, accesați materialul video de mai sus!

Whatsapp LinkedIn
reteta lui nicolai reteta coltunasi gyoza nicolai tand neatza chef nicolai
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
Citește și
Coșulețe din foi de plăcintă cu pască și cremă de vanilie. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza,...
Sarmale de post cu mălai și sos de roșii. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 martie 2022
Tajine de pui și paella cu pui și chorizo. Rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 martie 2022
Salată de crudități cu pui. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 februarie 2022
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Anunțul lui Mark Zuckerberg care a dus la o pierdere de 200 de miliarde de dolari. Ce a dezvăluit CEO-ul Meta useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale
Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora
Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real
Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest
Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Iuliana, tăioasă la adresa Deliei, în direct: „Aveam așteptări de la tine și m-ai dezamăgit”
Andreea Raicu, ținuta care i-a pus în valoare bustul amplu. Ce detaliu au observat, însă, fanii
Cum o răsfață Delia și Oana Matache pe mama lor. Gina Matache s-a dat de gol: „Eu am bagajul în permanență făcut”
Prohodul Domnului 2024. Ce semnificație are și când se citește în biserică
Echipa lui Chef Orlando, al doilea battle câștigat la Chefi la cuțite. Azi, actorii din serialul „Bravo, tată!” vin la degustare
Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii după ce a vorbit codat în casă. Cum a reacționat Iuliana
Mai multe