Antena

O femeie a crezut că are doar o indigestie după ce a mâncat un kebab, dar a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

O femeie a început să se simtă rău și a crezut că are doar o indigestie de la faptul că a mâncat un kebab, dar când a ajuns la spital medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 04 Iulie 2024, 13:58 | Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024, 15:08
Galerie de imagini
Femeia nu avea indigestie, ci ceva mult mai grav
sursa foto: Profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o femeie, la scurt timp după ce a mâncat. A început să se simtă rău și a crezut că, cel mai probabil, este vorba despre o simplă indigestie. Totuși, când simptomele s-au agravat, doamna a mers la spital și nu mică i-a fost surpriza atunci când medicii i-au pus un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

O femeie a crezut că are doar o indigestie după ce a mâncat un kebab, dar a primit un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața. Ce avea, de fapt

Mesele copioase de tip fast food pot da uneori simptome de indigestie și, tocmai de aceea, Sallie nu a acordat o importanță prea mare faptului că a început să se simtă rău după ce a mâncat un kebab. Fiindcă apăruse și o senzație de oboseală, doamna a decis să meargă la culcare.

Pe aceeași temă

„I-am spus fiicei mele că sunt obosită și că mă duc în pat. Dar câteva ore mai târziu m-am trezit cu o transpirație rece, stomacul mi se învârtea. Mi s-a părut că am o indigestie, așa că am luat antiacide. Mi-au oferit puțină ușurare, așa că am decis să-mi petrec weekendul în pat. Duminică m-am forțat să fac duș, dar am observat o senzație de furnicături în brațe și m-am simțit fără suflare. Așa că a doua zi, m-am îndreptat la medic unde mi-am făcut un EKG pentru a verifica dacă inima mea era în regulă”, a povestit femeia, potrivit Profimedia.

Doctorii au ascultat cu multă atenție simptomele descrise de pacientă și inițial s-au gândit că poate are o formă de ulcer, dar ulterior au luat în calcul un alt posibil diagnostic.

Pe aceeași temă

După numeroase analize și investigații, medicii i-au pus diagnosticul de infarct și viața femeii s-a schimbat radical. Pacienta a început un tratament special și și-a schimbat stilul de viață.

Acum, Sallie încearcă să își revină fizic și psihic după infarctul suferit și și-a făcut chiar și un grup de Faceebok unde face schimb de experiență cu alți oameni care au suferit anumite boli de inimă. Întâmplarea prin care a trecut femeia a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

Medicii ne sfătuiesc să nu ignorăm semnalele transmite de corp, căci în spatele unor simptome banale se pot ascunde boli periculoase.

Whatsapp LinkedIn
bebab diagnostic descoperit inima infarct
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și