Antena

Reprezentanții unui restaurant l-au dat în judecată pe unul dintre clienți, care a lăsat un bacșiș colosal. Ce s-a întâmplat

Un restaurant din Pennsylvania l-a dat în judecată pe unul dintre clienți. Acesta lăsase un bacșiș uriaș la o consumație de câțiva dolari.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 11:34 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 15:52
Galerie de imagini
Angajații restaurantului au fost șocați de desfășurarea evenimentelor
Shutterstock

În iunie 2022, personalul unui restaurant a rămas mască după ce unul dintre clienți a lăsat un bacșiș extrem de mare. Acesta nu făcuse consumație decât de 13,25 dolari.

Pe aceeași temă

Ce s-a întâmplat, de fapt

Mariana Lambert este ospătarul care l-a servit pe clientul respectiv. Aceasta a rămas înmărmurită când a văzut că omul îi lăsase bacșiș 3.000 de dolari, la o notă de doar 13,25 de dolarai, conform unei surse.

Pe aceeași temă

„A însemnat mult pentru mine, pentru că toți avem greutăți. Chiar m-a impresionat. Încă nu pot să cred, sunt în continuare șocată”, a declarast atunci femeia.

Matt Martini, managerul localului, a vrut însă să se asigure că nu a fost o greșeală din partea clientului, astfel că l-a contactat.

Pe aceeași temă

Acesta i-a mărturisit că asta i-a fost intenția, fiind inspirat de un trend de pe rețelele de socializare, și anume Bacșiș pentru Iisus (Tips for Jesus). Astfel că, Mariana Lambert a primit banii care i se cuveneau.

Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, situația a luat o întorsătură urâtă. Clientul respectiv și-a cerut banii înapoi.

Pe aceeași temă

Zachary Jacobson, unul dintre angajați mărturisește că într-adevăr au crezut că este o persoană care încearcă să facă un bine: „Noi chiar credeam că încearcă să facă un bine. Iar acum... după doar trei luni. Nici măcar atât.”

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Toți angajații au fost nevoiți să pună bani din propriile buzunare pentru a-i înapoia banii bărbatului. Între timp, au încercat să ia legătura prin intermediul Facebookului cu bărbatul respectiv, însă totul a fost în zadar.

Reprezentanții restaurantului au decis să înainteze un proces.

Pe aceeași temă

„Din păcate, am fost nevoiți să înaintăm un proces prin biroul magistratului, pentru că acum nu mai avem bani. Și el ne-a spus să îl dăm în judecată. Așa că asta facem acum”, a declarat unul dintre angajați.

Pe aceeași temă

După aflarea veștii, oamenii din comunitatea respectivă au decis să ajute agajații localului și au lansat o strângere de fonduri, însă reprezentanții localului au refuzat să accepte banii, astfel că fondul s-a închis.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Whatsapp LinkedIn
bacșiș restaurant angajați tips for jesus bacșiș pentru iisus conusmator client
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa...
Cazul unei manichiuriste care s-a supărat că a primit bacșiș doar 80 de lei, temă de dezbatere pe...
Bacșișul va fi impozitat și va fi trecut pe nota de plată! Ce trebuie să știe românii care ies în...
Bacșișul va fi impozitat! Sute de mii de români sunt revoltați: ”Veniturile noastre vor scădea...
Video recomandate
Video
Citește și