Antena

Siamezele Abby și Brittany au răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor după ce Abby s-a căsătorit. Ce curiozități au existat

Siamezele Abby și Brittany au uimit o lume întreagă încă din adolescență, când au avut propria lor emisiune pe canalul TLC. Show-ul care le-a documentat viața a început pe când ele aveau 20 de ani, în 2012.

Publicat: Marti, 04 Iunie 2024, 17:04 | Actualizat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 14:42
Galerie de imagini
Siamezele Abby și Brittany au uimit o lume întreagă încă din adolescență, când au avut propria lor emisiune pe canalul TLC.
Profimedia

Abby și Brittany sunt siameze și sunt unite în zona trunchiului, împărțind toate organelle interne, mai puțin creierul. Practic, el au același corp cu două capete diferite.

Cele două surori au devenit faimoase în 1996 și au arătat lumii întregi că pot duce o viață normală chiar dacă arată diferit de restul lumii. Serialul “Abby și Brittany” a debutat în 2012 și le-a documentat întreaga lor viață până în prezent.

Abby și Brittany au răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Cu toate acestea, ele au și un job. Gemenele siameze sunt profesoare de meserie și locuiesc în Minnesota.

Pe aceeași temă

Abby s-a căsătorit de curând și mulți s-au întrebat cum e posibil acest lucru. După ce ani la rând au împărțit împreună același trup, ele aveau să împartă și același soț.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Nunta a fost una discretă, în care Abby și soțul ei s-au bucurat de cea mai importantă zi din viața lor alături de prieteni și rude.

Se pare că Abby și iubitul ei Josh s-au căsătorit în 2021, dar abia recent au împărtășit cu prietenii lor de pe rețelele de socializare o fotografie din ziua cea mare. Josh este veteran de război și se pare că e îndrăgostit iremediabil de Abby și i-a demonstrat de-a lungul anilor că o iubește indiferent de orice.

Pe aceeași temă

Postarea de pe TikTok a strâns o mulțime de comentarii de la fani care erau extrem de curioși în legătură cu felul în care decurge relația dintre Josh și Abby având în vedere că ea e siameză cu Brittany.

Au apărut multe întrebări logistice legate de relația lor, dar fiind faptul că Britanny este martoră la iubirea lui Josh cu Abby. Mulți internauți au întrebat dacă pe viitor ar putea fi o problemă dacă Britanny ar alege să se căsătorească și ea pe viitor.

Recomandari A1

În secțiunea de comentarii, au apărut multe întrebări, majoritatea legate de momentele de intimitate dintre Abby și Josh. Chiar dacă gemenele siameze nu au răspuns direct la această întrebare, ele au mărturisit că își doresc să devină mame. Prin urmare, acest lucru indică faptul că Abby se bucură de căsnicia ei cu Josh.

Gemenele siameze sunt încântate de căsnicia lui Abby și chiar își doresc să devină mame. Cele două surori impart aceleași organe și aceleași artere principale de sânge.

Pe aceeași temă

Mulți au presupus că ele nu ar putea deveni mame pentru că sunt gemene siameze, dar mama fetelor, Patty, a spus că fiicele ei pot concepe. Prin urmare, mama lor spune că , din punct de vedere medical, ele pot rămâne însărcinate, chiar dacă impart același corp și e important faptul că amândouă își doresc să aibă un copil.

Whatsapp LinkedIn
siameze abby si brittany
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și