Antena

Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest și ce spune despre o o eventuală relație

Sophie Tanner are 45 de ani și este căsătorită cu ea însăși de 6 ani. Femeia a recurs la gestul de a-și oficializa dragostea de sine, după ce a avut parte de relații care au făcut-o să sufere.

Publicat: Marti, 01 Iunie 2021, 18:11 | Actualizat: Marti, 01 Iunie 2021, 21:02
O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu ea însăși, însă nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener
Instagram

O femeie din Marea Britanie a decis să se mărite cu ea însăși, așa că, în 2015, a organizat o ceremonie la care și-a invitat familia și prietenii. Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși lângă Biserica Unitariană, purtând rochia albă de mireasă. La 6 ani după acel eveniment, Sophie Tanner a acordat un interviu prin care a descris modul în care i s-a schimbat viața, potrivit Daily Mail.

La 6 ani după ce s-a căsătorit cu ea însăși, Sophie Tanner spune că viața ei s-a îmbunătățit considerabil, pentru că a învățat să se prețuiască. Mai mult de atât, în ultimii ani din viață i s-a îmbunătățit și relația pe care o are cu familia și prietenii.

Sophie s-a căsătorit cu ea însăși la biserica Unitariană din Brighton, la 5 ani după ce și-a încheiat o relație serioasă cu un bărbat care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene ale ei. După 5 ani de singurăate, femeia a decis să marcheze printr-o ceremonie faptul că învață să se iubească pe ea însăși.

Pe aceeași temă

Sophie a recurs la gestul de a se căsători cu ea însăși, după ce a realizat că în toate relațiile pe care le-a avut s-a concentrat pe binele partenerului, neglijându-se pe ea.

Ce spune Sophie Tanner despre posibilitatea de a avea o relație

Nunta a reprezentat pentru ea un simbol al dragostei de sine și consideră că de atunci relațiile cu cei din jur s-au îmbunătățit. Totuși, femeia nu exclude posibilitatea unei relații cu un partener.

„Sunt o mare susținătoare a iubirii de sine, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva iubirii romantice. Cele două nu se exclud reciproc ”, a spus Sophie. „Dar cred că a avea o relație bună cu tine însuți îți avantajează relațiile romantice”, a completat Sophie.

Britanica spune că ar fi deschisă unei relații, admirând persoanele care fac parte din cupluri și care sunt fericite. Totuși, Sophie nu vede un obiectiv din a intra într-o relație cu cineva:

„Am un respect imens pentru legătura profundă de dragoste pe care doi oameni o pot crea împreună, este foarte specială și merită respect. Admir cu adevărat cuplurile care fac relația să funcționeze. Așadar, da, sunt total deschisă în a avea un partener, dar nu văd asta neapărat ca fiind singura cale către o viață fericită și împlinită”, a precizat Sophie.

Femeia a mărturisit că ultima ei relație, care s-a finalizat după ce e realizat că fusese înșelată cu o prietenă apropiată care îi spunea că e paranoică, în momentul în care își exprima suspiciunile.

„Am fost întotdeauna o persoană optimistă și, de obicei, îmi revin după perioade grele destul de repede, dar după ce am fost înșelată mi-a luat ceva timp să mă recuperez. În acest timp, ideea căsătoriei cu mine mi-a venit din senin ”, și-a amintit ea.

Recomandari A1

Întrucât nu există cerințe legale pentru o căsătorie de sine, Sophie a decis să organizeze evenimentul ca spectacol la Brighton Fringe Festival 2015, ceea ce i-a permis să organizeze ceremonia pe o scenă în aer liber pe treptele Bisericii Unitariste.Astfel, și-a cumpărat o rochie și 15 prietene i-au fost domnișoare de onoare la nunta cu ea însăși.

Whatsapp LinkedIn
sophie tanne casatorita
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată"
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste