Antena

Nostradamus al zilelor noastre face primele predicții pentru 2024. Ce spune bărbatul

Noastradamus al zilelor noastre face câteva predicții îngrijorătoare pentru 2024. Iată în ce direcție s-ar putea îndrepta omenirea.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 03 Aprilie 2024, 14:33 | Actualizat: Miercuri, 03 Aprilie 2024, 14:34
Galerie de imagini
Nostradamus al zilelor noastre vine cu predicții sumbre pentru acest an
Shutterstock, Instagram

Athos Salomé este supranumit Nostradamus al zilelor noastre. Acesta este originar din Brazilia și nu este prima dată când face predicții pentru întreaga omenire. Acesta a vorbit despre niște lucruri cutremurătoare și multe dintre ele s-au adeverit în trecut.

Bărbatul vine cu noi previziuni pentru 2024.

Pe aceeași temă

Nostradamus al zilelor noastre face primele predicții pentru 2024. Ce spune bărbatul

Predicțiile lui Athos Salomé ar înfiora orice sceptic, mai ales că una dintre ele chiar s-a adeverit. Acesta a spus în trecut că 2024 va fi anul „noilor începuturi în istoria omenirii” în legătură cu extratereștri, o revoltă a roboților și o catastrofă mondială. Cu toate acestea, Nostradamus al zilelor noastre lasă loc și de speranță printre atâtea nenorociri.

Pe aceeași temă

Potrivit unei surse, acesta ar fi prezis și pandemia Covid-19, și finala Cupei Mondiale, pe lângă invadarea Ucrainei și decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Pe aceeași temă

Una dintre predicțiile sale pentru 2024 a fost că vor fi „trei zile de întuneric”. Deși ar putea fi destul de confuz, fiind un lucru care ar putea trece neobservat, Salomé ar fi declarat pentru o sursă în 2023 că „o erupție solară va lovi Pământul și că ne așteaptă o ejecție în masă coronală (CME)”. Acest fenomen a putut fi observat pe data de 24 martie.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Totodată, brazilianul susține că Inteligența Artificială se va ”trezi” și va deveni conștientă de sine, deschizând calea pentru o revoltă condusă de mașinării.

A post shared by Athos Salomé (@athos_salome)

Pe aceeași temă

Când vine vorba de conflicte globale, Salomé susține că este o „realitate urgentă, cu al 3-lea Război Mondial declanșat brusc fie de un eveniment din Marea Chinei de Sud, fie de un atac cibernetic major, cu o luptă între China și Rusia care se transformă într-un război total”.

Pe aceeași temă

Nu rămâne decât să așteptăm pentru a vedea dacă într-adevăr toate predicțiile acestuia se vor adeveri, dat fiind că pe prima am trăit-o. Chiar și cei mai sceptici s-au cutremurat la auzul acestor lucruri.

Dincolo de aceste previziuni, Athos Salomé spune în repetate rânduri în aparițiile sale publice că totul se întâmplă cu un motiv și că fiecare poate lucra la prevenirea catastrofelor care bat la ușă.

Whatsapp LinkedIn
athos salomé nostradamus previziuni 2024 catastrofe mondiale
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și