Antena

Decizie importantă pentru deschiderea Jocurilor Olimpice! Motivul pentru care David Popovici nu va mai fi port-drapelul țării

Comitetul Olimpic și Sportiv român îl alesese pe David Popovici să fie port-drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris. Se pare că a fost făcută o schimbare de ultimă oră.

Publicat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 09:16 | Actualizat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 09:38
Galerie de imagini
David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschiere a Jocurilor Olimpice de la Paris și se pare că decizia îi aparție chiar celebrului sportiv.
Hepta

David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschiere a Jocurilor Olimpice de la Paris și se pare că decizia îi aparție chiar celebrului sportiv.

David Popovici nu va mai fi port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice la Paris

El a renunțat în ultimul moment la aceast ritual de a purta tricolorul la ceremonia de deschidere. Motivul pentru care a ales să nu mai fie el port-drapelul României este că a doua zi, pe 26 iulie, el va avea primul concurs și trebuie să se odihnească și să se pregătească pentru competiție.

Pe aceeași temă

Înotătorul a transmis cerea sa prin intermediul FR de Natațieși Pentatlon Modern către Comitetului Olimpic Sportiv român.

În locul său, sportivul carear putea fi port-drapelul țării noastre la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris va fi caiacistul Cătălin Chirilă sau luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu. Aceși sportivi vor intra în competiție în cea de-a doua săptămână a Jocurilor Olimpice de la Paris. Pe 4 iulie Comitetul Olimpic Sportiv român va lua o decizie în acest sens.

David Popovici a făcut istorie la Campionatele Europene de natație

David Popovici a fost într-o formă de zile mari la Campionatele Europene de la Begrad, transmise în AntenaPLAY. După prestația fabuloasă, sportivul nostru ne dă speranțe pentru podium și la Jocurile Olimpice.

Pe aceeași temă

Sportivul a obținut două medalii de AUR la CE de la Belgrad 2024. După ce a obținut aur la 100 m, David Popovici a avut un parcurs superb și la proba de 200 m a competiției.

S-a calificat cu cel mai bun timp atât în semifinale cât și în finală. David a plecat de pe culoarul 4 și a făcut o cursă spectaculoasă în finala probei de 200 m liber. Fenomenul națatiei a terminat cursa Finalei de 200 m liber la CE de natație de la Belgrad pe primul loc, cu timpul 1.43.13.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

S-a întors la secunda 23,83. Cea de-a doua întoarcerere a fost la 50 de secunde și a condus detașat toată cursa. David Popovici este într-o formă de excepție înainte de Jocurile Olimpice!

Whatsapp LinkedIn
jocuri olimpice paris david popovici
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Ce se află în cutiile pe care le primesc sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 chiar...
Video recomandate
Video
Citește și