Antena

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 8 ianuarie 2024. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor fi înlocuiți de Rikito Watanabe

Prima ediție aduce în atenție motivele pentru care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi înlocuiți în anumite ediții ale noului sezon din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, care și-a făcut debutul în data de 8 ianuarie 2023 pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Iată de ce nu vor putea ajunge la toate filmările din acest sezon.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Ianuarie 2024, 20:35 | Actualizat: Luni, 08 Ianuarie 2024, 20:37
Galerie de imagini
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 8 ianuarie 2024. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor fi înlocuiți de Rikito Watanabe
Antena 1

În prima ediție a noului sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, difuzată pe 8 ianuarie 2024, nea Marin, uimit, a mărturisit despre cât de mult s-a dezvoltat comuna Jurilovca de la prima sa vizită aici din anul 1987.

„Am ajuns și la Jurilovca, județul Tulcea. Am fost de foarte multe ori în Jurilovca. Am venit prima dată în 1987 să învățăm jocurile de aici din zonă. E totul schimbat! Satul arată extraordinar de curat! Toate străzile asfaltate! Cișmele de apă pe stradă! Hidranți! Canalizare! Dintr-un foc, civilizația a pătruns!”

Pe aceeași temă

Emisiunea începe cu nea Marin care povestește despre ceea ce o să se întâmple în primul episod. Primul lucru pe care îl face este de a se întâlni cu primarul localității, în timp ce Andrei Ștefanescu și Liviu Vârciu fac un anunț care îi întristează pe telespectatori. Iată ce dezvăluiri au făcut cei doi invitați.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu nu vor ajunge la toate edițiile Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Primii invitați ai emisiunii sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care fac dezvăluiri cu privire la absența lor din emisiune din următoarele episoade, dar și cu privire la cum văd ei această nouă provocare.

Vestea că Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu nu vor putea ajunge la toate filmările acestui sezon i-a întristat atât pe colegi, cât și pe o mare parte dintre telespectatori. Iată care sunt motivele.

„Emisiunea asta e emisiunea mea favorită. Știți foarte bine! Nea Mărin îl iubesc și îl urăsc în același timp! De la dragoste și ură e un singur pas” a mărturisit Liviu Vârciu despre nea Marin.

„Lăsând gluma la o parte am două proiecte, trebuie să fiu în ambele, dar nici dacă nu mă luau, tot veneam, nu aveați cum să faceți emisiunea fără mine, clar. Doar că din păcăte nu o să pot să fiu în toate pentru că eu filmez la serialul acesta” a motivat Liviu despre faptul că va lipsi din anumite ediții ale noului sezon Poftiți pe la noi!.

În prezent, Liviu joacă rolul lui Mario în noul serial de comedie, Bravo, tată!, unde este regăsit în ipostaza de tătic a trei copii și care riscă să fie părăsit de soție din cauza comportamentului său imatur.

Totodată, și Andrei Ștefănescu a anunțat faptul că nu poate ajunge la filmările tuturor edițiilor din cauza unor probleme de sănătate care îl împiedică să ia parte în totalitate la noua provocare a acestui sezon.

Recomandari A1

„Am spatele blocat total, nu am avut niciodată problema asta la spate. Nu știu ce s-a întâmplat, ce s-a încurcat. Din păcate nu voi putea veni la chiar toate emisiunile. Sunt în plină terapie în momentul ăsta” a povestit Andrei despre durerile pe care le are.

Cine îi va înlocui pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu în noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

În edițiile în care cei doi vor lipsi, aceștia vor fi înlocuiți de Rikito Watanabe. Ideea i-a aparținut lui Liviu, care s-a gândit că ar fi bile să îl stimuleze puțin pe nea Mărin cu prezența japonezului și astfel luând decizia de a-l chema în locul lor.

„Oare cine e cel mai enervant și în același timp cel mai drăguț om din România?” întreabă Liviu retoric.

„M-am gândit la Riki să îl trimit, și așa nu avea nimic de făcut, credeți-mă, nu are nimic de făcut. Și zic << dacă tot te plictisești, nu vrei tu să te duci pe la nea Mărin pe acolo? >> Și l-am sunat și i-am zis când poți tu, cum poți tu, fă-i zilele frumoase lui nea Mărin ca să nu își iasă din mână până venim noi” a mai dezvăluit Liviu cu privire la alegerea lui de a-l trimite pe Rikito ca înlocuitor.

„Eu am ajuns de la București în Jerilovca și domnul Vârciu nu prea mi-a spus unde este domnul nea Mărin, unde sunt vedetele, unde este echipa de filmare” a spus Riki într-un mod amuzant și confuz de situația în care se află.

„Eu îl știu pe domnul nea Mărin personal, am făcut 1 ianuarie cu el și am mult respect. Jur că eu m-am bucurat că domnul Vârciu m-a întrebat pe mine să fiu asistentul lui” a mărturisit simpaticul japonez cu privire la prezența sa în noul sezon al emisiunii.

Pe aceeași temă

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Mărin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: „Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor. Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă.Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarat Nea Mărin.

„Pentru mine, nu a fost deloc un sezon liniștit, pentru că a mai apărut o problemă în viața mea: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să mi se pară ascultători, după ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Ce pot să vă spun e că mi-au mâncat zilele. O să vedeți și de ce!”, a mai spus Nea Mărin despre cele patru “ajutoare” ale sale.

Whatsapp LinkedIn
poftiți pe la noi poftiți în dobrogea andrei ștefănescu liviu vârciu rikito watanabe
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele ore sunt critice
Citește și
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Cum a fost dansul vedetelor: „Apoteotic!”....
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Înlocuitorul lui Andrei Ștefănescu l-a...
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Cătălin Moroșanu a răbufnit în fața lui...
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Nea Marin a mers cu nuiaua după vedete, dar...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Cea mai puternică furtună solară din ultimele decenii. Aurora boreală, vizibilă în România Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac... AntenaSport
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de actriță: „A... Elle
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni HelloTaste.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate... Antena3.ro
Microsoft a lansat un program AI de spionaj. Va fi folosit de serviciile secrete useit
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Două stațiuni turistice, vizitate și de români, spun NU consumului de alcool pe plajă Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Trei zodii care vor avea parte de succes la locul de muncă. Vor fi în centrul atenției până la finalul lunii mai Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele... Observator
5 suplimente care afectează rinichii MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Zodiile cu NOROC uriaș în vara anului 2024. Nimic nu va fi imposibil! Gandul
Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, la 2 luni de când cei doi au... CanCan
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise DeParinti
50 Cent și-a dat în judecată fosta iubită pentru defăimare, după ce aceasta l-a acuzat public de abuz și... ZUTV
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive UseIT
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la premiile Grammy
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Emi și Cuza, moment electric cu piesa Dragostea din tei, în rolurile trupei Feurschwanz
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment greu de egalat în rolul lui Michael Jackson
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Britney Spears și au dansat în latex roșu. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Paula și Romică, momentul plin de detalii, cu piesa „That's amore” de la Dean Martin și Lewis
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute de senzație în această gală de vis. Cum au arătat acestea
Mireasa, sezon 7. Cum au apărut Antonio și Maria în online, după ce s-a spus pe grupuri că s-ar fi despărțit
Mihai Leu, transferat de urgență la un spital din Capitală: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”. În ce stare e campionul
Mai multe