Antena

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin și echipa, emoționați de copiii de la centru. Ce a urmat

Nea Marin și vedetele au vizitat centrul „Inima de copil” unde au avut parte de o întâlnire emoționată. Ce gest a făcut întreaga echipă de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 în ediția 4 din 27 mai 2024.

Publicat: Luni, 27 Mai 2024, 20:54 | Actualizat: Luni, 27 Mai 2024, 20:54
Galerie de imagini
Nea Marin și vedetele au vizitat centrul „Inima de copil” unde au avut parte de o întâlnire emoționată la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024
Antena 1

În ediția 4 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 din 27 mai 2024, Nea Marin și vedetele au ajuns în comuna Pechea la Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și familii în dificultate, „Inimă de copil”. Ei au fost întâmpinați de directoarea centrului și de o doamnă care se ocupă de cei mici care le-au oferit câteva detalii despre activitatea pe care o desfășoară acolo.Vizibili emoționați, toți au scos telefoanele și au început să doneze.

Momentul în care toată echipa a pus mâna pe telefon și a donat pentru micuții de la Inimă de Copil la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024

Imediat ce au ajuns acolo, Nea Marin și vedetele au intat în centru pentru a-i întâlni pe copii și au avut parte de o primire specială din partea celor mici.

„Îi ajută, fac lecții împreună, le dau o masă caldă, părinții îi aduc dimineața și îi iau seara. Asta mi-a plăcut cel mai mult, că i-au lăsat în familie. Nu au rupt legătura dintre ei și familie. Asta este fabulos. Băteau monedă pe educație, pe învățat. Să citească, asta e un lucru extraordinar”, au spus extrem de impresionați Romică Țociu și Cornel Palade.

Pe aceeași temă

Directoare fundației „Inimă de copil” a povestit că totul a început în 2015, când au închiriat o cameră mică în sat pentru a-i ajuta pe copiii care vin din medii defavorizare. În timp scurt, tot mai mulți părinți le-au solicitat ajutorul și s-au extins.

„Tot ceea ce facem aici face cu un suflet mare. Toate programele noastre sunt dedicate acestui lucru. Ajutăm copiii să aibă niște condiții mai bune în familiile lor. Au fost ierni când am primit lemne pentru pentru încălzirea de aici, dar am mai donat și către familii pentru că știm că este un cost mare”, a povestit directoarea.

Impresionați de ceea ce a reușit să facă centrul pentru copiii din zonă, vedetele și-au scos pe loc telefoanele și au donat câtre 2 euro organizației”.

„Într-o secundă, toți au pus mâna pe telefoane și au donat. Mă uitam și în spatele camerelor, unii dintre colegii noștri luaseră telefoanele și donau. 2 euro de fiecare nu e mare lucru, dar fiind mulți uite cum s-au adunat 150 lei în doar câteva minute - bani care sunt utili pentru copii”, a spus Andrei Ștefănescu.

„Ăsta e un moment istoric! Ne-ați făcut o surpriză foarte mare. A fost un gest atât de frumos și i-am simțit extrem de calzi și de dornici să ajute”, a spus directoarea emoționată.

Ulterior, Nea Marin a ținut să îi anunțe că peste câteva zile, el și întreaga echipă vor pregăti un spectacol pentru copiii din centru apoi au dat, rând pe rând, mâna cu cei mici.

Recomandari A1

„Mi-am amintit ochii unui băiețel de acolo. Doar s-a uitat la mine și m-a emoționat foarte tare”, a precizat Shondy, cu ochii în lacrimi.

Pe aceeași temă

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Whatsapp LinkedIn
poftiti pe la noi nea marin
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Citește și
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață seara trecută, la Antena 1
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Nea Marin, anunț surprinzător la finalul spectacolului din Galați: Cred...
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Shondy, emoții mari înainte de a urca pe scenă. Cine a calmat-o
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Nea Marin, surpriză plină de amintiri pentru Țociu și Palade: Aici am...
Video recomandate
Video
Citește și