Antena

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin, supărat pe Sonny și Rikito: „Am simțit că fac infarct”

Sonny și Riki au complotat cu angajații de la Circul Bellucci să îl enerveze pe Nea Marin la primele repețiții de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024.

Publicat: Luni, 27 Mai 2024, 23:01 | Actualizat: Luni, 27 Mai 2024, 23:01
Galerie de imagini
Sonny și Riki au complotat cu angajații de la Circul Bellucci să îl enerveze pe Nea Marin la primele repețiții de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024
Antena 1

După ce, cu greu, Nea Marin a reușit să strângă echipa completă pentru repetiții, coregraful a primit o altă „lovitură”. Sonny și Rikito s-au ținut de glume și au reușit să în scoată din sărite pe acesta, când i-au stricat cel mai important moment.

Sonny și Rik au complotat cu angajații de la Circul Bellucci. Cum au reușit să îl enerveze pe Nea Marin la repețițiile Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024

Prima repetiție de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024 nu a decurs conform planului făcut de Nea Marin. Cu toate că scena de la la Circul Bellucii s-a umplut de 100 de dansatori și i-a sărit în ajutor și coregraful Edi Stancu, „ajutoarele lui de nădejde” tot au reușit să îi pună bețe în roate.

Aflat pe teren propriu, Sonny l-a rugat pe tehnicianul său să dea play unui mesaj pe care ei îl folosesc în pauzele dintre spectacole în care anunța o pauză de 15 minute.

„Nea Marin a început să scoată fum de urechi”, a spus Sonny foarte distrat.

„Nici n-am apucat să facem 20 de minute de repetiții și au început șicanele din partea lui Sonny și a lui Riki. Nu-mi vine să cred că ei pot să îmi facă mie așa ceva când eu îmi doresc să iasă un spectacol cum nu a ieșit niciodată”, a explicat foarte nervos Nea Marin.

Pe aceeași temă

El a gândit o coregrafie complexă pe o piesă compus de Cornel Palade, special pentru acest moment, dar Sonny și Riki au avut grijă să îl încurce.

Totul a culminat cu momentul în care un anagajat al Circului Bellucci a început să cânte la trompetă, fix în timpul repetițiilor de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10 ediția 4 din 27 mai 2024.

„Efectiv a simțit că fac infarct”, a mărturisit Nea Marin.

Nea Marin a revenit cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Recomandari A1

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Pe aceeași temă

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le-a pofttit alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Whatsapp LinkedIn
poftiti pe la noi nea marin
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Citește și
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață seara trecută, la Antena 1
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Nea Marin, anunț surprinzător la finalul spectacolului din Galați: Cred...
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Shondy, emoții mari înainte de a urca pe scenă. Cine a calmat-o
Poftiți pe la noi, 29 mai 2024. Nea Marin, surpriză plină de amintiri pentru Țociu și Palade: Aici am...
Video recomandate
Video
Citește și