Antena

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose, show total pe scena spectacolului organizat de nea Marin

La târgul orgnizat de nea Marin cu toți meșteșugarii a venit și primarul Sighișoarei care a stat de vorbă cu fiecare expozant în parte.

Publicat: Miercuri, 12 Ianuarie 2022, 23:30 | Actualizat: Miercuri, 12 Ianuarie 2022, 23:26
Galerie de imagini
La târgul orgnizat de nea Marin cu toți meșteșugarii a venit și primarul Sighișoarei care a stat de vorbă cu fiecare expozant în parte.
Antena 1

După târg, nea Marin și-a strâns vedetele, s-au schimbat și au ajuns la Restaurant Imperial. Acolo avea să aibă loc spectacolul.

Nea Marin se supăra că lumea nu părea suficient de pregătită la repetiții.

““Mișcă-te mă, țăranule!” Deci urla în toată sala aia la microfon… Așa ceva eu nu am crezut că există”, povestește Andrei.

“Acum trebuie să își plătească psiholog copilul ăla”, povestea Liviu Vârciu experiența de la repetiții.

Spectacolul de excepție pe care l-au făcut vedetele lui nea Marin

După dansuri, urma să cânte Theo Rose, cu trupa ei și Tania Popa. Când s-a terminat repetiția, vedetele au îmbrăcat costume populare, iar Liviu și Andrei urmau să fie prezentatorii. Deși sala avea o capacitate de 1000 locuri, au fost doar 200 de invitați.

Pe aceeași temă

“Toată lumea dornică de spectacol”, a spus nea Marin.

A avut loc spectacolul de dansuri populare, apoi cel de dansuri moderne, după care au dansat nea Marin și Larisa, fiica lui. Liviu Vârciu a spus că mereu se simte emoționat când îi vede pe cei doi, tată și fiică, dansând împreună.

“Nu îmi venea să cred că după atâția ani dansăm iarăși împreună cu trupe în spate, cum făceam în urmă cu 10 ani”, a povestit nea Marin.

Tania Popa a cântat și ea o melodie superbă și a fost acompaniată de pianistul lui Theo Rose. Apoi a urmat Theo care a făcut un show de excepție.

Recomandari A1

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Pe aceeași temă

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Whatsapp LinkedIn
poftiti pe la noi poftiti prin tara poftiti prin tara nea marin poftiti pe la noi nea marin liviu varciu poftiti prin tara andrei stefanescu poftiti prin tara
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei "Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Citește și
Poftiți pe la noi, 1 februarie 2022. Petrecerea de final de sezon! Liviu Vârciu a cântat “Ochii tăi”
Poftiți pe la noi, 1 februarie 2022. Nea Marin, Liviu și Andrei, schimb de replici la telefon
Poftiți pe la noi, 1 februarie 2022. Nea Marin a rămas blocat după ce a primit o scrisoare de la...
Poftiți pe la noi, 1 februarie 2022. Razvan Babană, gazat cu un extinctor de Sony
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian
Prințesa Charlotte, portretul adorabil publicat chiar de ziua ei, la 9 ani. Ce detaliu au observat experții regali
Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa
(P) Cum alegi locația perfectă pentru nuntă?
Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară
Ilona și Ristei, duet de senzaţie la Te cunosc de undeva!, transformaţi ȋn Ozana Barabancea și Horia Brenciu
Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, însărcinată în luna a șaptea. Vedeta se află în vacanță în Dubai
Mai multe