Antena

Gabriela și Tiago Oțil l-au vizitat pe Dani Oțil în Malta. Imaginile înduioșătoare cu prezentatorul Power Couple și familia sa

Dani Oțil a primit o vizită în Malta, unde se află la filmările Power Couple România, sezon 2. Soția și fiul lui au venit să-l vadă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 14:07 | Actualizat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 16:46
Galerie de imagini
Gabriela Oțil și fiul ei au ajuns în Malta, acolo unde prezentatorul Dani Oțil filmează Power Couple.
Antena 1

Gabriela Oțil și fiul ei au ajuns în Malta, acolo unde prezentatorul Dani Oțil filmează Power Couple. Soția lui Dani a publicat pe rețelele sociale imagini superbe de la reîntâlnirea cu prezentatorul.

Pe aceeași temă

Gabriela și Dani Oțil, imagine superbă în Malta, alături de fiul lor: „Ne-a fost așa dor!”

„Ne-a fost așa dor!”, a scris Gabriela Oțil în dreptul imaginilor în care apare alături de fiul și soțul ei.

Pe aceeași temă

Micuțul Tiago, care a împlinit 3 ani în septembrie, și-a pus jucării și cărți în bagajul cu care a venit să-l viziteze pe tatăl său. Mama băiatului l-a filmat pe băiețel admirând Marea Mediterană, dar și struții a căror denumire o cunoaște numai în engleză. „Zi în română. Ce sunt ăștia, mama?”, l-a întrebat Gabriela pe Tiago. „În engleză sunt Ostrich”, a răspuns băiatul. „Vai de capul meu! Eu nu știam! Dar îți plac, mami? Sunt drăguți? Seamănă cu tine când te trezești!”, a mai spus Gabriela Oțil.

Pe aceeași temă

Dani Oțil prezintă un nou sezon de Power Couple România:

”Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, și știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, a declarat Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
dani oțil gabriela oțil
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cum arată mașina minusculă din care se iese prin parbriz. Are doar 20 de cai putere și a fost prezentată la SAB
Videoclipul zilei
Citește și
Cum arată soacra lui Dani Oțil. Soția prezentatorului de la Neatza și-a sărbătorit mama
Super Neatza cu Răzvan și Dani se pregăteşte de vacanţă. De unde vor transmite live ultima...
Alexandra Tudor şi Dani Oţil trăiesc live experienţa Formula 1™ la Marele Premiu al Spaniei,...
Ce a purtat Gabriela Prisăcariu la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Soția lui Dani a atras...
Video recomandate
Video
Citește și