Antena

A.S.I.A. se reunește fără Irina: „Mi-am cumpărat bilet în primul rând”. Ce spun celelalte membre ale trupei despre acest scandal

A.S.I.A se reunește într-un concert aniversar la Sala Palatului, însă fanii au fost surprinși să afle că Irina Nicolae nu va urca pe scenă. Ce declarații au făcut membrele trupei despre formula A.S.I.A de la concertul din martie.

Publicat: Luni, 06 Februarie 2023, 13:43 | Actualizat: Luni, 06 Februarie 2023, 14:14
Galerie de imagini
A.S.I.A se reunește într-un concert aniversar la Sala Palatului, însă fanii au fost surprinși să afle că Irina Nicolae nu va urca pe scenă. Ce declarații au făcut membrele trupei despre formula A.S.I.A de la concertul din martie.
Antena 1

Trupa A.S.I.A. făcea furori la începutul anilor 2000 și iată că trupa se reunește pentru un concert aniversar la Sala Paltului în luna martie a acestui an. Fanii trupei s-au bucurat când au auzit această veste, însă s-au întrebat de ce nu va urca pe scenă și Irina Nicolae, una dintre membrele de bază.

Irina Nicolae, dezamăgită că nu a fost chemată la concertul de reuniune a trupei: „Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit această reunire, dar că nu am fost niciodată invitată”

Artista s-a retras din trupă și s-a mutat în Budapesta alături de soțul și fiica ei în vârstă de 5 ani și se declară mâhnită că nu a fost și ea invitată la cncertul de reunine. În cadrul unei postări pe Instagram, artista a dezvăluit că și-a cumpărat bilet pentru concertul aniversar la care nu a fost nici măcar invitată ca spectator.

Pe aceeași temă

Întrebat de lipsa Irinei din trupă, Adi Orădean, cel care a pus bazele acestrei trupe de fete a spus:

„Misterul se rezolvă foarte repede. Irina nu poate veni în țară. Locuiește și trăiește de ani buni în străinătate. Ăsta e motivul pentru care nu ia parte la concert. Vremurile s-au schimbat, ele au devenit femei măritate, unele au și copil.Acesta este și cazul Irinei, după cum se știe. Și, atunci când am avut ideea unui nou concert marca ASIA, toate astea implică și repetiții foarte serioase, pe termen lung. Irina ne-a anunțat cu regret că nu poate veni o perioadă atât de lungă, alături de un copil mic. Un concert de dimensiunile celui din 6 martie, de la Sala Palatului, implică multe pregătiri. Se va cânta live, cu orchestră pe fundal, deci lucrurile trebuie să iasă foarte bine. Așa ceva implică multă muncă, dar și timp! Poate Irina va reuși să cânte iar împreună cu fostele sale colege, cine știe!?”, a declarat Adi Ordean.

Pe de altă parte, Irina spune că Adi nu a căutat-o niciodată.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. El a fost ca tatăl meu. Omul acesta m-a văzut la un festival și m-a invitat să cânt în Schimbul 3. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară, îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei este vorba despre munca mea de o viață.

Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții. Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit această reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată. N-are legătură că am familie, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract, este dezamăgitor. Am avut un șoc, nu știu cum să cataloghez, decât dezamăgire. Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana", a declarat Irina Nicolae.

Ce spun Sorana și Ianna despre acest scandal

Sorana și Ianna, două dintre membrele trupei, nu au rămas indiferente în fața acestei si situații și au declarat pentru Spynews că de-a lungul timpului, din trupă au făcut parte mai multe fete și nu au avut cum să le cheme pe toate la acest concert aniversar.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

„Este vorba despre reuniunea trupei A.S.I.A., nu despre un singur concept, iar Ianna este I-ul din trupa ASIA, ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani. A lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee alături e A.S.I.A. Ianna este Asia! Irina nu a fost invitată pentru că nici celeleate foste membre ale trupei nu au fost invitate. Aceasta este formulă în parte fondatoare, cu mine, Anca, Anemona, dar și Ianna, bineînțeles, care a fost, este și va rămâne A.S.I.A.

Trupa s-a reunit după 20 de ani, de dată această datorită Iannei. I-ul din trupa există, noi nu ne refacem trupa cu 8 membre. Nu toate celeleate foste colege s-au reintegrat în această poveste pe care o refacem noi acum. Irina a ales să plece din trupa înainte cu mulți ani ca trupa să fie desființată și a fost înlocuită de Ianna. Nici măcar nu a fost această idee: Dacă se dorește sau nu prezența ei. Nu există această variantă”, a declarat Sorana, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În continaure, Ianna a oferit și ea declarații despre această situație și spune că va fi și o conferință de presă prin care se vor lămuri toate aceste detalii despre reuniune.

„Noi o să facem miercuri sau joi, o să anunțe impresarul…. Facem o conferință și atunci o să lămurim toate aceste lucruri. Nu este vorba că nu este dorită. Doamne ferește! Practic, trupa s-a reunit la spectacolul meu de la Sala Palatului și a avut atât de mare succes reuniunea încât am decis să rămânem așa”, a declarat Ianna

Whatsapp LinkedIn
a.s.i.a trupa a.s.i.a concert a.s.i.a
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Fetele de la A.S.I.A răspund acuzațiilor aduse de Irina Nicolae: „Vrei adevăr și asumare. Ne...
De la experiența A.S.I.A, la pop-operă. Cum se împarte Ianna Novac între carieră și viața de familie
A.S.I.A - Ia cu tine și inima mea. Vezi cum cântă Diamonds, în Gala LIVE X Factor!
Timpul a stat în loc pentru ea! Cât de sexy e acum Anca Neacșu, fostă componentă a trupei A.S.I.A, la...
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Un tânăr care vrea să deschidă o afacere într-un cartier rezidențial a primit zeci de idei.... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase HelloTaste.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală" Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Cum să obții maximum dintr-o ofertă de angajare! Ponturi de la unul dintre cei mai buni specialiști de HR din... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Momente foarte grele! Adriana Iliescu a făcut cel mai TRIST anunț Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius Observator
Cum apar afecțiunile gastrointestinale. Cauze, simptome, metode de prevenție și tratament MediCOOL
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți HelloTaste
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica... ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Deshidratarea la copiii mici: cum se manifestă și ce poți face DeParinti
Jessie J și-a afișat silueta după naștere într-o rochie mulată. Cântăreața le-a oferit fanilor brazilieni un... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare Hello Taste
Ultimele știri
Seria În spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sărbătorile de Paște actorii din Camera 609
Care a fost cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații. Ce a povestit artistul
Mireasa, sezon 9. Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauză, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regulament
Ora până la care se ține post negru în Vinerea Mare. Are legătură cu un moment cheie din viaţa Mântuitorului Iisus Hristos
Cum arată azi Robert Powell, actorul din filmul "Iisus din Nazareth", în regia lui Franco Zeffirelli. E total schimbat
Emi și Cuza pășesc pe scena Te cunosc de undeva! în ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesă foarte cunoscută
Iulia Albu, apariție electrizantă pe scena iUmor, în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Mai multe