Antena

Ce vedetă a prins buchetul la nunta lui Pepe cu Yasmine: „Nu știu cât de bine e...”

Pe 7 iunie 2024, Pepe și Yasmine s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost unul de amploare, la care au participat numeroase vedete autohtone.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 08 Iunie 2024, 15:39 | Actualizat: Sambata, 08 Iunie 2024, 15:39
Galerie de imagini
Momentul aruncării buchetului a creat isterie
Instagram

Nunta lui Pepe cu Yasmine a fost un eveniment mult așteptat. La doi ani de la căsătoria civilă, cei doi și-au spus „Da” în fața lui Dumnezeu.

Artistul și soția sa au optat pentru o ceremonie religioasă atipică. Slujba de cununie s-a ținut în aer liber, nu în biserică, precum se obișnuiește în cultura română.

Pe aceeași temă

Ce vedetă a prins buchetul la nunta lui Pepe cu Yasmine: „Nu știu cât de bine e...”

La eveniment au luat parte o sumedenie de vedete, printre care Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Romică Țociu, Ramona Olaru, Oana Roman.

Tot în cadrul petrecerii de nuntă a fost sărbătorit și Pepe Junior, care a împlinit 2 ani. Micuțul a stat în brațele mamei sale când invitații i-au cântat „La mulți ani”. Alături de ei au fost și Rosa și Maria, ambele în rochițe albe.

Pe aceeași temă

Deși au renunțat la ceremonia din biserică și la dansul mirilor, Yasmine a ținut să arunce buchetul. Printre doamnele și domnișoarele care au așteptat cu nerăbdare momentul, s-a aflat Oana Roman, Ramona Olaru, dar și Cosmin Natanticu, care a fost repede dojenit de pe margine. Comediantul s-a îndepărtat, iar Yasmine nu a ținut suspansul și a aruncat buchetul.

Pe aceeași temă

Deși Oana Roman a fost vigilentă și doritoare să prindă buchetul, nu s-a întâmplat asta. Însă vedeta a păstrat zâmbetul pe buze și s-a bucurat de fiecare moment.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Ramona Olaru a fost cea care a prins buchetul. Tânăra a fost îmbrățișată și felicitată de toți cei din jur. Yasmine a strâns-o în brațe și a condus-o să i se pună voalul. Deși zâmbitoare, matinala a mărturisit că este sceptică în ceea ce privește situația.

„Nu știu cât de bine e asta că l-am prins, dar nu mă grăbesc nicăieri”, mărturisește Ramona într-o postare pe Instagram.

Pe aceeași temă

După cum a fost menționat într-un story postat de Emi, Ramona a fost însoțită de un tânăr, Alex, însă a stat departe de camerele de luat vederi.

Pe aceeași temă

Tânăra a prins buchetul miresei, însă nu este atât de entuziasmată precum cei din jurul său. Emi a declarat că va începe un casting pentru viitorul soț al Ramonei.

„Să nu luați în considerare buchetul de aseară. N-are rost!” precizează matinala într-o postare de a doua zi dimineața.

Whatsapp LinkedIn
aruncarea buchetului la nuntă nuntă pepe și yasmine ramona olaru oana roman cosmin natanticu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și