Antena

Christina Ich face furori pe Instagram într-un body negru, mulat. Detaliul observat de fani la ținuta senzuală a influencer-ului

Cristina Ich, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, face furori pe Instagram cu o fotografie într-un body negru extrem de sexy. Fanii ei au reacționat imediat.

Publicat: Vineri, 04 Februarie 2022, 15:09 | Actualizat: Vineri, 04 Februarie 2022, 15:44
Galerie de imagini
Cristina Ich, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, face furori pe Instagram cu o fotografie într-un body negru extrem de sexy. Fanii ei au reacționat imediat.
Profimedia

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figure feminine din showbiz-ul românesc, devenind popular pentru frumusețea ei fără cusur, dar și pentru sfaturile și recomandările pe care le face în mediul online pentru urmăritorii ei.

Frumoasa brunetă cu trup de model nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele sociale cu fotografii care îi pun în evidență silueta de invidiat. Cristina a îmbrăcat de aceaastă dată un body negru, mulat și decoltat, care i-a scos în evidență formele.

Body-ul negru care îi pune în valoare silueta Cristinei Ich

Cu un decolteu adânc și o talie subțire, ca de viespe, frumoasă iubită a lui Alex Pițurcă, a pus pe jar imaginația fanilor când a apărut într-o ipostază sexy. Extrem de feminimă, elegantă și senzuală, Cristina știe cum să îți pună în valoare trupul suplu.

Pe aceeași temă

Deși e mama unui băiețel în vârstă de aproape 2 ani, Cristina reușește să aibă un trup de fotomodel și tocmai de aceea numeroase brand-uri de top sunt mândre să colaboreze cu ea. Bruneta focoasă a atras atenția tuturor în body-ul mulat pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi negri.

Decolteul ei amplu i-a făcut pe mulți să dea zoom și să o complimenteze pentru fizicul ei în sețiunea de comentarii. Poza a strâns peste 23.000 de reacții în doar 24 ore.

“cata tandrete intr un singur om🤍esti ceva…extraordinar!”

“Picioare perfecte 😍 ești divină draga mea 🤍🤍🤍🤍”

“Ne-ai omorat definitiv. 😍😍😍”

“Ich, ești superbăăă 😍😍🔥❤️”

Recomandari A1

Frumoasa brunetă cu privire senzuală a pus pe jar imaginația fanilor care o admiră pentru frumusețea ei. Pe lângă faptul că are un trup frumos sculptat, Cristina a dovedit de multe ori că nu doar “ambalajul” contează și este, de asemenea, și o femeie inteligentă.

Nu de puține ori ea a dezbătut pe rețelele sociale subiectele mai multor cărți cu urmăritorii săi. Îndemnurile ei pentru femeile din comunitatea sa au făcut-o să fie și mai apreciată.

Cum a devenit faimoasă Cristina Ich în România

Cristina Ich a apărut în social media în urma unor colaborări cu Bromania care i-au sporit capitalul de imagine. Cei doi postau filmulețe haioase, denumite "vine-uri" și strângeau zeci de mii a vizualizări și aprecieri. În scurt timp, bruneta a ajuns la inima mai multor oameni datorită frumuseții ei, dar și a carismei.

Pe aceeași temă

Aceasta a avut parte de multe controverse în jurul frumuseții sale, pusă de cârcotași pe seama intervențiilor estetice, pe care, conform declarațiilor sale, nu le are! Vedeta online, în vârstă de 34 de ani, are extrem de multă grijă de felul în care arată, iar frumusețea sa este moștenire genetică de la cea care i-a dat viață.

Cristina Ich s-a născut pe 25 noiembrie 1986, este zodia săgetător și cântărește aproximativ 54 de kg, potrivit spuselor sale, în urmă cu ceva timp pe instastory. Aceasta a declarat că după naștere a slăbit 10 kg imediat.

Alex Pițurcă și Cristina Ich au devenit părinți anul trecut, după ce vloggeriţa a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, Noah Alexandru.

Noah a împlinit recent un an și pare că a moștenit frumusețea părinților. Are ochii migdalați ai tatălui și albaștri ca ai mamei.

Whatsapp LinkedIn
cristina ich sexy cristina ich body
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată"
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste