Căutare Live

Cum comentează Cristina Ich pozele de paparazzi în care apare alături de alt bărbat decât Alex Pițurcă: “Fiartă sunt după el”

Modelul Cristina Ich, cunoscută în mediul online, printre altele și pentru relația cu năbădăi cu Alex Pițurcă, a fost suspectată de amantlâc după ce a fost fotografiată în timp ce îmbrățișa un bărbat… care nu era iubitul ei oficial.

Cristina Ich a declarat, în repetate rânduri, că nu crede în monogamie, dar nici nu s-ar afișa cu vreun amant în văzul tuturor

Profimedia

Cristina Ich a răbufnit pe rețeaua de socializare Instagram, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce este nou în viața sa.

Ea a menționat faptul că bărbatul cu care a fost văzută este doar un prieten foarte bun.

Alex Pițurcă, mesaj în online pentru logodnica sa, Cristina Ich: “Iubita, orice te face fericită”

Logodnica lui Pițurcă a fost chiar ironică la acuzațiile aduse, iar iubitul ei i-a ținut partea. “Iubita, pentru tine, orice. Orice te face fericită”, a precizat el, tot pe Instagram, potrivit Fanatik.

Citește și De ce îl iubește Cristina Ich pe Alex Piţurcă și care este secretul lui

Acesta nu s-a arătat deranjat de imagini, dimpotrivă, răspunsul lui din mediul online denotă amuzamentul.

“Este mai mult decât un prieten dar nu vreau eu să recunosc. Iubita, eu îți zic: “orice doar să fii tu fericită”, a precizat Ich pe Instagram.

Cristina Ich, model, influencer și posesoare a titlurilor "E!People s Choice Award - Romanian Social Media Star 2020" și "Best Celebrity" din cadrul premiilor "Elle New Media Award 2021" nu doar o dată a declarat că nu crede în monogamie.

Totuși, Ich a ținut să precizeze că, dacă ar avea un amant, în niciun caz nu s-ar afișa cu el în văzul tuturor.

Cristina Ich despre cum ar vedea ea o relație cu un amant: “Cu amantul te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa... să știe tot poporul”

„Când ai un amant nu te întâlnești pe Nordului, nici cu moși la restaurant la prânz. Te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa să știe tot poporul", a spus Ich, potrivit Fanatik.

"Eu mă distrez citind minciunile despre mine, însă voi, sărmanilor, vă înghiți otrava zilnic și vă amăgiți că este vitaminizată”, a spus Cristina Ich, potrivit sursei citate.

Ich a explicat, iritată de speculații, că bărbatul este un foarte bun prieten și că, alături de ei, mai era o a treia persoană care nu a fost inclusă în fotografii.

„La mulți ani! Vezi că ne-au prins paparazzi, așa băiat drăguț nu avea cum să treacă neobservat”, i-a transmis Cristina, pe Instagram, bărbatului alături de care a apărut.

De altfel, Ich l-a menționat în postarea sa inclusiv pe cel care a fost omis din fotografii.

Citește și Cristina Ich, imagine rară cu fiul ei. Cum s-au fotografiat cei doi și cât de mult a crescut băiețelul

Vedeta din mediul online, al cărei cont de Instagram este urmărit de aproape un million de oameni și ale cărei postări adună rapid aprecieri de ordinul zecilor de mii, trăiește o poveste de dragoste alături de Alex Pițurcă, fiul antrenorului de fotbal Victor Pițurcă, și au împreună un băiețel în vârstă de doi ani.

Alec Baldwin, acuzațiile șocante pe care i le aduce chiar soția sa, Hilaria Baldwin. Ce i-a făcut pe când ea era însărci... Antonia a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are. Ce a ținut să-și modifice cântăreața...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x