Antena

Cum arată verighetele purtate de Lora și de Ionuț Ghenu în ziua în care au devenit soț și soție. Ce bijuterii speciale au ales

Verighetele reprezintă un simbol al iubirii reciproce și al armoniei, iar Lora și Ionuț Ghenu au ales două bijuterii superbe care să le amintească de ziua în care au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 15:56 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 16:47
Galerie de imagini
Verighetele reprezintă un simbol al iubirii reciproce și al armoniei, iar Lora și Ionuț Ghenu au ales două bijuterii superbe
Instagram

Lora a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care se observă verigheta ei și verigheta soțului. Cei doi s-au căsătorit religios pe 6 octombrie 2024, iar artista a descris ziua nunții ca fiind „cea mai frumoasă zi din viața sa”. Lora și Ionuț Ghenu au fost superbi în ziua nunții, iar verighetele nu au fost mai prejos.

Cum arată verighetele purtate de Lora și de Ionuț Ghenu în ziua în care au devenit soț și soție

Verighetele celor doi soți sunt din aur galben. Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, Lora declara că și-a dorit să cumpere din timp verighetele: „Am luat verighetele, că luna asta, în septembrie, facem starea civilă, dar am înțeles că se pun verighetele la nuntă”, spunea Lora la începutul lunii septembrie.

Pe aceeași temă

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit după o relație de 9 ani.

Restaurantul a fost decorat cu flori albe, mov şi roz, care s-au regăsit, de asemenea şi pe mesele nuntaşilor. Tortul mirilor a fost și el decorat cu roz și alb. Mărturia pe care fiecare invitat a primit-o la masă a fost o figurină în formă de cheia sol, cu inscripția numelor mirilor și a dat eîn care s-au căsătorit. Chiar dacă a spus că nu va cânta la nunta ei, Lora a împărțit microfonul pentru câteva clipe cu Viorica de la Clejani și a cântat „Bordeiaș, Bordei, Bordei”.

Pe aceeași temă

„Cred că este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Este superb totul, este superbă sala, oamenii, să vezi că mai intră cineva pe care tu-l iubeşti şi care a făcut poate eforturi să fie aici, pentru că noi nu ne-am organizat de la începutul anului cum se face. Noi am organizat într-un timp foarte scurt, am avut cred că trei luni la dispoziţie şi să vedem frumuseţea asta de loc, cu oamenii frumoşi care se uită toţi zâmbind şi cu iubire în priviri. Nu ştiu… e foarte frumos! Şi să-l văd pe bărbatul ăsta minunat, să mă uit la el, noi tot puştani nebuni suntem!”, a spus Lora în ziua în care s-a căsătorit cu bărbatul alături de care este de aproape un deceniu.

Pe aceeași temă

„Cele mai mari emoţii pe care le-am putut eu simţi vreodată în viaţa mea, emoţii frumoase, emoţii unice, le doresc tuturor să simtă măcar jumătate din cât am simţit eu astăzi pentru că eu am avut o doză mai mare”, a spus Ionuț Ghenu, potrivit cancan.ro.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil joi, 19 septembrie 2024, după o relație de 9 ani. Pe 5 octombrie cei doi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
lora ionut ghenu nunta verighete
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Doi şefi de promoţie au primit salariu de 3.500 de euro după absolvire. Meseria pe care şi-au ales-o
Videoclipul zilei
Citește și
Lora a ținut cont de un ritual străvechi înainte de ziua nunții, dar a vrut să renunțe cu orice preț...
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au...
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios. Imagini emoționante cu cei doi miri. Cum a arătat...
Ce sumă de bani a scos din buzunar Lora pentru ținuta ei de la cununia civilă. Când va avea loc cununia...
Video recomandate
Video
Citește și