Dani Oțil deține un restaurant în centrul Capitalei. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de cartofi prăjiți
Deși puțini știu, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani deține un restaurant chiar în centrul Bucureștiului. Află din rândurile de mai jos cum va arăta nota de plată dacă îți comanzi o porție de cartofi prăjiți sau un burger.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 06 Aprilie 2023, 14:05 | Actualizat: Marti, 06 Iunie 2023, 10:56- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Dani Oțil nu este doar o față cunoscută și apreciată pe micile ecrane, ci și un bun antreprenor. Acesta deține un restaurant în Capitală, alături de un asociat, având grijă ca lucrurile să meargă ca pe roate zilnic, fiind atent atât la angajați, cât și la clienți, potrivit Libertatea.
Pe aceeași temăCât costă un preparat în restaurantul lui Dani Oțil din centrul Capitalei
Fiind apreciat printre telespectatori, oamenii care au auzit de existența locației abia așteaptă să calce pragul restaurantului. Cu toate acestea, înainte de a ajunge să mănânce acolo, trebuie să știe cam cu ce buget să plece de acasă.
Potrivit meniului studiat de către cei de la Click, se pare că restaurantul prezentatorului TV se bucură de o gamă largă de preparate, prețurile fiind la fel de diversificate. Printre bucatele din meniu se numără burgerii, pastele, pizza, aperitivele exclusiviste, fructele de mare sau chiar clasicii cartofi prăjiți, potrivit sursei citate.
Pentru persoanele care sunt tentate de burgerul de vită cu cartofi prăjiți, trebuie să fie pregătite să plătească suma de 48 de lei, potrivit Click. În schimb, dacă dorim doar o porție din clasicii cartofi, atunci vom fi nevoiți să scoatem din buzunar suma modică de 16 lei, având posibilitatea de a alege dacă îi vrem condimentați cu pătrunjel și usturoi.
Aici poți găsi imaginea cu meniul din restaurantul lui Dani Oțil:
Se pare că un preț mai piperat este cel al mușchiului de vită, care se ridică la suma de 46 de lei per 100 de grame. Cu toate acestea, meniul variat face ca preparatele să fie accesibile pentru toate buzunarele, dar și pentru toate gusturile și categoriile de vârstă, așa cum am văzut cu clasicii cartofi prăjiți.
Pe lângă meniul pentru adulți, există și câteva feluri pentru cei mici. Este vorba despre mini pizza sau chiar mini burgeri, care pot fi comandate și acasă, potrivit sursei citate.
Pe aceeași temăDani Oțil, declarații emoționante despre tatăl lui
Dani Oțil a oferit declarații emoționante despre tatăl său și modalitatea prin care el își arăta iubirea și afecțiunea față de el și de fratele său. Matinalul avea doar 12 ani când tatăl său s-a îmbolnăvit și a fost atent la transformarea emoțională pe care a suferit-o în urma bolii.
Pornind de la întrebarea lui Damian Drăghici: „cum ți s-a schimbat viața după ce ai devenit părinte?”, Dani Oțil și-a amintit de tatăl său, vorbind cu multă emoție:
„Pe tata nu l-am văzut niciodată cu o lacrimă în ochi. Dar după ce am descoperit că a avut o criză de sciatică, a fost blocat la pat vreo 2-3 luni și depindea de noi să-l ridicăm și să-l punem la loc. Nu a avut vreo operație, dar tata, fiind un om care cară doi saci în spate, dintr-o dată s-a găsit inutil societății. Am văzut, după ce a început să funcționeze ca un om normal, un alt tată. Și acum încerc să mă văd și eu tot cam acolo. Tata lăcrima la filme, dacă se povestea ceva emoționant la masă și nu se ascundea. Nu cred că ne iubea mai mult (n. red. după ce și-a revenit la normal), dar se vedea că ne iubea. Nu exista să te mângâie sau ceva, dar se vedea în mișcările lui. Am simțit după șocul ăsta.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.