Antena

Din ce face bani Monica Gabor în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai are nicio afacere: „E profesoară de...”

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe fosta soție și a dezvăluit cu ce se ocupă în America, după ce s-a ales praful de afacerile ei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 13:16 | Actualizat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 13:57
Galerie de imagini
Din ce face bani Monica Gabor în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai are nicio afacere: „E profesoară de...”
Captură Instagram/Hepta

În urmă cu ani buni, Monica Gabor a luat decizia radicală de a se stabili în America și de a se ocupa de afaceri. Deși a încercat să își construiască un nume în diverse domenii, rezultatele nu au fost pe măsura așteptării. Iată cu ce a ajuns să se ocupe acum! Chiar Irinel Columbeanu a fost cel care a făcut dezvăluirea pentru Cancan.

Pe aceeași temă

Care e singura sursă de venit a Monicăi Gabor: „Nu mai are nicio afacere”

Monica Gabor și-a încercat norocul în diverse domenii, însă fără prea mult succes. La doar 14 ani, ea câștiga primii bani lucrând ca distribuitor de produse cosmetice în Bacău, iar fosta sa șefă, Monica Tatoiu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Monica a fost distribuitor, lucra la noi în Bacău, la Oriflame. Era o fată cuminte și deșteaptă, se descurca foarte bine. Era inteligentă, lucra într-o rețea la Bacău.”, a spus Monica Tatoiu, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, mai notează sursa citată.

În prezent, conform declarațiilor făcute de fostul ei soț, Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu mai are nicio afacere în derulare. Singura ei sursă de venit este salariul pe care îl câștigă ca profesoară de engleză în America.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum.”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Cancan.

Ce afaceri a avut Monica Gabor în trecut

Pentru început, Monica Gabor și-a încercat norocul în industria modei și s-a străduit să lanseze propria linie de îmbrăcăminte de lux. Încercarea nu a avut succes, așa că s-a gândit să aducă pe piața din România brandul de ceaiuri și energizante al iubitului său, Mr Pink. Nici cu această inițiativă nu a prosperat.

În urmă cu șapte ani, fosta doamnă de la Izvorani a lansat propria aplicație de live-streaming, care a devenit destul de cunoscută în România. La un moment dat, însă, ea a vândut aplicația și a obținut o sumă considerabilă pe ea, potrivit Cancan.

„Din ce știu eu, a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă Tik-tok, îmbunătățită!”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Pe aceeași temă
Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
monica gabor ocupație america bani
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Cum arată prima bonă a Irinucăi Columbeanu. Imaginea rară cu cea care îi ținea locul Monicăi Gabor:...
Imagini din camera în care locuiește Irina Columbeanu în casa lui Mr Pink din America. Cum s-a filmat...
Imagini cu Ramona Gabor în costum de baie, în Spania. Cum arată sora Monicăi Gabor îmbrăcată sumar...
Ronald Gavril, afacere de succes cu Mr. Pink. Ce legătură este între iubitul Anamariei Prodan și...
Video recomandate
Video
Citește și