Antena

Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu să își ducă până la final momentul. Ce s-a întâmplat

Grasu XXL a fost surprins cu lacrimi pe față în timp ce cânta o piesă pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu să își ducă până la final momentul, iar publicul a fost profund emoționat de reacția lui.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 07 Iulie 2024, 13:58 | Actualizat: Duminica, 07 Iulie 2024, 17:07
Galerie de imagini
Grasu XXL a fost surprins cu lacrimi pe față în timp ce cânta o piesă pe scena de la Neversea 2024
Capturi TikTok

Sâmbătă, 6 iulie 2024, Grasu XXL a urcat pe scena de la Neversea pentru a încânta publicul cu o piesă de suflet. În timp ce rostea versurile melodiei „Tu, Mărie”, artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Momentul emoționant a fost aclamat puternic de public. Cântărețului i-a fost foarte greu să își termine piesa, însă și-a găsit puterea în încurajările oamenilor prezenți la festival. Toți au rămas surprinși de reacția acestuia.

Pe aceeași temă

Puțini sunt cei care l-au văzut pe Grasu XXL într-o astfel de ipostază. Un lucru este cert, sub aspectul dur se ascunde un suflet extrem de sensibil și iubitor.

Care este motivul pentru care Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena de la Neversea 2024

Grasu XXL a trezit în public o mulțime de sentimente pe scena de la Neversea 2024. Artistul s-a decis să cânte melodia „Tu, Mărie” dedicată pentru cea mai importantă persoană din viața lui: fiica artistului.

Versurile piesei au încărcătură emoțională atât de mare încât Grasu XXL nu le poate rosti la concertele sale. Momentul în care artistul izbucnește în lacrimi la festival a fost încărcat pe TikTok, unde a strâns mai bine de 199 de mii de like-uri.

„Cum se face că ne-am emoționat și noi?”, a fost descrierea pusă în dreptul videoclipului.

@neversea.festival Cum se face că ne-am emoționat și noi? 🥹 @grasuix #Neversea #Neversea2024 #grasuxxl ♬ original sound - Neversea Festival

Printre cei care au comentat la filmuleț se numără și un coleg de breaslă al artistului.

„Mi-a rupt sufletul”, a scris Connect-R.

„Cât de uman e! Cât de fain e omul!”, „Doar mie mi-au dat lacrimile?”, „Suflet de tată!”, „Cred că mulți dintre noi am fi vrut un astfel de tată” sau „Doar un tată adevărat poate simți piesa asta!”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii ale oamenilor din mediul online.

Recomandari A1

Nu este prima oară când artistul se emoționează atât de tare în timp ce interpretează piesa „Tu, Mărie”. Acesta a cântat-o și în trecut la Radio Zu, iar reacția lui a fost la fel de copleșitoare.

Pe aceeași temă

„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai... se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!”, a mărturisit Grasu XXL, la Radio Zu.

Un lucru este cert, artistul are o relație foarte specială cu fetița lui. Acesta se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de ea.

„Măcar 4 versuri am cântat și eu”, a fost reacția cântărețului după momentul de la Neversea 2024.

Whatsapp LinkedIn
grasu xxl artisti neversea neversea 2024
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Câți ani are și cum arată fiica lui Grasu XXL. Artistul, emoționat până la lacrimi, pe scena...
Te cunosc de undeva Sezonul 17, 21 mai 2022. Jazzy Jo și Zarug s-au transformat în Delia & Grasu XXL -...
Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL &...
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Grasu XXL & AMI - Deja Vu
Video recomandate
Video
Citește și