Antena

Motivul pentru care Augustin și Lucian Viziru nu își mai vorbesc, în ciuda legăturii de sânge. Ce a dezvăluit Augustin Viziru

Augustin Viziru și Lucian Viziru sunt unii dintre cei mai cunoscuți frați din showbiz-ul românesc, din lumea actoriei.

Publicat: Vineri, 25 Octombrie 2024, 14:57 | Actualizat: Vineri, 25 Octombrie 2024, 15:39
Galerie de imagini
Chiar dacă sunt frați și au trecut împreună prin multe momente dificile și și-au fost alături la greu, în special la moartea tatălui lor, se pare că cei doi nu își mai vorbesc de ceva timp.
Facebook

Augustin și Lucian Viziru au devenit faimoși o dată cu rolurile lor din telenovele românești. Cei doi actori s-au remarcat prin talentul lor deosebit și munca pe care au depus-o ani de-a rândul pentru a-și hrăni pasiunea pentru actorie.

Motivul pentru care Augustin și Lucian Viziru nu își mai vorbesc

Chiar dacă sunt frați și au trecut împreună prin multe momente dificile și și-au fost alături la greu, în special la moartea tatălui lor, se pare că cei doi nu își mai vorbesc de ceva timp.

Pe aceeași temă

Recent, Augustin Viziru a vorbit despre ruptura de fratele său într-un podcast la care a fost invitat. Actorul a dezvăluit că nu s-a împăcat cu Lucian Viziru și acest lucru se datorează nemulțumirilor care au apărut în relația dintre ei.

Cei doi actori evită să își mai vorbească de ceva timp, în ciuda legăturii lor de sânge. De-a lungul timpului ei au fost implicați în mai multe dispute și relația dintre ei s-a răcit treptat.

Augustin Viziru a povestit că încă din copilărie ei au avut o relație tensionată și complicată. În ciuda acestui lucru, Augustin a zis că și-ar da oricând viața pentru fratele lui, deși nu își mai vorbesc de mai multă vreme.

„Am fost la premieră, că s-a lansat Tătuțu și am avut patru interviuri. În toate patru, despre ce crezi că a fost vorba? „Te-ai împăcat cu Lucian?'. Numai asta contează, nimic altceva. Dacă suntem noi certați. Și le-am explicat și lor. Dacă pui femeie cu bărbat doi ani să stea într-o casă, se ceartă, că nu au cum să se înțeleagă.

Eu cu ăsta cu care am crescut și am dormit în același pat, am mâncat din aceeași farfurie, am îmbrăcat aceleași haine, nu e normal să ne mai și certăm? Da zi tu ceva de fratele meu, păi îți mănânc inima. Oricine altcineva pe lumea asta. Nu există ceartă, suntem noi mai așa în perioada asta. Dar asta nu înseamnă că dacă e ceva pe lumea asta să-l deranjeze, primul care să sară să nu fiu eu.

Păi eu îmi dau viața pentru ăla. Asta ca să încheiem subiectul cu certurile între frați. Ne certăm ca toți frații și toți oamenii. Nu suntem cu nimic mai speciali decât unii, sau decât alții”, a explicat Augustin Viziru.

Pe aceeași temă

Augustin Viziru a subliniat și care sunt nemulțumirile care i-au adus pe el și pe Lucian în situația actuală. El spune că cel mai tare l-a deranjat atunci când fratele lui, Lucian, l-a contact să îl întrebe își dorește un rol într-un film, fără ca măcar să îl întrebe cum a fost pentru el ultima perioadă din viața lui.

Recomandari A1

“În loc să îmi zică și el, „Ce faci, măi, frate?', că nu mi-a mai zis un ce faci de 20 de ani. „Vrei să joci în film?', „Nu', „Bine, pa'. Na discuții între frați. Fratele meu mai mare cu trei ani jumătate. Nu vorbim de ceva timp. Nu că nu vorbim, ne evităm. Ne evităm să nu ne deranjăm unul pe altul, de fapt. O prostie, de altfel. Dar na (…) M-a supărat. Eu când mă implic, mă implic 100% și mai ales în relația cu fratele meu. Păi avea el voie vreodată să se apuce de ceva fără mine? Nu că voiam eu, să-l susțin! Nu aveam eu nevoie de nimic. A trebuit să aflu.. A fost mare secret, eu trebuia să aflu ultimul, era o chestie de genul ăsta, eu sunt, mă, frate-tău”, a mai povestit Augustin Virizu, potrivit Viva.ro.

A post shared by Lucian Viziru (@lucian_viziru)

Ultima postare de pe Instagram a lui Lucian Viziru cu fratele său este din 2023, dintr-un podcast în care discutau despre parcursul vieții lor.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
augustini viziru lucian viziru
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Staţiunea din România unde se află muntele în două culori. Locul de poveste fascinează turiştii
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
Când este Halloween 2024. Ce tradiții și obiceiuri se respectă în această seara Catine.ro
Care este în prezent starea de sănătate a celebrei actrițe Leticia Calderon. Vedeta a dezvăluit mai multe detalii Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Candidatul cel mai bine pregătit și cel mai slab pregătit pentru funcția de președinte al României. Sondaj... Libertatea.ro
Motivele pentru care partidele tradiționale nu pot intra la guvernare cu AUR, indiferent de scorul pe care îl... Ziare.com
Milionarul român de doar 28 de ani, mesaj direct pentru români după ce compatrioţii l-au şocat deja cu aroganţa... AntenaSport
Emil Rengle și Alejandro Fernandez, declarații despre nuntă. Dansatorul și partenerul său vor să adopte copii:... Elle
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu... Spynews.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de... BZI
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume” BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Prăjitura cu mere întregi. Rețetă simplă și delicioasă HelloTaste.ro
O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a... Antena3.ro
Galaxy Z Fold Special Edition ar fi rezolvat o problemă mare a telefoanelor pliabile. Ce soluție „imposibilă”... useit
Horoscopul zilei de 26 octombrie 2024. Săgetătorii se gândesc la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Halloween în România: Ce turiști străini ne calcă pragul Wall-Street
Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial! Documentul care validează separarea, postat de fostul... Kudika
Karmen Minune A DIVORȚAT oficial de soțul ei, Bogdan. Dovada că și-au spus ADIO Playtech
Ce să pui sub pernă de Sfântul Dumitru. Lucrurile care aduc noroc în casă Redactia.ro
Planificare financiară în familie: 4 sfaturi-cheie la împărţirea bugetului lunar, de la salariul minim în sus Observator
Îngrijirea pielii la menopauză. Ce recomandă medicii dermatologi în această perioadă MediCOOL
Ce poți pune peste legumele la cuptor pentru a le face mai apetisante HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
ÎPS Teodosie, IRITAT de petrecerile de Halloween pentru copii. „E un păcat!” Gandul
Fiul lui Reghecampf o pune la punct pe Anamaria Prodan: ”Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei! Am o singură... CanCan
Competențe digitale pentru elevi în anul școlar 2024 – 2025. Elevii claselor primare ar trebui să știe să... DeParinti
Copiii lui Diddy au oferit o declarație comună privind situația tatălui lor: „Rămânem uniți, susținându-te... ZUTV
Cum să nu îți pierzi contactele pe WhatsApp. Aplicația introduce o funcție nouă UseIT
Tartă cu gutui. Desert de toamnă delicios și aromat Hello Taste