Antena

Doliu imens în lumea telenovelelor! Christian Bach, superba actriță, a murit! Cauza morții

Christian Bach, una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, a murit la vârsta de 59 de ani. Superba actriță a murit pe 26 februarie, însă anunțul a fost făcut astăzi, 1 martie, de familia sa, printr-un comunicat.

Autor: Mirabela Năstase Publicat: Vineri, 01 Martie 2019, 14:38 | Actualizat: Vineri, 01 Martie 2019, 18:14
Galerie de imagini
christian bach a murit

Christian Bach, una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, a murit la vârsta de 59 de ani. Superba actriță a murit pe 26 februarie, însă anunțul a fost făcut astăzi, 1 martie, de familia sa, printr-un comunicat.

Christian Bach a murit în urma unui stop cardio-respirator, însă problemele de sănătate ale actriței de telenovele erau cunoscute de mult.

Actrița de origine argentiniană se retrăsese din lumina reflectoarelor în urmă cu un an. Soțul Christinei Bach, actorul Humberto Zurita, este cel care a făcut anunțul trist, prin intermediul unui comunicat.

”Mereu și-a dorit ca problemele personale să rămână în intimitate, pentru a putea duce o viață normală, dincolo de profesia de actori. Astăzi, această parte a vieții ne obligă să facem publică marea pierdere din familia noastră”, se arată în comunicat.

Christian Bach și soțul ei, actorul Humberto Zurita

Christian Bach s-a născut pe 9 mai, în 1959, în Argentina. A studiat Dreptul, apoi s-a mutat în Mexic, pentru a se face actriță.

Christian Bach a jucat mai multe roluri negative. A făcut roluri maagistrale în telenovele precum Los ricos también lloran (1979), La patrona, Impostora, Vidas robadas, dar și altele.

În telenovela ”Impostora”, aceasta a jucat alături de fiul ei, Sebastian Zurita.

Soția actorului Humberto Zurita suferea de o boală gravă și incurabilă la oase, cu care se lupta de mai bine de trei ani.

Recomandari A1

Christian Bach, actrița de telenovele care a murit la sfârșitul lunii februarie, afost sprijinită în tot acest timp atât de soțului ei, dar și de cei doi fii, Emiliano și Sebastian.

FOTO: Emiliano Zurita (sus), Sebastian Zurita (jos)

sursa foto: Faceboo/Christian Bach

Whatsapp LinkedIn
a murit christian bach christian bach a murit actrita de de telenovele doliu doliu in lumea telenovelelor humberto zurita
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și