Vlădutz, bucătaul de la Neatza a preparat în această ediție rețeta "Papricaș de țelină", o nebunie de preparat cu legume de toamnă și găluște din făină, asezonat cu multe condimente și, cel mai important, fără carne.
Miercuri, 03.10.2018, 08:55Cei care trec prin satele din vestul ţării ar putea rămâne uimiţi când vor vedea casele împodobite cu şiraguri de ardei roşii! Dar nu este vorba despre un alt mod de a-ţi decora locuinţa. Ardeii roşii sunt puşi acolo ca să se usuce, iar...
Luni, 30.07.2018, 16:43O reteta savuroasa, plina de ingrediente aromate!
Duminica, 08.01.2012, 00:00De obicei, condimentele sunt folosite pentru a da un plus de savoare preparatelor de zi cu zi. Dar stiai ca aceste arome sunt recomandate si in anumite diete, fiind de un real ajutor in curele de slabire?
Sambata, 16.07.2011, 00:00Vladutz de la Neatza le-a dat aripioarelor denumirea de catifelate, deoarece le condimenteaza intr-un mod mai special, si anume: foarte putina boia pentru culoare, dar multa scortisoara, miere, zeama de lamaie si foarte putin chili.
Marti, 07.06.2011, 00:00Iulia Creanga, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV, a invitat-o in studio pe doamna Agy, bucatar turc de la restaurantul Turkuaz, aceasta pregatind "Mantâ".
Marti, 07.12.2010, 00:00Chiftelutele de peste nu sunt un produs foarte usor de realizat - pentru un gust perfect. Odata invatati insa pasii necesari se pot obtine specialitati cu adevarat gustoase.
Vineri, 05.11.2010, 00:00Muschiul de vita se fragezeste intai in tigaie, in unt incins, la foc mic insa, dupa ce a fost taiat, portionat si asezonat cu sare, piper si cimbru. Apoi se flambeaza in vin rose, se adauga putin sos de soia si zeama de lamaie. Dupa aceasta erapa...
Luni, 23.08.2010, 19:09Vladutz pregateste azi: cartofiori rasfatati cartofi ceapa ardei gras boia de ardei iute patrama usturoi carnati d ecasa branza de telemea se fierb cartofii in coaja apoi se racesc si se taie in jumatati si se scobesc lasand un strat de...
Miercuri, 10.02.2010, 10:02