Antena Căutare

Articole despre boia

"Papricaș de țelină", un preparat ce nu conține carne

"Papricaș de țelină", un preparat ce nu conține carne

Vlădutz, bucătaul de la Neatza a preparat în această ediție rețeta "Papricaș de țelină", o nebunie de preparat cu legume de toamnă și găluște din făină, asezonat cu multe condimente și, cel mai important, fără carne.

Miercuri, 03.10.2018, 08:55
Afacere cu ardei pentru boia, în satele din vestul țării

Afacere cu ardei pentru boia, în satele din vestul țării

Cei care trec prin satele din vestul ţării ar putea rămâne uimiţi când vor vedea casele împodobite cu şiraguri de ardei roşii! Dar nu este vorba despre un alt mod de a-ţi decora locuinţa. Ardeii roşii sunt puşi acolo ca să se usuce, iar...

Luni, 30.07.2018, 16:43
Reteta zilei: Ciabatta cu pui aromat cu boia

Reteta zilei: Ciabatta cu pui aromat cu boia

O reteta savuroasa, plina de ingrediente aromate!

Duminica, 08.01.2012, 00:00
Sapte condimente pentru a scapa de surplusul de greutate

Sapte condimente pentru a scapa de surplusul de greutate

De obicei, condimentele sunt folosite pentru a da un plus de savoare preparatelor de zi cu zi. Dar stiai ca aceste arome sunt recomandate si in anumite diete, fiind de un real ajutor in curele de slabire?

Sambata, 16.07.2011, 00:00
VIDEO! Aripioare catifelate cu fasole aurie si sos de branzeturi

VIDEO! Aripioare catifelate cu fasole aurie si sos de branzeturi

Vladutz de la Neatza le-a dat aripioarelor denumirea de catifelate, deoarece le condimenteaza intr-un mod mai special, si anume: foarte putina boia pentru culoare, dar multa scortisoara, miere, zeama de lamaie si foarte putin chili.

Marti, 07.06.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Mantâ turcesc cu sos de iaurt

VIDEO! Reteta: Mantâ turcesc cu sos de iaurt

Iulia Creanga, gazda emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV, a invitat-o in studio pe doamna Agy, bucatar turc de la restaurantul Turkuaz, aceasta pregatind "Mantâ".

Marti, 07.12.2010, 00:00
Reteta zilei: chiftelute de peste

Reteta zilei: chiftelute de peste

Chiftelutele de peste nu sunt un produs foarte usor de realizat - pentru un gust perfect. Odata invatati insa pasii necesari se pot obtine specialitati cu adevarat gustoase.

Vineri, 05.11.2010, 00:00
Sufleu de vitel

Sufleu de vitel

Muschiul de vita se fragezeste intai in tigaie, in unt incins, la foc mic insa, dupa ce a fost taiat, portionat si asezonat cu sare, piper si cimbru. Apoi se flambeaza in vin rose, se adauga putin sos de soia si zeama de lamaie. Dupa aceasta erapa...

Luni, 23.08.2010, 19:09
Cartofi rasfatati

Cartofi rasfatati

Vladutz pregateste azi: cartofiori rasfatati cartofi ceapa ardei gras boia de ardei iute patrama usturoi carnati d ecasa branza de telemea se fierb cartofii in coaja apoi se racesc si se taie in jumatati si se scobesc lasand un strat de...

Miercuri, 10.02.2010, 10:02
x