Antena Căutare

Articole despre bombe

Spaima bombelor

Spaima bombelor

Soarele a scos si politia in parc. De ziua lor, ofiterii au venit in parc cu o masinarie minune: Robo. Inventia e mereu in prima linie a trupelor pirotehnice romane. Robotul a fost conceput sa indeparteze si sa radiografieze toate coletele suspecte.

Duminica, 21.03.2010, 19:57
Pakistan: 39 de morti in doua atacuri sinucigase cu bombe

Pakistan: 39 de morti in doua atacuri sinucigase cu bombe

Doi atacatori sinucigasi au detonat astazi la interval de 15-20 de secunde unul fata de celalalt doua bombe in orasul pakistanez Lahore, omorand aproape 40 de oameni, printre care si militari.

Vineri, 12.03.2010, 00:00
Alegerile legislative pe fond violent in Irak

Alegerile legislative pe fond violent in Irak

Alegerile legislative din Irak au inceput, astazi, pentru militari, fortele de securitate, prizonieri si persoane spitalizate, cu trei zile inainte de scrutinul de duminica, la care urmeaza sa participe aproximativ 20 de milioane de irakieni, transmite AFP. Desi autoritatile de la Bagdad au luat masuri drastice de securitate, inceputul votului nu a fost lipsit de violente. Cinci civili au fost ucisi si peste 20, raniti, de explozia unei bombe amplasate la circa 500 de metri de un birou de vot din Hurriya, o suburbie a capitalei. Iar ieri, peste 33 de oameni au murit in urma a trei atacuri sinucigase.

Joi, 04.03.2010, 00:00

Ultimele știri

x