Cerasela Lungu a gătit la "Prietenii de la 11" o rețetă spectaculoasă de pește, cu care a captat atenția tuturor!
Miercuri, 07.03.2018, 12:33Cerasela Lungu gătește la "Prietenii de la 11" rețeta "Trilogie de pește în sos de ardei cu macarons e cartofi cu unt aromatizat".
Miercuri, 07.03.2018, 12:19In cea de-a saptea editie bucatarii trebuie sa ridice gastronomia la mare altitudine gatind pentru piloti. Prima incercare a adus concurentii in fata unei probe administrative: acestia au avut de ales produse intr-un buget fix de 50 de lei si sa prepare 2 farfurii pentru o familie formata din 2 parinti si 2 copii.
Duminica, 23.12.2012, 01:10Atunci cand vrei sa iti incanti papilele gustative, transforma-te intr-un Top Chef si prepara aceasta reteta.
Joi, 13.12.2012, 12:57Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.
Vineri, 07.12.2012, 18:12Cel mai taios show de cooking isi arata din nou „coltii”. Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize.
Vineri, 07.12.2012, 17:13In cadrul probei pe echipe, Cerasela Lungu a pregatit un desert simplu dar gustos, "placinta cu branza si sos de vanilie". Sa aflam si noi reteta sa.
Marti, 04.12.2012, 13:02Cerasela Lungu a pregatit pentru juratii Top Chef un "duet de crap aromatizat, insotit de legume si mamaliguta cu bacon". Iata reteta dansei.
Marti, 04.12.2012, 12:33Cerasela Lungu a pregatit "legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus". Sa aflam reteta ei.
Marti, 27.11.2012, 12:08In cadrul probei de foc, din episodul 4 al emisiunii Top Chef, Cerasela Lungu a pregatit "gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei." Iata reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 11:42Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.
Marti, 20.11.2012, 12:26Ti-au placut farfuriile preparate de concurenti dar nu ai retinut ce a gatit fiecare? Vezi lista completa si retele celor care s-au evidentiat.
Marti, 06.11.2012, 16:30In cei 26 de ani de experienta Cerasela a trecut prin toate nisele gastronomiei - de la cofetarie la carmangerie, dar si intr-o firma de catering.
Luni, 05.11.2012, 23:06In urma Probei de Foc, Ionut Lupu si Giovanni Piselli au fost desemnati conducatori de echipa. Provocarea pentru cei doi a fost sa gateasca 60 de portii de mancare si 60 de deserturi pentru o unitate de elita a Jandermeriei Romane.
Luni, 05.11.2012, 22:00Ii place sa alerge pe malul Dunarii cand are timp, sa asculte muzica, sa danseze, sa vizioneze filme, sa mearga cu prietenii la munte unde isi incarca bateriile, se detaseaza de probleme si se relaxeaza. Cu 50.000 de euro si-ar face un restaurant cochet.
Vineri, 19.10.2012, 18:10