HomeTop ChefReteteReteta Ceraselei Lungu: Fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata
Reteta Ceraselei Lungu: Fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata
Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.
Publicat: Marti, 20 Noiembrie 2012, 12:26 |
Actualizat Marti, 20 Noiembrie 2012, 15:13
Reteta Ceraselei Lungu: Fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata
Ingrediente
800 g creveti
800 g calamar
800 g langustine
20 g usturoi
15 g sare
2 g piper
20 g ardei iute
100 g ceapa
800 g rosii
500 g vinete
500 g zuchinni
300 g ardei gras
100 ml ulei de masline
Mod de preparare
Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.
Articolul continuă după reclamă
Fructele de mare se vor trage la tigaie cu sare, piper, usturoi si vin, timp de 4-5 min. Separat se va face sosul: se vor taia brunoise rosiile si ceapa. Se trag la tigaie, se adauga usturoi, ardei iute si vinul se reduce. Legumele se condimenteaza si se fac la gratar. Se aseaza dupa imaginatie.