Antena Căutare

Articole despre chef

Ucigașul din bucătărie! Cât de periculoase sunt tigăile de teflon

Ucigașul din bucătărie! Cât de periculoase sunt tigăile de teflon

Toată lumea are în bucătărie cel puțin o tigaie de teflon. Când se încălzește la temperatură mare, teflonul eliberează un fum letal atât pentru oameni cât și pentru animale.

Joi, 18.09.2014, 13:24
Minunat! Mașinăria care separă albușurile de galbenușuri

Minunat! Mașinăria care separă albușurile de galbenușuri

Nu ar fi minunat să existe o mașinărie care să poată separa albușurile de gălbenușuri?

Joi, 18.09.2014, 12:03
Truc! Mimi Nicolae ne învață cum se face cea mai bună maioneză

Truc! Mimi Nicolae ne învață cum se face cea mai bună maioneză

Pentru a face cea mai cremoasă maioneză și fără a risca ca aceasta să se taie, Mimi Nicolae, unul dintre cei doi sous-chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor are un truc ce te scoate întotdeauna din bucluc.

Joi, 18.09.2014, 11:46
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 18.09.2014, 11:28
Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:27
Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:23
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Miercuri, 17.09.2014, 12:12
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Miercuri, 17.09.2014, 12:00
Chef Hadad face o magie: lup de mare

Chef Hadad face o magie: lup de mare

Chef Joseph Hadad nu încetează să uimească prin talent şi să răsfeţe papilele gustative ale gurmanzilor.

Marti, 16.09.2014, 20:05
Îți plac micii? Iată cum o greșeală culinară s-a transformat într-un preparat delicios

Îți plac micii? Iată cum o greșeală culinară s-a transformat într-un preparat delicios

Știai că micii s-au inventat cu peste 100 de ani în urmă? Cârciumarul Iordache din Centrul Vechi știa să prepare cei mai buni cârnați.

Marti, 16.09.2014, 17:00
Nici nu îți imaginezi care este jocul preferat a lui chef Florin Dumitrescu! Credeai vreodată că face așa ceva?

Nici nu îți imaginezi care este jocul preferat a lui chef Florin Dumitrescu! Credeai vreodată că face așa ceva?

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Marti, 16.09.2014, 13:35
Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil

Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Marti, 16.09.2014, 13:26
Cum a învățat să gătească un fost spadasin, absolvent de ASE, cu masterat la Bruxelles

Cum a învățat să gătească un fost spadasin, absolvent de ASE, cu masterat la Bruxelles

Alex Petricean așteaptă cu nerăbadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.

Luni, 15.09.2014, 17:44
Îți place sushi? Iată istoria acestui fel de mâncare

Îți place sushi? Iată istoria acestui fel de mâncare

Sushi este un fel de mâncare specific bucătăriei japoneze. Orezul este ingredientul de bază, iar pe lângă acesta se pun ingrediente mai mult în stare crudă – de obicei legume și pește.

Luni, 15.09.2014, 17:29
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

• Oul poșat în ierburi 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare...

Luni, 15.09.2014, 13:28

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are un “maestru de ceremonii” cu tradiție

Din 22 septembrie, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.

Luni, 15.09.2014, 11:26
Nu ai să crezi cine a fost campion la sah dintre cei trei chefi de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Nu ai să crezi cine a fost campion la sah dintre cei trei chefi de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Luni, 15.09.2014, 11:06
Florin Dumitrescu: ”Viața mea se învârte în jurul mâncării”

Florin Dumitrescu: ”Viața mea se învârte în jurul mâncării”

Pentru Florin Dumitrescu bucătăria nu este numai o ocupație, ci un stil de viață. Juratul de la ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” consideră că mâncarea leagă oamenii.

Luni, 15.09.2014, 10:38
Florin Dumitrescu, despre cel mai greu moment din cariera sa: ”Îmi doream să învăț. A fost foarte greu!”

Florin Dumitrescu, despre cel mai greu moment din cariera sa: ”Îmi doream să învăț. A fost foarte greu!”

A început să gătească înainte de a împlini majoratul. La doar 18 ani, și-a luat viața în propriile mâini visând la o carieră de succes în domeniul bucătăriei.

Luni, 15.09.2014, 09:56
Florin Dumitrescu: ”Viața mea se învârte în jurul mâncării”

Florin Dumitrescu: ”Viața mea se învârte în jurul mâncării”

Pentru Florin Dumitrescu bucătăria nu este numai o ocupație, ci un stil de viață. Juratul de la ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” consideră că mâncarea leagă oamenii.

Luni, 15.09.2014, 09:50
Chef Scarlatescu şi-a luat stradă! Juratul se laudă cu noua achiziție! Începând cu 22 septembrie îl puteți urmări în postura de jurat

Chef Scarlatescu şi-a luat stradă! Juratul se laudă cu noua achiziție! Începând cu 22 septembrie îl puteți urmări în postura de jurat

Juratul este mândrul posesor al unei străzi întregi. Cum este posibil aşa ceva?

Duminica, 14.09.2014, 19:06
Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur

Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur

În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.

Vineri, 12.09.2014, 17:05
Pe bune? Scoicile au fost pe vremuri mâncare de fast food

Pe bune? Scoicile au fost pe vremuri mâncare de fast food

O vedere poștală din New York datată undeva între 1700-1800, ne dezvăluie ceva greu de crezut.

Vineri, 12.09.2014, 16:09
Nu ai cu cine să iei masa? Nici o problemă...S-a deschis restaurantul pentru o singură persoană

Nu ai cu cine să iei masa? Nici o problemă...S-a deschis restaurantul pentru o singură persoană

Primul restaurant pentru o singură persoană s-a deschis la Amsterdam.

Vineri, 12.09.2014, 16:00
Casa Capșa! Istoria zbuciumată a unei afaceri de succes

Casa Capșa! Istoria zbuciumată a unei afaceri de succes

Situată pe Calea Victoriei la numărul 36, Casa Capșa este restaurant, hotel de cinci stele, cofetărie și cafenea.

Joi, 11.09.2014, 16:18
Gordon Ramsay - omul! Ce se ascunde în spatele unui chef exigent?

Gordon Ramsay - omul! Ce se ascunde în spatele unui chef exigent?

La prima vedere emană un aer de superioritate și multă exigență, însă Gordon nu este nici pe departe așa cum pare la televizor.

Joi, 11.09.2014, 15:21
Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?

Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?

Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.

Joi, 11.09.2014, 14:08
Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

O rețetă delicioase de paste, fără smântână.

Joi, 11.09.2014, 12:44
Petre Roman a chefuit ca în tinereţe

Petre Roman a chefuit ca în tinereţe

Dacă va vedea imaginile astea, Silvia Chifiriuc va înnebuni de nervi. Chiar dacă nu mai e la prima tinereţe, Petre Roman se ţine bine în continuare. Politicianul şi-a lăsat soţia acasă singură şi a făcut un chef de pomină cu băieţii....

Marti, 09.09.2014, 13:04
Din această toamnă, în fiecare luni și marți, începe la Antena 1 “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Din această toamnă, în fiecare luni și marți, începe la Antena 1 “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Au în comun nu numai dragostea pentru bucătărie și meseria de chef, ci, mai nou, și pasiunea pentru motoare. Din prima clipă când au aflat că pentru filmările unui promo vor urca pe motoare, cei trei jurați ai show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-au arătat mai mult decât nerăbdători să ajungă în ipostaza de bikeri.

Duminica, 31.08.2014, 09:59
Chef Florin Dumitrescu: Acum, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Atunci, doar un tânăr pasionat de motoare!

Chef Florin Dumitrescu: Acum, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Atunci, doar un tânăr pasionat de motoare!

Cu toţii ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România.

Joi, 28.08.2014, 18:19
Chef Florin Dumitrescu: Acum, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Atunci, doar un tânăr pasionat de motoare!

Chef Florin Dumitrescu: Acum, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Atunci, doar un tânăr pasionat de motoare!

Cu toţii ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România. Chef Florin Dumitrescu ne-a obişnuit cu barbă şi părul mai lung, dar era complet diferit în... tinerețe.

Joi, 28.08.2014, 17:11
Chef, un preparat cu... gheață? Juratul Hell's Kitchen, Cătălin Scărlătescu, fată în față cu provocarea Ice Bucket

Chef, un preparat cu... gheață? Juratul Hell's Kitchen, Cătălin Scărlătescu, fată în față cu provocarea Ice Bucket

A fost provocat și a acceptat! Păi ce, îl face pe el o găleată cu apă și cu gheată?!

Miercuri, 27.08.2014, 09:16
Chef, un preparat cu... gheață? Juratul Hell's Kitchen, Cătălin Scărlătescu, fată în față cu provocarea Ice Bucket

Chef, un preparat cu... gheață? Juratul Hell's Kitchen, Cătălin Scărlătescu, fată în față cu provocarea Ice Bucket

A fost provocat și a acceptat! Păi ce, îl face pe el o găleată cu apă și cu gheată?! Al nostru Chef Cătălin Scărlătescu a postat pe contul său de Facebook clipul cu momentul cel mai... rece din viața sa.

Marti, 26.08.2014, 16:30
Chef Sorin Bontea a pus la punct meniul pensiunii White Horse

Chef Sorin Bontea a pus la punct meniul pensiunii White Horse

Pentru că nu a fost deloc mulțumit de bucatele care i-au fost servite la pensiunea White Horse, chef Sorin Bontea le-a dat o lecție proprietarei și fiului ei.

Marti, 26.08.2014, 12:09
Trilogia ouălor fierte: Vedetele au reușit cu greu să-i mulțumească pe chef Bontea și fiica lui!

Trilogia ouălor fierte: Vedetele au reușit cu greu să-i mulțumească pe chef Bontea și fiica lui!

Chef Sorin Bontea și fiica lui au rămas peste noapte la pensiunea White Horse. De dimineață, a avut o nouă surpriză neplăcută. Micul dejun a fost un fiasco și nu a consumat nimic din ce au pregătit vedetele.

Marti, 26.08.2014, 11:52

Chef Cătălin Scărlătescu e singur! Iată care este motivul

În bucătărie, el este șeful. Și acasă, tot el comandă, tot el execută. Chef Cătălin Scărlătescu, deși pare mare crai, nu împarte nici aragazil, nici patul cu altcineva.

Duminica, 24.08.2014, 22:51
Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Juratul show-ului Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, care va începe în această toamnă la Antena1,Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog

Duminica, 24.08.2014, 22:49
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală

Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se serveşte în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“.

Duminica, 24.08.2014, 22:48
"Nenicăăăăă, arde ca-n filme!” Vedete care au trecut prin Iadul bucătarilor

"Nenicăăăăă, arde ca-n filme!” Vedete care au trecut prin Iadul bucătarilor

În această toamnă Antena 1 aduce în România cel mai așteptat cooking show, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care pune la bătaie 80.000 de euro

Duminica, 24.08.2014, 22:46
Cătălin Scărlătescu strânge rețete tradiționale din Maramureș! Juratul a învățat să facă scoverze!

Cătălin Scărlătescu strânge rețete tradiționale din Maramureș! Juratul a învățat să facă scoverze!

Iubitor al tradițiilor românești, chef Cătălin Scărlătescu profită de orice ocazie pe care o are atunci când călătorește și strânge rețete de prin toate colțurile țării.

Duminica, 24.08.2014, 22:40
La 12 ani va avea propriul show tv! Vezi despre cine e vorba

La 12 ani va avea propriul show tv! Vezi despre cine e vorba

Tatăl ei este un renumit bucătar, iar ea are doar 12 ani. Tilly Ramsay, fiica lui Gordon Ramsay, va avea propriul show gastronomic. Acesta va fi difuzat de BBC.

Duminica, 24.08.2014, 22:34
Fetița lui chef Florin Dumitrescu este la fel de pofticioasă ca el

Fetița lui chef Florin Dumitrescu este la fel de pofticioasă ca el

Juratul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care va începe în această toamnă la Antena 1, mărturisește că fetița lui, Ava, îi calcă pe urme când vine vorba de mâncare.

Duminica, 24.08.2014, 22:32
Chef Florin Dumitrescu, juratul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", a venit să ajute patronii pensiunii "Bio Rock"

Chef Florin Dumitrescu, juratul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", a venit să ajute patronii pensiunii "Bio Rock"

Încă de la început, nea Mărin a observat că pensiunea "Bio Rock" are probleme la capitolul mâncare, aşa că i-a cerut ajutorul lui chef Florin Dumitrescu

Duminica, 24.08.2014, 22:30
Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziți! Cine-i șeful chefilor?

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziți! Cine-i șeful chefilor?

Au priviri dure, comentarii acide și pretenții exigente atunci când vine vorba de bucătărie.

Duminica, 24.08.2014, 22:28
Chef Florin Dumitrescu a făcut show culinar la înălțime în Mamaia

Chef Florin Dumitrescu a făcut show culinar la înălțime în Mamaia

Juratul care din această toamnă poate fi urmărit în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 a făcut show la înălțime în Mamaia.

Duminica, 24.08.2014, 22:24
Chef Sorin Bontea gătește ce pescuiește! Uite cum arată cea mai mare captură a sa

Chef Sorin Bontea gătește ce pescuiește! Uite cum arată cea mai mare captură a sa

Una dintre marile pasiuni ale juratului de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, chef Sorin Bontea, are legătură cu meseria sa: cunoscutul bucătar merge în fiecare an la pescuit și, mai mult decât atât, gătește ce pescuiește.

Duminica, 24.08.2014, 22:22
Nu îl mai recunoşti! Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu, jurat la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", în urmă cu zece ani

Nu îl mai recunoşti! Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu, jurat la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", în urmă cu zece ani

Cu toţii ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România.

Duminica, 24.08.2014, 22:18
Nu e ușor să fii CHEF! Uite ce au îndurat jurații ''Hell's Kitchen'' pentru a ajunge experți în bucătărie

Nu e ușor să fii CHEF! Uite ce au îndurat jurații ''Hell's Kitchen'' pentru a ajunge experți în bucătărie

Chiar și cei mai duri bucătari ai tuturor timpurilor s-au lovit la un moment dat de situații dificile de-a lungul carierei.

Duminica, 24.08.2014, 22:16
Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din degete’’

Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din degete’’

„Hell’s Kitchen“ este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.

Duminica, 24.08.2014, 22:14
x