Recent, chefii de la Iadul Bucătarilor au vorbit deschis despre ceea ce le atrage atenția atunci când vine vorba despre o rețetă bună.
Vineri, 17.10.2014, 15:41
Juratul din show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat pe piață o linie de produse care îi poartă semnătura. Parte dintr-o gamă pe care intenționează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piață și sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanți sau aditivi.
Joi, 16.10.2014, 14:32
Ieri Chef Nicolai sau mai bine zis dansatorul Nicolai Tand a avut o zi plină de momente frumoase. Pe lângă antrenamentele de la Dansez printre stele, restaurant, familie, maramureșanul s-a organizat astfel încât să aibă timp de o întâlnire cu doi fani de-ai săi.
Miercuri, 15.10.2014, 14:43
Ingrediente pt blat: • 100 de grame de nuci hidratate; • 230 de grame de migdale hidratate; • 30 de grame de sirop de agave; • Scortisoara; • Sare; • Zeama de lamaie pt cremă: • 675 de grame de nuci de caju hidratate; •...
Marti, 14.10.2014, 15:28
Juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat site-ul www.catalinscarlatescu.ro.
Marti, 14.10.2014, 15:03Toată lumea ştie că Chef Florin Dumitrescu este un bucătar dur, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, căruia îi place ca lucrurile să fie perfecte. În viaţa privată, în schimb, este un bărbat atent, sensibil şi un soţ iubitor.
Luni, 13.10.2014, 18:51
Jurizarea a fost cruntă. Chef Sorin Bontea spune că din cauza fetelor, echipa s-a făcut de râs. Urmează nominalizările, iar tensiunile încep să iasă din nou la iveală. Prima nominalizată este Kinga, iar a doua este Elena.
Luni, 13.10.2014, 13:56
Băieții încă se confruntă cu realizarea unui starter. Ovidiu nu se poate concentra, iar Cătălin se oferă să îi ia locul, dar Ștefan este cel care îi ia locul.
Luni, 13.10.2014, 13:52
Băieții par că au un avantaj în fața fetelor, care stau prost cu organizarea. Spiritul de echipă nu există în echipa roșie. Supărat, chef o prezintă pe Mihaela clienților ca fiind cea din cauza căreia nu vor mânca.
Luni, 13.10.2014, 13:50
Kinga este data afară din bucătărie atunci când nu poate reproduce bonul citit de chef.
Luni, 13.10.2014, 13:45
Echipa albastră este stresată. Pe Ovidiu nu se poate conta, iar colegii sunt nemulțumiți de acest lucru. Scos din sărite, chef Florin i-a reproșat faptul că nu știe să lucreze în echipă.
Luni, 13.10.2014, 13:42
Chef Florin încearcă să mobilizeze echipa albastră. Mustrat de faptul că își aranjează tot timpul părul, Valentin își exprimă nemulțumirea.
Luni, 13.10.2014, 13:35
În sala de oaspeți, chef Sorin Bontea începe să își facă griji de rezultatul acestei seri.
Luni, 13.10.2014, 13:26Haosul pare că a devenit stăpân în bucătărie. Chef Florin Dumitrescu pare că își iese iar din minți. Tensiunea crește în ambele echipe.
Luni, 13.10.2014, 13:19
Cel mai tare bucătar din Romania, chef Florin Dumitrescu, face o demostraţie de senzaţie, în direct, la Antena Stars.
Joi, 09.10.2014, 19:59
Jurizarea probei a început dur. Chef Florin Dumitrescu a avut ca invitați pe chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Emoțiile au fost maxime.
Luni, 06.10.2014, 13:47
Chef Florin Dumitrescu i-a luat pe concurenți în primire și i-a anunțat că au 60 de minute la dispoziție să gătească animalul prins, alături de o garnitură potrivită.
Luni, 06.10.2014, 13:46
Dimineața a început în forță pentru concurenți. Surpriza pregătită pentru ei i-a luat cu totul prin surprindere.
Luni, 06.10.2014, 13:45Chef Florin Dumitrescu a anunțat că are nominalizări de făcut. Tensiunea este din ce în ce mai mare în rândul participanților.
Luni, 06.10.2014, 13:43
Chef Cătălin Scărlătescu a dat uniforma de bucătar pe cea de ambasador. Nu vă gândiţi că a renunţat să-i înveţe în modul său unic să gătească pe concurenţii de la "Iadul bucătarilor". Cea mai veche casa de vinuri din regiunea...
Sambata, 04.10.2014, 08:34
Sushi nu este greu de preparat acasă. Ai nevoie doar de nişte ingrediente speciale şi de puţină răbdare până deprinzi procedeul.
Joseph Hadad vine joi la „Next Star”. Celebrul chef nu atentează la cel mai râvnit trofeu al celor mici, ci îi pregătește un fel de mâncare spectaculos, bazat pe melci, unei concurente îndrăgostite de tot ceea ce înseamnă viața pariziană.
Miercuri, 01.10.2014, 12:39
Joseph Hadad vine joi la „Next Star”. Celebrul chef nu atentează la cel mai râvnit trofeu al celor mici, ci îi pregătește un fel de mâncare spectaculos, bazat pe melci, unei concurente îndrăgostite de tot ceea ce înseamnă viața pariziană
Situație fără precedent la Hells Kitchen. Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți în fața concurenților. Cele două echipe au fost incapabile să gătească, iar el a răbufnit.
Marti, 30.09.2014, 16:57
Deschiderea restaurantului ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” se dovedește a fi o probă mult prea dificilă pentru cei 20 de concurenți. Lipsa de concentrare a acestora l-a scos din minți pe chef Florin.
Luni, 29.09.2014, 15:55
Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja
Luni, 29.09.2014, 13:56
Unul este campion în bucătărie, celelalt se pregătește să strălucească în lumea tenisiului
Luni, 29.09.2014, 13:24
Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare Se pun cantități egale de vin și apă într-o...
Joi, 25.09.2014, 14:33
Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 25.09.2014, 14:24
Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19
Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15
Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...
Joi, 25.09.2014, 14:07
Chef Florin Dumitrescu este un adevărat maestru în bucătărie, și probabil ar putea găti chiar și cu ochii închiși. atât de bine se pricepe
Joi, 25.09.2014, 11:30
Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm şi să bem corect cafeaua: "Cea mai bună cafea este cea scurtă!".
Marti, 23.09.2014, 11:36
A fost ziua perfectă. O zi pe care au aşteptat-o toată viaţa Chef Florin Dumitrescu şi aleasa lui, frumoasa Cristina.
Luni, 22.09.2014, 19:04
Cel mai aşteptat show culinar al momentului, ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, va debuta în această seară, la ora 20.30, numai la Antena 1, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 10:58
Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.
Luni, 22.09.2014, 10:11
De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.
Sambata, 20.09.2014, 17:06
Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.
Sambata, 20.09.2014, 16:26
Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.
Sambata, 20.09.2014, 16:08
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:27
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:22
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:20
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1. Chef Sorin Bontea are gusturi alese. Dar, oricât de sătul ar fi, el nu va refuza niciodată o porţie de Beef steak Tartare!
Sambata, 20.09.2014, 14:34
Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este el mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.
Sambata, 20.09.2014, 14:07
Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.
Sambata, 20.09.2014, 14:01
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 13:01“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 12:50
În Japonia s-a inventat mini ananasul.
Joi, 18.09.2014, 14:08