Românii sărbătoresc aproape în fiecare lună cel puțin o zi onomastică, iar septembrie nu face excepție. Pe 8 septembrie este sărbătorită Sfânta Maria (Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului) iar pe 9 septembrie se serbează Sfânta Ana. Mai mult ca sigur ai și tu în familie sau în cercul de prieteni persoane care își vor sărbători onomastica, așa că le urăm toate cele bune și să vă bucurați împreună de multe momente frumoase.
Luni, 31.08.2020, 00:00Avem o veste excelentă pentru toți iubitorii dulciurilor de calitate și mai ales pentru cei care adoră produsele Chocolat: s-a deschis “To go Chocolat”. Este un concept nou pentru companie, dar care sigur va avea succes.
Marti, 11.08.2020, 13:52Iubitorii dulciurilor rafinate au un nou motiv de bucurie: cofetaria Chocolat a intrat pe piața online și ne îmbie să comandăm cele mai gustoase prajituri și produse de cofetărie.
Vineri, 10.04.2020, 17:19Crema restaurantelor de lux, a cofetăriilor şi a cluburilor din Capitală a ajuns în meniul procurorilor DIICOT! Localuri celebre au fost percheziţionate astăzi. Unele au fost închise.
Joi, 12.11.2015, 19:22Istvan, concurentul ungur care ne-a delectat cu cuvintele românești stâlcite a ajuns în marea finală și este felicitat de către jurați
Luni, 20.01.2014, 21:13Chef Tudor a fost extrem de impresionat de preparatul lui Daniel Grosu
Luni, 25.11.2013, 21:16Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout lanseaza astazi, in Centrul Vechi, un nou meniu. Colectia “Le Bistrot” aduce rafinamentul gustului intr-o gama de preparate variate si rapid de pregatit, ideale in orice moment al zilei. Tot de astazi, clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout se vor putea delecta si cu un preparat exceptional, disponibil in locatiile din Centrul Vechi si Dorobanti doar in luna februarie: Ravioli cu somon.
Vineri, 01.02.2013, 15:06La "Acces Direct" vezi cum cei trei au gatit cozonaci la "Chocolat"
Miercuri, 19.12.2012, 15:34Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.
Luni, 03.12.2012, 17:15Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.
Luni, 03.12.2012, 17:06Mircea Badea si-a inceput bine saptamana. Tudor Constantinescu a indulcit seara prezentatorului cu cele mai bune fursecuri de la Chocolat.
Marti, 30.10.2012, 15:25Tudor Constantinescu, jurat in superproductia Top Chef, alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri, Chocolat. Parintii sai au divortat, cand era copil si singurul om pe care l-a simtit mereu aproape sufleteste a fost bunica lui, pe care o iubeste si o rasfata ori de cate ori are ocazia.
Vineri, 26.10.2012, 15:56