Ana Neagu, manager simigerie, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cei mai delicioși covrigi.
Luni, 26.04.2021, 11:23Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de ziua internațională a întrebărilor stupide, a aflat ce curiozități are Ramona Olaru.
Luni, 30.09.2019, 08:55Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de ziua internațională a întrebărilor stupide, a aflat ce curiozități are Ramona Olaru.
Luni, 30.09.2019, 08:31Arămiu, pufos şi aromat. Covrigul cu ou nu este o doar o reţetă care a trecut proba timpului în satele din Argeş. E şi un produs care dă identitate locului. În fiecare an, de Rusalii, desertul are şi un festival ce îi poartă numele, iar...
Duminica, 16.06.2019, 20:03Se mai vând ca pâinea caldă doar covrigii şi merdenelele. Consumul de pâine albă a scăzut în România, iar tendinţa se va accentua în perioada următoare, spun specialiştii. În medie, românii mănâncă cu două kilograme de pâine mai...
Miercuri, 12.06.2019, 19:17Un covrig cald este salvator pentru cei care nu au avut timp să ia micul-dejun! Iar zi de zi, în faţa patiseriilor, români stau la cozi interminabile ca să-şi cumpere măcar unul, care să le aline foamea. Numai că acum covrigul e mai scump cu...
Miercuri, 21.03.2018, 19:22Produsul de patiserie pentru care românii petrec zeci de minute la cozi interminabile, dimineaţa, în drum spre muncă, costă mai mult cu 50 la sută. Și nu e numai cazul covrigului. Toate astfel de produse, pe care le găsim în patiserii, vor avea prețuri mai mari, începând cu finalul lunii martie.
Miercuri, 21.03.2018, 16:54Produsul de patiserie pentru care, românii petrec zeci de minute la cozi interminabile, dimineaţa, în drum spre muncă, costă mai mult cu 50 la sută. Semnalele de la federaţiile alimentare sunt îngrijorătoare.
Miercuri, 21.03.2018, 16:25Un nou simbol naţional a crescut în România: covrigul cel de toate zilele. Străinii s-au îndrăgostit de el, iar românii îl consumă zilnic, în cantităţi industriale. Zece milioane de covirigi se vând în fiecare lună. Mulţi au simţit...
Joi, 11.01.2018, 19:37Cum arzi 300 de calorii, adică atât cât conține un covrig
Duminica, 12.11.2017, 10:02Şi covrigii merită să aibă ziua lor internaţională! Şi este chiar astăzi. Vă întrebaţi ce au făcut să merite asta? E simplu! Sunt ieftini, nepretenţioşi şi foarte gustoşi, mai ales când sunt şi calzi.
Miercuri, 26.04.2017, 16:39Cătălin Oprişan, realizatorul rubricii Smiley News, a avut parte de o surpriză de proporţii la Neatza! Dacă săptămâna trecută a primit 50 de şaorma de data asta a trebuit să se mulţumească cu un covrig.. şi ala muşcat!
Vineri, 24.06.2016, 08:34Sunt consumaţi în întreaga lume! Sunt ieftini, îi găsim oriunde şi sub forme diferite. Dar câţi dintre cei care îi cumpără le ştiu şi istoria? Conform cărţilor, totul a început undeva prin secolul al V-lea. Încă nu s-a aflat de unde. Unii zic că germanii i-au inventat, alţii le atribuie italienilor tot meritul
Miercuri, 13.04.2016, 10:35Arheologii germani au descoperit mai multe produse de patiserie vechi de 250 de ani, în cadrul unor săpături efectuate în orașul Regensburg.
Vineri, 13.03.2015, 13:57Covrigăriile au răsărit ca ciupercile după ploaie în țara noastră, dar niciuna nu are, încă, în ofertă, covrigul cu care își pot potoli foamea patru persoane. Acesta este invenția unor americani și va fi servit pe un stadion de fotbal, în timpul competițiilor.
Vineri, 29.08.2014, 13:01Doi covrigi la preţ de unul. Este oferta irezistibilă a producătorilor pentru românii cu stomacul gol şi bani puţini în buzunar, odată cu reducerea TVA-ului. Iar clienţii se înghesuie la covrigărie, la orice oră a zilei să cumpere mai mult...
Marti, 11.02.2014, 19:36Urmează o altă domnişoară foarte frumoasă. Ştie Bittman ce să aleagă, dar hai, totuşi, să trecem peste acest aspect
Duminica, 17.11.2013, 22:04Greu de tinut o dieta cand tentatiile sunt la orice colt de strada. In covrigarii, de exemplu, meniul e tot mai bogat. Langa covrigul cu mac sau cu susan si-au facut loc si covridogul, covricheese-ul sau covriking-ul. Pe scurt, cremvursti si alte bunatati invelite in aluat
Duminica, 27.01.2013, 20:15Voi stiti care este istoria... covrigului? Hmm... Ne-a explicat Sabina, cel mai frumos reporter de la Neatza. Covrigul a fost creat in anul 610, dupa Hristos, de catre calugari. Ei coceau atunci niste benzi subtiri de aluat sub forma unor maini impletite pentru rugaciune si adaugau putina sare. Acum, insa, covrigul inlocuieste o masa importanta pentru oamenii extrem de ocupati, iar comerciantii il produc pe banda rulanta.
Miercuri, 23.01.2013, 11:10Covrigul a fost creat in anul 610. d.p. Hristos de catre calugari. Ei coceau atunci niste benzi subtiri de aluat sub forma unor maini impletite pentru rugaciune. Acum insa covrigul inlocuieste o masa importanta pentru oamenii ocupati, iar astfel...
Miercuri, 23.01.2013, 09:28Un covrig enorm cu mac sau cu susan, devorat in drum spre munca, o shaorma pe post de masa de pranz si un hamburger inghitit pe nemestecate in drum spre casa! Deci suntem sau nu dependenti de fast-food.
Miercuri, 16.01.2013, 21:05Odata cu inceperea scolii, pachetelul cu mancare pentru cei mici devine si el o problema pentru parinti. Copiii trebuie sa aiba la ei produse sanatoase, care sa nu se strice usor.
Vineri, 14.09.2012, 15:15Covrigul lui Mihai Traistariu este in forma de inima, pentru ca a dorit sa simbolizeze ca inima lui bate pentru Romania.
Miercuri, 01.12.2010, 18:33Adriana Antoni a realizat un covrig in forma literei "A", adica initiala numelui.
Miercuri, 01.12.2010, 15:50Covrigul facut de Silvia Dumitrescu.
Miercuri, 01.12.2010, 15:14