Carnea de curcan pare fada pentru foarte multi insa preparata alaturi de sosuri gustoase poate da un alt sens unei mese bogate. Reteta de astazi propune alaturarea unui piept de curcan cu un sos alb.
Miercuri, 10.11.2010, 00:00Noi, romanii, suntem obisnuiti sa nu combinam niciodata preparatele dulci, cu cele sarate. Insa "ruloul de curcan cu pere" este dovada clara ca aceste combinatii pot fi posibile.
Vineri, 22.10.2010, 00:00piept de curcan costita maghiran foietaj ciuperci ceapa rosii cherry rucola ou smantana pesmet susan dressing balsamic ulei sare si piper Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o...
Marti, 28.09.2010, 15:55Se pun pastele la fiert, in apa fierbinte, sare si putin ulei de masline. Separat se face sosul: intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga rondele de ceapa - totul insa la foc mic. Se taie in cubulete mici carnea de curcan si se pune peste...
Joi, 26.08.2010, 17:48Daca se intampla sa va ramana carne de curcan, de la diferite ocazii, gatiti o salata nutritiva, plina de vitamina A si C, acid folic si de proteine.
Luni, 09.08.2010, 00:00Sa nu va mire daca vedeti pe strada oameni cu vaca sau curcanul in lesa. Primaria le-a interzis bucurestenilor sa mai creasca animale in curte, asa ca oamenii au mers la veterinar si le-au transformat in animale de companie.
Duminica, 11.07.2010, 20:52Tavi Colen i l-a prezentat Danielei pe curcanul Mitica, dar Razvan a vrut sa demonstreze ca poate comunica cu curcanul invitat!
Luni, 21.06.2010, 09:57