O reteta plina de savoarea care iti va trezi papilele.
Luni, 28.10.2013, 21:32
Cosul de cumparaturi incepe, din nou, sa se umple. Astazi am scapat de incertitudini in privinta laptelui cu aflatoxina si pieptului de curcan cu urme de antibiotice. Produsele sunt sanatoase si pot fi consumate cu incredere.
Joi, 21.03.2013, 19:38
Rezultatele anchetelor alimentare care au creat panica in ultimele saptamani printre noi toti sunt facute astazi publice. Vorbim desigur, daca cineva a uitat de asta, despre laptele contaminat cu aflatoxina, micii cu carne de cal si curcanii cu...
Joi, 21.03.2013, 13:05
Fabricata sau nu, criza alimentelor infestate a cuprins deja toata Romania. Oamenii se uita de cinci ori inainte sa cumpere lapte si carne. Reporterii nostri au testat autoritatile - am vrut sa vedem cata incredere au in marfa din galantare.
Vineri, 15.03.2013, 19:12
Micii cu carne de cal sunt doar ultima problema, pe o lista lunga! In ultimele zile, am auzit si de cal cu eticheta de vrabioara de vita, de pui cu salmonella sau de curcan cu reziduuri de antibiotice. Nu e de mirare! Animalele si pasarile care ajung...
Joi, 14.03.2013, 19:26
Un nou scandal alimentar zguduie Romania. Tara noastra ar fi exportat carne de curcan plina de antibiotice. Alerta a fost data de Germania dar se pare ca produsul a ajuns si in alte doua state europene.
Miercuri, 13.03.2013, 19:04
Strainii iau foc! Tara noastra se afla din nou in centrul unui scandal alimentar dupa ce ar fi exportat in Germania curcan indopat cu medicamente. Nemtii au gasit in carnea de pasare urme de antibiotic si au declansat alerta. In urma cu scurt timp,...
Miercuri, 13.03.2013, 16:15
Scandalul alimentar pare să se ţină scai de România. Altă cantitate de lapte contaminat cu aflatoxină a fost găsit în două centre de distribuire.
Miercuri, 13.03.2013, 13:09
Curcan umplut cu antibiotice. Un preparat culinar suta la suta romanesc. Exportat in trei tari ale Europei. Asadar, yiua si scandalul alimentar. Alerta a venit din Germania dar se pare ca produsul a ajuns si in Austria si Marea Britanie
Miercuri, 13.03.2013, 13:04
O nouă alertă de mâncare toxică în România. Cea mai recentă informaţie vine din Germania, care a anuţat prin Sistemul Rapid de Alertă, că inspectorii sanitar veterinari au descoperit piept de curcan prăjit, provenit din România, şi care...
Miercuri, 13.03.2013, 11:19
Dragos Bercea a impresionat cu o reteta in care a imbinat doua tipuri de carne iar acum poti incerca si tu reteta!
Sambata, 19.01.2013, 17:41
Un cuplu din Marea Britanie se lauda cu cel mai original curcan din lume. Pasarea pe care o cresc se crede caine
Sambata, 22.12.2012, 15:55
Un cuplu din Marea Britanie se lauda cu cel mai original curcan din lume. Pasarea pe care o cresc se crede caine. Curcanul, botezat "Merisor", s-a atasat atat de mult de cei doi labradori ai familiei incat a inceput sa le imite comportamentul. Mananca...
Sambata, 22.12.2012, 13:52
Nu i se face pomana, nu are o zi de Ignat si totusi curcanul concureaza cu succes pentru un loc pe masa de Craciun. Tot mai multi romani prefera friptura de peste ocean in locul celei traditionale. Medicii nutritionisti spun ca e cea mai buna alegere, mai ales ca pe langa efectele pozitive asupra sanatatii curcanul impiedica si aparatia ridurilor
Vineri, 21.12.2012, 20:30
Nu i se face pomana, nu are o zi de Ignat, si totusi curcanul concureaza cu succes pentru un loc pe masa de Craciun. Tot mai multi romani prefera friptura. de peste ocean in locul celei traditionale. Medicii nutritionisti spun ca e cea mai buna...
Vineri, 21.12.2012, 19:37
Vladuzt, bucatarul de la Neatza pregateste astazi o "Supa crema de curcan"
Americanii sunt in febra pregatirilor pentru Ziua Recunostintei. Mai doar o zi la dispozitie sa cumpere si sa gateasca preparatele traditionale. Curcanul nu va lipsi de pe mese, iar daca vreti sa pregatiti un fel de mancare american, trebuie sa incercati reteta de mai jos. Pentru cei care nu se descurca prea bine in bucatarie sau duc lipsa de imaginatie, exista si aplicatii pentru smartphone-uri care te ajuta sa gatesti de Ziua Recunostintei.
Miercuri, 21.11.2012, 16:00
Pe mesele celor care vor sa manance sanatos, curcanul ia locul fripturii de porc. Chiar si de Sarbatori. E mai scump, dar la mare moda in ultimii ani. Dovada? Si la crescatorii de curcani se fac rezervari, cu o luna inainte de Craciun.
Duminica, 18.11.2012, 19:43
Pe mesele celor care vor sa manance sanatos, curcanul ia locul fripturii de porc. Chiar si de sarbatori. E mai scump. Dar la mare moda, in ultimii ani. Dovada? Si la crescatorii de curcani se fac rezervari, cu o luna inainte de Craciun.
Duminica, 18.11.2012, 19:22
Ce n-a vazut Dorobantiul! Ultima moda in cafenelele de fite din Capitala e sa apari cu o masca de curcan pe fata
De la Las Vegas in California, de la adulti la copii, joia aceasta aventura americana cu Prodanca si Reghe continua cu peripetii care mai de care mai spectaculoase in Disneyland.
Marti, 31.07.2012, 15:34
Un bucatar din Marea Britanie a creat sandvisul cu cea mai multa carne din lume care are o inaltime de 30 de centimetri, relateaza Yahoo Shine.
Luni, 28.05.2012, 00:00
Daca ti-e pofta de o mancare traditionala, incearca supa de curcan cu taitei.
Luni, 14.05.2012, 00:00
Am prins dexteritate in a ne face bagajele si cum calatorului ii sade bine cu drumul, ne strangem oalele, craticioarele, tavile si ingredientele si pornim sa ne cunoastem mai bine cititorii din Brasov.
Miercuri, 11.04.2012, 00:00
O fi traditie, dar mielul nu cade bine oricui, nici chiar de Paste. Fermierii au insa si alternative mai sanatoase pentru masa de sarbatoare. Curcanul, care inlocuieste cu mare succes si porcul de Craciun. Sau iepurele. Cu carne gustoasa, dar ceva mai...
Duminica, 25.03.2012, 19:21
Persoanele care au hipertensiune arteriala trebuie sa isi adapteze alimentatia la aceasta problema pentru a nu se agrava.
Marti, 28.02.2012, 00:00
Ce se intampla cand un barbat provoaca un curcan la o partida de box? Vezi mai jos imagini inedite!
Miercuri, 11.01.2012, 00:00
O masa ideala pentru o cina in familie.
Duminica, 01.01.2012, 00:00
Daca esti in cautarea unui meniu sanatos pentru seara de Revelion si vrei sa renunti la carnati si alte mancaruri grase, curcanul cu sos de mere este varianta ideala.
Vineri, 30.12.2011, 00:00
Aceasta reteta poate fi felul principal pentru o masa festiva rafinata.
Miercuri, 28.12.2011, 00:00
Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carne.
Miercuri, 21.12.2011, 00:00
Felul principal pentru o masa festiva rafinata. (Se umple curcanul cu mascarpone cu o zi inainte si se pastreaza la rece; se scoate de la frigider cu o ora inainte de coacere.)
Marti, 20.12.2011, 00:00
Curcan umplut sau strut la gratar pe masa de Craciun! Nu va ganditi ca e vreun meniu regal. Orice roman care nu vrea carne de porc pe masa de sarbatori, are aceste variante. Sunt mai sanatoase, dar, si mai scumpe.
Sambata, 26.11.2011, 19:31
O idee minunata pentru o cina de duminica in familie.
Duminica, 13.11.2011, 00:00
Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carnaciori harissa. In ciuda aromelor orientale, se potriveste perfect in meniul de sarbatoare.
Luni, 24.10.2011, 00:00
A vrut sa faca o stire despre curcanii agresivi si a devenit victima unuia dintre ei. I s-a intamplat unei jurnaliste americane, care a avut ghinionul sa dea peste un curcan care nu dorea sa fie filmat. Infoiat si nervos nevoie mare, curcanul s-a...
Sambata, 08.10.2011, 13:49
A vrut sa faca o stire despre curcanii agresivi si a devenit victima unuia dintre ei. I s-a intamplat unei jurnaliste americane, care a avut ghinionul sa dea peste un curcan care nu dorea sa fie filmat.
Sambata, 08.10.2011, 00:00
Carnea de curcan nu este printre alimentele traditionale romanesti, dar castiga tot mai mult teren nu numai pentru ca e gustoasa, satioasa si dietetica, dar si datorita contributiei importante la sanatatea noastra!
Vineri, 02.09.2011, 00:00
Daca vrei sa mananci gustos dar totusi dietetic, fara multe grasimi, atunci reteta de chiftelute de curcan de astazi iti va fi pe plac. Pofta buna!
Marti, 23.08.2011, 00:00
Parlamentarilor le place porcul! Ca sa se asigure ca au ce manca atunci cand vor reveni din vacanta, deputatii si-au cumparat, deja, aproape patru tone de carne de porc. Muschi, antricot si. o cantitate suficienta de creier. Cei care tin la silueta si...
Marti, 02.08.2011, 19:28
Vladutz gateste: "Ciorba de curcan". Ingrediente: piept de curcan ceapa morcovi leustean rosii sare mere verzi caise verzi leustean ulei de masline
Marian, de la restaurantul Signature din Constanta, a pregatit o reteta de carne de curcan in pesmet alaturi de ierburi aromatice.
Marti, 01.03.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Piept de curcan in sos de portocale"
Vladutz gateste: "Salata cu piept de curcan" Ingrediente: salata verde rosii castraveti piept de curcan fiert iaurt lamaie busuioc oregano sare piper ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
"Pana e gata" - suna o gluma culinara din popor. Si totusi, nu e chiar banal sa preparam carne de pasare (pui, rata, gasca, curcan) la cuptor - daca o vrem delicioasa. Ca deobicei, Cristi Roman, editorul websiteului de lifestyle culinar Foodblog.ro, ne arata care sunt timpii exacti de coacere a carnii de pasare la cuptor, dar si multe alte sfaturi sau mici secrete legate de acest tip de carne.
Joi, 16.12.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Cozonac moldovenesc"
Curcanul este noul porc de acest Craciun. Mai ales atunci cand moda dicteaza, iar carnea de porc nu este chiar pe placul celor care vor sa ramana supli. Nu va ingrijorati insa, porc sau curcan, traditia se pastreaza.
Duminica, 05.12.2010, 00:00
Cine nu vrea de Craciun carne de porc, are variante. Din carnea de curcan, de exemplu, medicii spun ca se pot prepara friptura sau sarmalute sanatoase si gustoase. Iar pentru cei care isi permit, medicii, recomanda carnea de strut. Se afla pe primul loc intr-un top al alimentelor fara colesterol.
Vineri, 26.11.2010, 00:00
Cine nu vrea de Craciun carne de porc, are variante. Din carnea de curcan, de exemplu, medicii spun ca se pot prepara friptura sau sarmalute sanatoase si gustoase. Iar pentru cei care isi permit, medicii, recomanda carnea de strut. Se afla pe primul...
Joi, 25.11.2010, 19:38