Antena Căutare

Articole despre delta dunarii

Intalnire cu Delta si retetele ei de peste

Intalnire cu Delta si retetele ei de peste

Daca pentru marii bucatari, mancarea este o arta pe care ei tind sa o duca la perfectiune, intr-un sat simplu din Romania, femeile fac din asta o sarbatoare a vietii. Jurnalul National prezinta intalnirea cu oamenii din Mila 23 si ce inseamna pentru ei sa pregatesti retete vechi din pestele Dunarii:

Sambata, 10.07.2010, 00:00
Catalin Botezatu a facut regie prin telefon

Catalin Botezatu a facut regie prin telefon

Catalin Botezatu are parte in ultima perioada de un program extrem de incarcat din pricina filmarilor pentru noul show de la Antena 1. Alaturi de domniosarele care isi doresc sa il cucereasca, a filmat in locatii luxoase din Londra, Milano, Paris, Antalya.

Luni, 05.07.2010, 00:00
Pleci la mare de 1 Mai? Vezi tarifele!

Pleci la mare de 1 Mai? Vezi tarifele!

Hotelierii de pe litoralul romanesc sunt decisi in acest an sa atraga mai multi turisti de 1 Mai decat sezonul trecut si chiar doresc sa-i convinga pe romani, prin tarife, sa aleaga Romania in detrimentul Bulgariei.

Luni, 26.04.2010, 00:00
Expozitia “Dunarea -  de la Padurea Neagra la Marea Neagra” se incheie saptamana viitoare!

Expozitia “Dunarea - de la Padurea Neagra la Marea Neagra” se incheie saptamana viitoare!

Intre 14 si 28 aprilie, la Centrul de Informare Turistica din incinta Primariei Sibiu are loc expozitia foto semnata Dan Dinu, „Dunarea – de la Padurea Neagra la Marea Neagra”. Expozitia cuprinde 50 de lucrari in format 30x45 tiparite de catre AME design si este deschisa zilnic, intre orele 09.00 si 17.00.

Joi, 22.04.2010, 00:00
Saracia si populismul nu ne dau dreptul sa fim partasi la distrugerea Deltei Dunarii

Saracia si populismul nu ne dau dreptul sa fim partasi la distrugerea Deltei Dunarii

Turistii straini care nu confunda Budapesta cu Bucuresti, plaseaza pe locul I ca reprezentativitate pentru tara noastra Delta Dunarii, iar pe locul II manastirile din Moldova. Valorificarea turistica a Deltei este departe de a fi satisfacatoare, datorita faptului ca nu exista un concept economic care sa impace varza cu capra, adica, interesele populatiei locale (doar exploatarea fara restrictii a resursei piscicole) cu reglementari stricte privind accesul, camparea, navigatia, pescuitul comercial (industrial), pescuitul sportiv, trasee turistice, pescuitul familial.

Luni, 15.03.2010, 00:00
Dani Otil e povestitor intr-un film regizat de Mihaela Radulescu

Dani Otil e povestitor intr-un film regizat de Mihaela Radulescu

Dani Otil s-a intalnit ieri cu elevii de clasa a saptea si le-a tinut o lectie de. geografie. Nu in sala de clasa, ci la cinema, prin intermediul documentarului Ostrovul meu. Filmul a fost regizat de Mihaela Radulescu iar Dani are calitate de povestitor.

Joi, 18.02.2010, 16:57
Oameni izolati de gheturi in Delta Dunarii

Oameni izolati de gheturi in Delta Dunarii

Si Delta e de gheata. Mii de oameni au ramas izolati de lume intre gheturi. Am fost sa-i vedem si sa aflam cum traiesc "oamenii zapezii". A trebuit sa apelam la o salupa rapida a politiei de frontiera, singura ambarcatiune care mai poate avansa pe...

Miercuri, 27.01.2010, 19:33

Ultimele știri

x