Echipa roşie rămâne cu toţi concurenţii pentru săptămâna viitoare pentru că a făcut un preparat exact pe gustul juraţilor.
Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar. Pasiunea și experiența l-au ajutat să intre în echipa roșie și să lupte alături de Chef Cătălin Scărlătescu.
Duminica, 10.04.2016, 18:16
Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar. Pasiunea și experiența l-au ajutat să intre în echipa roșie și să lupte alături de Chef Cătălin Scărlătescu.
S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi, dar a ajuns chiar în echipa roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.
Sambata, 09.04.2016, 15:40
S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi, dar a ajuns chiar în echipa roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.
Cătălina Amargheoalei are 29 de ani şi este un bucătar din Iaşi.
Octavian Manole a demonstrat că ambiția este cea mai importantă calitate a unui bucătar. Acum, acesta luptă în echipa roșie, alături de chef Cătălin Scărlătescu.
Joi, 07.04.2016, 19:32
Octavian Manole a demonstrat că ambiția este cea mai importantă calitate a unui bucătar. Acum, acesta luptă în echipa roșie, alături de chef Cătălin Scărlătescu.
Raluca Pop are 34 de ani și ... o firmă de pompe funebre. ”Toată lumea se sperie când sună și aud o voce de fată. Întreabă: Alo, magazinul cu pompele funebre?. Am găsit soluția să câștig bani și să nu mai muncesc zilnic”, spune Raluca zâmbind.
Cătălin Banu a venit singur la degustările pe nevăzute pentru că "mama, tata sunt la serviciu, sora mea este la şcoală, iar prietenii mei sunt împrăştiaţi prin ţară".
Chef Cătălin Scărlătescu și-a ales cei mai buni 6 concurenți cu care vrea să câștige.
Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre.
S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi.
Primul concurent a reușit să-i convingă pe cei trei jurați cu o mâncare pe cât de gustoasă pe atât de surprinzătoare.