Antena Căutare

Articole despre emmanuel macron

Macron propune înfiinţarea unei ”înalte autorităţi a vieţii publice” în urma respingerii lui Goulard în PE, o ”disfuncţionalitate” şi o ”criză politică”; preşedintele francez se opune amânării Brexitului

Preşedintele francez Emmanuel Macron a propus vineri să se înfiinţeze o ”înaltă autoritate a vieţii publice” în cadrul Uniunii Europene, după ce candidata sa în viitoarea Comisie Europeană (CE) a lui Ursula von der Leyen Sylvie Goulard a fost respinsă de către membrii Parlamentului European (PE), relatează AFP.

Vineri, 18.10.2019, 17:23

Macron, mulţumit de încheierea noului acord al Brexitului, îndeamnă la ”prudenţă”

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi-a exprimat satisfacţia, joi, la Bruxelles, faţă de încheierea unui nou acord la Brexitului, relatează L'Exoress.fr.

Joi, 17.10.2019, 15:17

Macron şi Merkel, de acord în Apărare şi lupta împotriva modificărilor climatice, optimişti cu privire la Brexit înaintea summitului UE

Emmanuel Macron şi Angela Merkel, care şi-au afişat optimismul cu privire la şansele unui acord al Brexitului înaintea summitului european, au convenit să avanseze în proiectele lor comune în domeniul Apărării sau ”drepturilor conexe” în cadrul Consiliului fraco-german al Miniştrilor la Toulouse, relatează AFP.

Joi, 17.10.2019, 10:27
Macron şi Merkel se întâlnesc la Toulouse pentru a strânge cuplul franco-german

Macron şi Merkel se întâlnesc la Toulouse pentru a strânge cuplul franco-german

Emmanuel Macron, Angela Merkel şi membrii Guvernelor lor afişează miercuri, la Toulouse, antanta franco-germană cu o zi înaintea unui summit european cu mize importante, într-un context internaţional exploziv, relatează AFP.

Miercuri, 16.10.2019, 15:29

Parisul speră să anunţe un acord al Brexitului marţi seara

Emmanuel Macron şi Boris Johnson au discutat despre negocierile cu privire la Brexit şi există posibilitatea să se ajungă la un acord între Marea Britanie şi Uniunea Europeană (UE) până marţi seara, însă nu există certitudinea ajungerii la un acord marţi seara, a anunţat Palatul Elysée, relatează Reuters şi AFP.

Marti, 15.10.2019, 17:17

Macron îi primeşte pe von der Leyen şi Tusk după cina cu Merkel la Élysée

Emmanuel Macron o primeşte pe Ursula von der Leyen, noua preşedintă a Comisiei Europene (CE), luni, la Palatul Élysée, relatează AFP.

Luni, 14.10.2019, 11:47

Macron şi Merkel îndeamnă Turcia să-şi oprească atacul în Siria

Emmanuel Macron şi Angela Merkel îndeamnă Turcia să înceteze operaţiunea împotriva forţelor kurde în Siria, care ”riscă să creeze o situaţie umanitară de nesusţinut şi să ajute Daesh (acronimul arab al Statului Islamic, SI) să reapară”, relatează AFP.

Luni, 14.10.2019, 10:37

Macron îndeamnă să se facă ”bloc” împotriva ”islamismului”, Castaner audiat în urma atacului de la Prefectura Poliţiei Parisului

Preşedintele francez Emmanuel Macron a îndemnat la ”o luptă neîncetată” împotriva ”terorismului islamist”, aduncând un omagiu celor patru funcţionari de la Prefectura Poliţiei (PP) Parisului ucişi de un coleg radicalizat, un atac fără precedent, în urma căruia ministrul său de Interne Christophe Castaner, foarte criticat, a fost convocat în Parlament, relatează AFP.

Marti, 08.10.2019, 15:58
”Franţa nu poate primi pe toată lumea dacă vrea să primească bine” migranţi, afirmă Macron

”Franţa nu poate primi pe toată lumea dacă vrea să primească bine” migranţi, afirmă Macron

Emmanuel Macron consideră că ”Fraţa nu poate primi pe toată lumea dacă vrea să primească bine” şi îşi exprimă dorinţa de a evita ”dezbateri simpliste” pe acest subiect, într-un interviu acordat Europe1, înregistrat la New York şi difuzat miercuri, relatează AFP.

Miercuri, 25.09.2019, 12:46
Macron îndeamnă, la ONU, SUA şi Iranul să reia negocierile

Macron îndeamnă, la ONU, SUA şi Iranul să reia negocierile

Emmanuel Macron a îndemnat, la tribuna ONU, la o reluare a negocierilor între Statele Unite, Iran, semnatarii Acordului nuclear de la Viena din 2015 şi puterile regionale, la doar câteva ore după noi ameninţări agitate de Donald Trump la adresa Teheranului, relatează AFP.

Miercuri, 25.09.2019, 11:18

Macron critică Polonia că blochează agenda europeană a neutralităţii carbonului la orizontul lui 2050; Varşovia îi răspunde

Emmanuel Macron, care a vrut să critice greva în şcoli în favoarea luptei împotriva modificărilor climatice, între alte subiecte de actualitate cu privire la care a făcut declaraţii presei în avionul prezidenţial, în timp ce se ducea la New York, a atacat Polonia, un partener european, care i-a dat replica luni, relatează Huffington Post.

Luni, 23.09.2019, 17:41

UE nu a fost suficient de solidară cu Italia în gestionarea crizei migraţiei, îi spune Macron lui Conte

Uniunea Europeană (UE) nu a dat dovadă de suficientă solidaritate faţă de Italia în gestionarea crizei migraţiei, apreciază preşedintele francez Emmanuel Macron, care s-a întâlnit la Roma cu preşedintele Consiliului italian de Miniştri Giuseppe Conte, relatează Reuters.

Joi, 19.09.2019, 13:33

Miniştrii francezi de Externe şi al Apărării la Moscova, pe fondul unei destinderi promovate de Macron

Miniştrii francezi de Externe Jean-Yves Le Drian şi al Apărării Florence Parly se află la Moscova luni, unde discută cu omologii lor ruşi pe fondul unei destinderi a relaţiilor cu Rusia, promovată de către preşedintele francez Emmanuel Macron, relatează AFP.

Luni, 09.09.2019, 16:03
Summitul G7 de la Biarritz s-a încheiat sub semnul unităţii

Summitul G7 de la Biarritz s-a încheiat sub semnul unităţii

Surprinzător a fost comportamentul lui Donald Trump, în ultima zi petrecută în Franţa. Liderul de la Casa Albă a părut că vrea să îngroape securea războiului. După ce a ameninţat taxarea vinurilor franceze, a ajuns la un acord cu Emmanuel...

Marti, 27.08.2019, 19:47
Scriitorul Paulo Coelho a prezentat public scuze Franţei şi cuplului Macron pentru "isteria" lui Bolsonaro

Scriitorul Paulo Coelho a prezentat public scuze Franţei şi cuplului Macron pentru "isteria" lui Bolsonaro

Scriitorul Paulo Coelho a prezentat public scuze pentru "isteria lui Bolsonaro" în raport cu Franţa, preşedintelui Republicii şi soţiei sale, potrivit The Huffington Post.

Marti, 27.08.2019, 16:15
Brazilia respinge ajutorul G7 şi îl ironizează pe Macron dând ca exemplu incendiul de la Notre-Dame

Brazilia respinge ajutorul G7 şi îl ironizează pe Macron dând ca exemplu incendiul de la Notre-Dame

Brazilia a respins, luni, ajutorul propus de ţările din G7 ca urmare a incendiilor din Amazonia, iar şeful de cabinet al preşedintelui Jair Bolsonaro l-a ironizat pe Emmanuel Macron folosind ca exemplu incendiul de la Notre-Dame, relatează Le Journal du Dimanche.

Marti, 27.08.2019, 12:29
Controverse și tensiuni la summitul G7

Controverse și tensiuni la summitul G7

A două zi a summit-ului G7 din Franţa a fost prilejul unei lovituri de teatru ce nu i-a fost deloc pe plac lui Donald Trump. Ministrul de Externe al Iranului a făcut o vizită-surpriză în oraşul în care are loc reuniunea, la invitaţia...

Luni, 26.08.2019, 19:42
Războiul declaraţiilor Bolsonaro - Macron: Braziliencelor probabil le este ruşine cu preşedintele lor

Războiul declaraţiilor Bolsonaro - Macron: Braziliencelor probabil le este ruşine cu preşedintele lor

Liderii Braziliei şi Franţei au, de câteva zile, o dispută publică ce a ajuns până acolo unde Jair Bolsonaro a publicat o fotografie cu Brigitte Macron, legat de care a făcut comentarii „sexiste” şi „lipsite de respect”. Macron a declarat luni că braziliencele se simt ruşinate, probabil, că au un astfel de preşedinte.

Luni, 26.08.2019, 17:05
Ipoteză scandaloasă în cazul incendiilor care au cuprins pădurea amazoniană, plămânul verde al planetei: ”Ecologiștii au pus focul!”

Ipoteză scandaloasă în cazul incendiilor care au cuprins pădurea amazoniană, plămânul verde al planetei: ”Ecologiștii au pus focul!”

Pădurea amazoniană, plămânul verde al planetei, arde necontrolat. Focul a distrus deja sute de mii de hectare şi continuă să se răspândească periculos. Emmanuel Macron vorbeşte despre o criză internaţională şi cere să fie găsite soluţii în cadrul reuniunii G7, care începe mâine. Brazilia, care adăposteşte 60 la sută din pădurea tropicală NU are resursele necesare pentru a lupta cu flăcările.

Vineri, 23.08.2019, 20:47
Arde pădurea Amazonului, dezastru planetar

Arde pădurea Amazonului, dezastru planetar

Pădurea amazoniană, plămânul verde al planetei, arde necontrolat. Focul a distrus deja sute de mii de hectare şi continuă să se răspândească periculos. Emmanuel Macron vorbeşte despre o criză internaţională şi cere să fie găsite...

Vineri, 23.08.2019, 19:40

Macron îl acuză pe Bolsonaro că a ”minţit” cu privire la lupta împotriva modificărilor climatice, iar Franţa se opune acordului de liber-schimb UE-Mercosur, anunţă Palatul Elysée

Preşedintele francez Emmanuel Macron îl acuză pe omologul său brazilian Jair Bolsonaro de faptul că a ”minţit” cu privire la angajamentele în favoarea luptei împotriva modificărilor climatice şi a anunţat vineri că, în aceste condiţii, Franţa se opune tratatutului de liber-schimb controversat UE-Mercosur, a anunţat preşedinţia franceză, relatează AFP.

Vineri, 23.08.2019, 15:21

Bazinul Amazon în flăcări - Brazilia şi Venezuela, număr record de focare/ Macron: Membrii G7 să discute această „urgenţă”

Brazilia şi Venezuela au înregistrat un număr record de focare, potrivit BBC, iar preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat că numărul record de incendii din Pădurea Amazoniană reprezintă „o criză internaţională” care trebuie să se regăsească prima în lista subiectelor Summitului G7.

Vineri, 23.08.2019, 08:02

Macron consideră posibilă în 30 de zile o soluţie a Brexitului, ”în cadrul a ceea ce s-a negociat”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a apreciat joi că o soluţie ar putea fi găsită ”în 30 de zile” cu privire la problema frontierei irlandeze (controversata dispoziţie "backstop"), în vederea unei ieşiri ordonate a Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.

Joi, 22.08.2019, 15:49

”Viitorul Regatului Unit nu poate fi decât în Europa”, îi spune Macron lui Johnson pe treptele Palatului Elysée, Brexitul ”nu este alegerea UE”

”Viitorul Regatului Unit nu poate fi decât în Europa”, i-a spus preşedintele francez Emmanuel Macron joi, premierului britanic Boris Johnson, pe treptele Palatului Elysée, unde l-a primit înaintea summitului G7 ce se desfăşoară la Biarritz, în sud-vestul Franţei, de la 24 la 26 august, adăugând că Brexitul, prevăzut la 31 octombrie, ”nu este alegerea Uniunii Europene” (UE), relatează Le Figaro.

Joi, 22.08.2019, 14:40

Un bărbat care voia să-l împuşte pe Macron de Ziua Naţională în 2017, trimis în judecată

Un ultranaţionalist arestat în 2017, care a spus că voia să-l împuşte pe Emmanuel Macron la defilarea de la 14 iulie, a fost trimis, la sfârşitul lui iunie, în faţa unui tribunal corecţional la Paris, au declarat surse judiciare, confirmând o informaţie dezvăluită de Le Parisien, pentru AFP.

Miercuri, 21.08.2019, 11:51

Trump vrea refacerea G8 prin revenirea Rusiei în grupul celor mai industrializate ţări, Macron asociază India la G7

Donald Trump susţine o refacere a G8 prin reintegrarea Rusiei, dată afară din Grupul Celor Opt mai industrializate ţări în 2014, marcând astfel o nouă ruptură cu aliaţii săi din cadrul G7, relatează AFP.

Miercuri, 21.08.2019, 10:40
Întâlnire cordială la Fortul Brégançon între Putin şi Macron, care vrea să apropie Rusia de Europa

Întâlnire cordială la Fortul Brégançon între Putin şi Macron, care vrea să apropie Rusia de Europa

Emmanuel Macron l-a primit pe Vladimir Putin la reşedinţa de vară a preşedinţilor francezi, iar cei doi au afişat o aparentă cordialitate şi o voinţă de a apropiere între Moscova şi Uniunea Europeană (UE) pe tema Ucrainei, în pofida dezcordurilor asupra mai multor altor subiecte, relatează AFP.

Marti, 20.08.2019, 11:25
Emmanuel Macron îl primeşte pe Putin în calitate de ”vecin important” înaintea summitului G7

Emmanuel Macron îl primeşte pe Putin în calitate de ”vecin important” înaintea summitului G7

Emmanuel Macron îl primeşte luni - după doi ani de încercări de reluare a relaţiilor franco ruse - pe Vladimir Putin, în calitate de ”vecin important”, de neocolit în conflictele în curs, un fel de paliativ la absenţa Moscovei la summitul G7 prevăzut în weekend, relatează AFP.

Luni, 19.08.2019, 16:17
Macron îi primeşte joi pe Boris Johnson şi apoi pe Kyriakos Mitsotakis

Macron îi primeşte joi pe Boris Johnson şi apoi pe Kyriakos Mitsotakis

Emmanuel Macron îl primeşte joi pe premierul britanic Boris Johnson, cu care urmează să discute despre Brexit şi dosarele internaţionale, înaintea G7, iar apoi pe noul şef al Guvernului grec Kyriakos Mitsotakis, a anunţat luni Palatul Elysée, relatează AFP.

Luni, 19.08.2019, 13:59

Emmanuel Macron îndeamnă la onorarea eroilor africani, la marcarea a 75 de ani de la Debarcarea din Provence

Emmanuel Macron a lansat joi, la Saint-Raphaël, un apel către primarii Franţei să onoreze eroii africani ai Eliberării care, mult timp, ”nu au avut gloria şi stima pe care le justificau curajul lor”, în cadrul ceremoniilor cu ocazia marcării a 75 de ani de la Debarcarea din Provence, relatează AFP.

Joi, 15.08.2019, 14:26
Preşedintele Donald Trump, atac dur la adresa lui Emmanuel Macron

Preşedintele Donald Trump, atac dur la adresa lui Emmanuel Macron

Preşedintele Donald Trump iese iar la rampă în stilul care îl caracterizează. Într-un mesaj dur pe twitter, el l-a jignit pe Emmanuel Macron şi l-a acuzat de prostie.

Sambata, 27.07.2019, 08:58
Ceremonii impresionante de Ziua Naţională a Franței

Ceremonii impresionante de Ziua Naţională a Franței

Moment stânjenitor pentru preşedintele Franţei la parada militară de Ziua Naţională. Emmanuel Macron a fost huiduit de oamenii veniţi să asiste la ceremoniile militare. Mulţimea i-a cerut demisia pe măsură ce preşedintele, într-un vehicul...

Duminica, 14.07.2019, 13:55
Primul submarin francez cu propulsie nucleară dintr-o nouă clasă, numită Barracuda, inaugurat de Emmanuel Macron

Primul submarin francez cu propulsie nucleară dintr-o nouă clasă, numită Barracuda, inaugurat de Emmanuel Macron

Submarinul, lung de 99 de metri, va fi lansat la apă la sfârşitul lunii şi va intra în serviciu anul viitor. Este de zece ori mai silenţios decât cele actuale, poate efectua misiuni mai lungi, iar armamentul său este mult mai eficient. Marina a...

Sambata, 13.07.2019, 06:43
Traian Băsescu: "Merkel şi Macron trag o linie groasă între Vechea Europă şi Estul Uniunii Europene"

Traian Băsescu: "Merkel şi Macron trag o linie groasă între Vechea Europă şi Estul Uniunii Europene"

„Ce frumos suna Declaraţia de la Sibiu ! Macron şi Merkel, folosindu-l ca paravan pe Donald Tusk au reuşit să scoată Estul Uniunii Europene în afara Uniunii Europene”, scrie Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Vineri, 05.07.2019, 07:09
Preşedintele iranian Hassan Rohani susține că Iranul ”nu caută războiul cu vreo ţară” şi nici cu SUA

Preşedintele iranian Hassan Rohani susține că Iranul ”nu caută războiul cu vreo ţară” şi nici cu SUA

”Iranul nu are vreun interes să sporească tensiunile în regiune şi nu caută războiul cu vreo altă ţară, inclusiv Statele Unite”, i-a spus marţi Rohani lui Macron într-o convorbire telefonică, potrivit Irna.

Miercuri, 26.06.2019, 11:07
Elton John a fost decorat de Emmanuel Macron la Paris. Artistul britanic a primit Legiunea de Onoare pentru lupta purtată la nivel global împotriva SIDA

Elton John a fost decorat de Emmanuel Macron la Paris. Artistul britanic a primit Legiunea de Onoare pentru lupta purtată la nivel global împotriva SIDA

Elton John a fost decorat de Emmanuel Macron la Paris. Artistul britanic a primit Legiunea de Onoare pentru lupta purtată la nivel global împotriva SIDA. În cadrul vizitei de la Palatul Elysees, cei doi au discutat şi despre reînfiinţarea...

Sambata, 22.06.2019, 09:53
Emmanuel Macron vrea să influenţeze noul peisaj european

Emmanuel Macron vrea să influenţeze noul peisaj european

Emmanuel Macron a căutat, marţi, la Bruxelles, să se plaseze în centrul jocului în vederea ”construirii” Uniunii Europene (UE) a următorilor cinci ani, îndemnând la o vastă coaliţie între forţele de dreapta, de stânga şi ecologiste proeuropene, relatează AFP.

Miercuri, 29.05.2019, 11:49
Macron consideră că Michel Barnier are „calităţi grozave” şi ar trebui luat în considerare pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

Macron consideră că Michel Barnier are „calităţi grozave” şi ar trebui luat în considerare pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

Preşedintele francez Emmanuel Macron consideră că negociatorul-şef al UE cu privire la Brexit, Michel Barnier, ar trebui să fie luat în considerare pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, relatează Politico.

Joi, 23.05.2019, 11:53
Francezii au primit veștile în această dimineață. Ce se întâmplă cu Catedrala Notre Dame din Paris. Președintele a recunoscut!

Francezii au primit veștile în această dimineață. Ce se întâmplă cu Catedrala Notre Dame din Paris. Președintele a recunoscut!

Toți francezii au așteptat cu sufletul la gură declarația președintelui Emmanuel Macron despre viitorul Catedralei Notre Dame. Cei care mai aveau speranțe au fost anunțați de șeful statului despre desfășurarea evenimentelor.

Miercuri, 17.04.2019, 11:08
Președintele Macron vrea să reconstruiască ”în cinci ani” Catedrala Notre-Dame, salvată de flăcări

Președintele Macron vrea să reconstruiască ”în cinci ani” Catedrala Notre-Dame, salvată de flăcări

Emmanuel Macron vrea să reconstruiască ”în cinci ani” Catedrala Notre-Dame de Paris, al cărei incendiu a provocat un val de emoţie în lume şi un aflux de donaţii în vederea finanţării unei reconstrucţiii care se anunţă titanică, relatează AFP.

Miercuri, 17.04.2019, 11:05
După incendiul devastator, catedrala Notre-Dame din Paris ar putea fi reconstruită în numai cinci ani

După incendiul devastator, catedrala Notre-Dame din Paris ar putea fi reconstruită în numai cinci ani

Catedrala Notre-Dame din Paris ar putea fi reconstruită în numai cinci ani, după incendiul care a devastat-o. Este promisiunea preşedintelui Emmanuel Macron, într-un nou mesaj.

Miercuri, 17.04.2019, 08:32
Ultimă Oră: Firmele de restaurare ce lucrau la catedrala Notre Dame au fost chemate la audieri

Ultimă Oră: Firmele de restaurare ce lucrau la catedrala Notre Dame au fost chemate la audieri

Autoritățile franceze au deschis un dosar în care se anchetează incendiul de la Catedrala Notre-Dame. Angajații firmelor de restaurare care lucrau acolo într-un proiect pe doi ani de zile sunt chemați la audieri, unde va trebui să spună dacă au lăsat ceva în priză și dacă și-au îndeplinit atribuțiile.

Marti, 16.04.2019, 15:22
Infernul de la Catedrala Notre Dame în imagini devastatoare! Emmanuel Macron: "Catedrala Notre Dame din Paris este istoria noastră, este literatura noastră, este templul nostru"

Infernul de la Catedrala Notre Dame în imagini devastatoare! Emmanuel Macron: "Catedrala Notre Dame din Paris este istoria noastră, este literatura noastră, este templul nostru"

Flăcările uriașe au mistruit luni seara catedrala Notre Dame din Paris, unul dintre cele mai frumoase și mai vizitate obiective turistice mondiale, dar și un simbol al arhitecturii gotice și al creștinității, provocând o pierdere inimaginanilă pentru Franța și pentru întreaga lume.

Marti, 16.04.2019, 10:30
„Este o tristețe totală”. Cum arată Notre Dame după incendiul devastator. Ce promite Macron - Foto

„Este o tristețe totală”. Cum arată Notre Dame după incendiul devastator. Ce promite Macron - Foto

Catedrala Notre Dame de Paris a fost devastată luni de incendiul devastator, dar nu s-a surpat total, pompierii reușind să-I salveze structura. Președintele francez Emmanuel Macron a promis să „reconstruiască” edificiul.

Marti, 16.04.2019, 09:09
"Vestele galbene" au continuat protestele pe întreg teritoriul Franţei pentru al 16-lea weekend consecutiv

"Vestele galbene" au continuat protestele pe întreg teritoriul Franţei pentru al 16-lea weekend consecutiv

Confruntări violente au avut loc şi de această dată în marile oraşe, dar situaţia cea mai gravă s-a înregistrat la Nantes. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a face faţă manifestanţilor. Zeci de...

Duminica, 03.03.2019, 08:28
Noi violențe în Franța, într-un nou protest al „vestelor galbene”! Promisiunea lui Emmanuel Macron - VIDEO

Noi violențe în Franța, într-un nou protest al „vestelor galbene”! Promisiunea lui Emmanuel Macron - VIDEO

Noi incidente violente s-au produs în zona Arcului de Triumf din Paris, după ce membrii mişcării „Vestele Galbene” au protestat pentru al nouălea weekend la rând. Peste 100 de persoane au fost arestate în capitala franceză şi aproape tot atâtea în alte oraşe ale Franţei. Președintele Emmanuel Macron le-a făcut o promisiune francezilor.

Duminica, 13.01.2019, 10:35
Confruntări între forţele de ordine şi un grup de protestatari, în timpul primei deplasări oficiale din acest an a preşedintelui Emmanuel Macron

Confruntări între forţele de ordine şi un grup de protestatari, în timpul primei deplasări oficiale din acest an a preşedintelui Emmanuel Macron

Între manifestanţi se aflau membri ai aşa-numitelor "veste galbene", dar şi sindicalişti, studenţi şi elevi. Scutierii i-au ţinut la distanţă cu gaze lacrimogene de Casa Handbalului, care a fost inaugurată de Macron. Acesta s-a întâlnit cu...

Joi, 10.01.2019, 07:43
Emmanuel Macron a cedat în fața protestatarilor

Emmanuel Macron a cedat în fața protestatarilor

Preşedintele Franţei face un pas înapoi după violenţele care au aruncat ţara în haos. În primul discurs adresat naţiunii de la izbucnirea protestelor, Emmanuel Macron a încercat să-şi spele păcatele. A anunţat creşterea salariului minim...

Marti, 11.12.2018, 19:46
Preşedintele francez Emmanuel Macron încearcă să oprească revolta aşa-numitelor "veste galbene", după câteva săptămâni de proteste, unele de o violenţă nemaiîntâlnit

Preşedintele francez Emmanuel Macron încearcă să oprească revolta aşa-numitelor "veste galbene", după câteva săptămâni de proteste, unele de o violenţă nemaiîntâlnit

Într-un mesaj către naţiune, Macron a anunţat măsuri pentru creşterea puterii de cumpărare şi a recunoscut că atitudinea sa faţă de cetăţeni a fost, uneori, nepotrivită. Declaraţiile sale nu par să fi convins însă nici opoziţia şi...

Marti, 11.12.2018, 07:39
Preşedintele Emmanuel Macron se va adresa naţiunii în încercarea de a ieşi din criza care a adus la violenţe, în ultimele patru săptămâni

Preşedintele Emmanuel Macron se va adresa naţiunii în încercarea de a ieşi din criza care a adus la violenţe, în ultimele patru săptămâni

Este zi decisivă pentru Franţa! Peste aproximativ o oră, preşedintele Emmanuel Macron se va adresa naţiunii în încercarea de a ieşi din criza care a adus la violenţe, în ultimele patru săptămâni. Liderul de la Elysee este aşteptat să...

Luni, 10.12.2018, 19:39

Ultimele știri

x