Preparare: prima oara se caleste pieptul de pui, taiat fasii, in ulei de masline. floarea soarelui. Intre timp se prepara amestecul de salata: se pun frunze de radichio (o salata de culoare inchisa), de salata chinezeasca (verde foarte deschis),...
Vineri, 01.10.2010, 17:30Bucatarul Nicolae, cunoscut publicului prin intermediul emisiunii Euforia Cuisine, il are ca invitat pe stilistul Alex Bar , iar impreuna vor pregati o reteta de pui provensal cu paste. Ingrediente: piept de pui ceapa tagliatelle sos de rosii...
Vineri, 01.10.2010, 17:29Se pune putin ulei de masline la incins, intr-o tigaie, apoi se ia o bucata mare de fileu de pangasius si se taie in fasii de 2 cm latime. Acestea se pun apoi la prajit in tigaie. Se taie apoi doua rosii mici in sferturi si se maruntesc doi catei de...
Vineri, 01.10.2010, 17:27Cristina este invitata speciala a bucatarului Nicolai si pregateste in cadrul emisiunii Euforia tv, o reteta usoara si gustoasa de supa de linte. Ingrediente: linte rosie ardei gras ceapa usturoi ulei de masline patrunjel oregano busuioc...
Vineri, 01.10.2010, 17:23fructe de mare vinete ceapa usturoi marar cascaval lamaie ulei de masline sare si piper Prepare: Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand da in clocot, se oparesc fructele de mare, tinandu-le putin in apa fierbinte, intr-o...
Vineri, 01.10.2010, 17:19creveti andive smantana lichida ceapa rosie lamaie rosii cherry rucola salata ulei de masline patrunjel sare Ti-e foame, vrei sa mananci ceva repede? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine....
Vineri, 01.10.2010, 17:17Bucatarul Nelu de la popasul turistic Elisa din judetul Calarasi a prezentat pentru emisiunea Euforia Cuisine, o reteta de clatite frantuzesti. foi de clatite fructe tropicale lichior de portocale suc de portocale unt cognac zahar pudra zahar...
Vineri, 01.10.2010, 17:15Bucatarul Marius de la Conacul Domnesc din Suceava a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine, o reteta de tocanita de miel. Ingrediente: pulpa de miel ceapa usturoi ardei ulei chimen apa rosii bulion mozarella cimbru patrunjel...
Vineri, 01.10.2010, 17:14piept de curcan costita maghiran foietaj ciuperci ceapa rosii cherry rucola ou smantana pesmet susan dressing balsamic ulei sare si piper Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o...
Marti, 28.09.2010, 15:55orez pentru risotto ulei de masline struguri compot nectarine pere zahar vanilie smantana lichida vin lichior de banane unt parmezan Preparare: Fuctele se taie bucati mari. Intr-o oala se pune putin ulei de masline, iar cand se incinge...
Marti, 28.09.2010, 15:38Bucatarul Marian de la restaurantul Michelle din Onesti pregateste un desert cald, cremos - zabaione. vin alb marsala inghetata de vanilie zahar 3 galbenusuri de ou ciocolata rasa Preparare: Este un desert care se face in mod normal la...
Joi, 23.09.2010, 17:38Preparare: Se pune suc de lamaie peste pesti, apoi se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie adanca se pune unt la topit, ulei de masline si se asaza pestii la prajit. Peste ei se pun bucati de lamaie. In alta tigaie se pune unt la topit, putin...
Joi, 23.09.2010, 17:37muschi de vita ciuperci ceapa verde gogosari telina dovlecel marar smantana ulei de masline parmezan sare si piper Prepare: Ciupercile nu se spala, ci se cojesc de pielita, se curata de alte impuritati. Intr-o tigaie se pune uleiul de...
Joi, 23.09.2010, 12:49Nicolai a pregatit la "Euforia Cuisine" o supa de tip crema de conopida. Preparare: prima oara, intr-un vas metalic aflat pe foc, se pun 200 ml de lapte, in care se adauga apoi conopida, separata in buchetele. Se adauga apoi smantana lichida, dar...
Miercuri, 22.09.2010, 14:29Ioana Zaharia, bucatar in cadrul restaurantului Anatolia din Bucuresti, a prezentat la "Euforia Cuisine" cum se prepara "puiul chinezesc" - fel servit de restaurantul bucurestean. Preparare: se incinge ulei de floarea soarelui in tigaie, apoi se...
Vineri, 10.09.2010, 19:13Marian si Marius, bucatari la restaurantul Casa Freia din Busteni, au gatit in studioul Euforia TV o reteta de creveti jumbo in sos de coniac. Preparare: se incinge bine o tigaie si se adauga putin ulei de masline. Apoi se adauga doi catei de...
Vineri, 10.09.2010, 17:23Surpriza in studioul Euforia TV! Bucatarii Brigazii Speciale de Pompieri Bucuresti, Marin Ciubuc si Ionut Dragomir au pregatit un muschi ardelenesc, preparat de baza si foarte apreciat de catre pompieri. Preparare: muschiul de porc, care a fost...
Joi, 09.09.2010, 19:41Joi, 09.09.2010, 17:04
O reteta de dorada in crusta de migdale, pregatita de bucatarul-sef al restaurantului Maridor din Bran. Preparare: intr-o tigaie se pune unt la incins, apoi se adauga morcovii taiati felii, telina bucati, cartofii bucati - toate fierte in...
Joi, 09.09.2010, 17:01Preparare: se sparg intr-un bol doua oua, se amesteca bine apoi se pune la incalzit ulei de floarea soarelui. Se dau bucatile de cod intai prin oul batut, apoi prin pesmet, apoi prin faina, dupa care se pun la prajit. Dupa ce s-a facut pe ambele...
Miercuri, 08.09.2010, 19:04Preparare: se ia o bucata de muschi de vita, se asezoneaza cu sare si cu piper apoi s epune la pajit intr-o tigaie cu ulei de masline incins. In alta tigaie cu ulei de masline se pun ciuperci la sotat, taiate in bucati mai mari. Se toarna peste...
Miercuri, 08.09.2010, 18:51Chef Cezar a pregatit la Euforia Cuisine placinta cu sos de zmeura. Preparare: prima oara se realizeaza sosul de zmeura, prin amestecarea a 200 de grame de zmeura cu o lingura de zahar. Dupa ce s-a fiert se bate cu blenderul de mana, pentru...
Marti, 07.09.2010, 18:43Jakob Haussman a pregatit la Euforia Cuisine salata caprese, insa cu ajutorul metodelor moleculare. Preparare: Se taie cubulete o bucata de mozzarella, iar rosiilor li se scoate miezul apoi se taie si ele in cubulete. Se toaca marunt apoi cateva...
Marti, 07.09.2010, 18:03Preparare: se ia o bucata lunga de muschi de porc si se taie in trei, pe lungime, fara insa a taia pana la capat. Se presara cu piper si sare apoi se bate cu tocatorul de carne. In fiecare fasie de carne se fac apoi gauri in care introduce praz verde....
Marti, 07.09.2010, 17:54O reteta delicioasa preparata de Nicolai - salata de fsole verde cu foie gras. Preparare: prima oara se realizeaza dressing-ul - se toaca ceapa marunt apoi se pun trei linguri de ulei de masline si una de otet. Se asezoneaza cu sare si cu piper si...
Marti, 07.09.2010, 17:29Preparare: fileul de somon se prajeste in ulei de masline incins, pe ambele parti, dupa ce a fost asezonat cu sare si cu piper. Intre timp, se realizeaza o marinada, amestecand ulei de masline extravirgin, o lingura de mustar, miere, zeama de la...
Marti, 07.09.2010, 16:45Preparare: se folosesc doua bucati mari de piept de pui, carora li se fac mici gauri (buzunare). Apoi, intr-un bol, se amesteca putina pasta de pui (piept de pui batut la mixer cu ou), cu un amestec de mazare si morcovi. Se pune apoi cu o lingura in...
Luni, 06.09.2010, 18:03Marius, bucatar sef la restaurantul Casa Freya din Busteni, a pregatit in decor natural o salata mediteraneeana cu sofon afumat, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Preparare: se iau mai multe frunze de salata si se rup cu mana, in bucati...
Vineri, 03.09.2010, 18:34Preparare: se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se taie marunt sau julie un piept de pui, un muschi de vita, ceapa, ciupercile, ardeii grasi si ardeiul iute. Se amesteca toate aceste ingrediente si se pun la prajit in uleiul incins de...
Vineri, 03.09.2010, 17:51In decorul Cheilor Gradistei, bucatarii de la Complexul Cheile Gradistei au pregatit traditionalii papanasi romanesti, un produs in care cel mai important ingredient il constituite branza de vaci proaspata. Preparare: se amesteca mai intai branza...
Vineri, 03.09.2010, 17:07aripi de pui piper ierburi aromate ulei de masline chilli gem de afine suc de rosii sare Preparare: Intr-un bol se pune ulei de masline, piper, fulgi de ardei iute, ierburi aromate (rozmarin si salvie) si sare. Se pun aripioarele in aceasta...
Vineri, 03.09.2010, 16:21Preparare: se curata usor coaja unei ridichi mari, sub forma de fasie lunga, apoi acelasi lucru se face si cu un morcov, care se curata pe lungime, foarte subtire. Se taie apoi fasiile de ridichie si morcov in bucati de 5 cm pe 5 cm, se pun una peste...
Joi, 02.09.2010, 20:25Liviu Onica, bucatar-sef la restaurantul Edelweiss din Poiana Brasov, a gatit la Euforia Cuisine cotlet de somon cu sos olandez. Preparare: cotletul de somon se asezoneaza cu sare, piper si praf de ghimbir, apoi se pune la prajit in tigaie, in unt...
Joi, 02.09.2010, 18:03doua oua un mar unt zahar brun scortisoara sirop de artar Preparare: Se curata marul de coaja, se curata de samburi, iar apoi o jumatate de fruct se taie felii subtiri. Intr-o tigaie se pune putin unt la topit, peste care se adauga feliile de...
Joi, 02.09.2010, 16:32Preparare: se ia un piept mare de pui, se taie pe din doua si se bate cu tocatorul de carne. Apoi, pe una dintre parti se asaza felii de sunca de pui, felii de cascaval, dupa care se ruleaza si se infasoara intr-o folie de aluminiu, strangandu-se bine...
Miercuri, 01.09.2010, 18:39dovlecei piept de pui smantana ou nucsoara cognac pesmet parmezan usturoi rosii ceapa cimbru sos rosii ulei unt sare si piper Preparare: Se taie dovlecelul felii groase si se scobeste mijlocul. Pieptul de pui se taie cat mai mic,...
Miercuri, 01.09.2010, 16:35