Focaccia lui Paul Hollywood pornește de la o hidratare relativ ridicată, care contribuie decisiv la acea textură moale și elastică, cu alveole fine și un miez care absoarbe perfect uleiul de măsline.
Duminica, 07.09.2025, 09:01
Pufoasă la interior, rumenă și ușor crocantă la exterior, cu aromă de ulei de măsline și ierburi mediteraneene, focaccia este una dintre cele mai apreciate pâini din gastronomia italiană.
Joi, 19.06.2025, 08:05
În ediția din 10 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de focaccia cu sparanghel și roșii cherry.
În ediția din 10 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit foccacia colorată.
În ediția din 24 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne realizat două variante de aluat pentru pizza. ”Astăzi voi folosi două tipuri de preferment diferite, poolish și...
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza și focaccia. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de semola, apă, sare, drojdie, sos de roșii, ulei de măsline,
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, rosie, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole bătută cu focaccia”.
Focaccia este o paine plata originara din Italia aromata cu diferite ierburi si ulei de masline. Se prepara destul de usor, aproximativ la fel ca si un aluat de pizza, doar ca toppingul difera.
Marti, 29.11.2011, 00:00
Chef Cezar si invitatul sau din cadrul emisiunii Euforia Cuisine, bucatarul Iulian al restaurantului Palladium, pregatesc o reteta foarte utila pentru toti iubitorii de pizza si focaccia: aluatul de baza al acestor retete.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00
Chef Cezar si Florin, bucatar la restaurantul Aqua din Bucuresti, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta italieneasca: bruschette din foccacia, cu ton.
Luni, 21.03.2011, 00:00