Episodul 5 al sezonului 12 Hello Chef, din 5 octombrie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel gătesc în acestă ediție pentru Matilda Pascal Cojocărița patru rețete. Este vorba de ouă mimosa umplute cu pește afumat, pulpă de miel la grătar,...
Sambata, 12.10.2024, 14:55Jimmy Doherty a cumpărat kebab-uri de la nouă fast-food-uri diferite și le-a livrat specialistului în criminalistică Paul Hancock pentru a descoperi "ce conține cu adevărat un kebab".
Marti, 19.09.2023, 17:11Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune secretul celor mai fragede preparate din carne în stil oriental.
Miercuri, 27.01.2021, 11:01Kebabul se prepară dintr-un amestec de carne tocată, având la baza carnea de miel sau de oaie.
Vineri, 10.07.2020, 12:23Cei care visează la un concediu în Turcia, însă nu au timp sau bani să ajungă acolo, pot intra în atmosfera specifică la Festivalul Turcesc de la Iaşi. Acolo pot gusta delicatesele tradiţionale turceşti: kebab-ul, rulada cu fistic,...
Sambata, 13.07.2019, 13:34Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", reacția unui câine când stăpâna refuză să-i dea de mâncare.
Vineri, 12.07.2019, 09:11Azi este Ziua Mondială a Kebab-ului! Este un preparat culinar originar din Orientul Mijlociu, care constă din bucăți de carne sau pește la frigare. În bucătăria turcească, kebapul se pregătește cu carne de berbec sau de miel la frigare; prin...
Vineri, 12.07.2019, 08:17Foarte gustos și hrănitor acest preparat libanez pe bază de orez cu carne și multe condimente: Kabuli palaw cu kebab!
Marti, 30.10.2018, 22:04O tânără din Marea Britanie a dovedit lumii ce înseamnă să fii un gurmand în adevăratul sens al cuvântului. A mâncat un kebab uriaş de 3 kilograme în mai puţin de 45 de minute. O provocare dificilă având în vedere că preparatul era...
Vineri, 31.08.2018, 16:38Bucătarii reinventează burgerii, kebapul sau cârnaţii, pentru cei care duc dorul cărnii în perioada postului. Folosesc numai ingrediente vegetale, cum ar fi năutul, fasolea sau cartofii dulci. Iar gustul. nu este chiar departe de cel autentic,...
Sambata, 24.03.2018, 19:33Parcul Ior este principala atracție pentru bucureșteni. Mai mulți bucătari în frunte cu un artist cunoscut vor pregăti o grămadă de bunătăți.
Duminica, 29.10.2017, 14:47Parcul Ior este principala atracție pentru bucureșteni. Mai mulți bucătari în frunte cu un artist cunoscut vor preggăti o grămadă de bunătăți.
Duminica, 29.10.2017, 14:10În ultimii ani, kebabul a devenit unul dintre cele mai cunoscute produse alimentare din lume. Ieftin, delicios şi uşor de preparat, acesta reprezintă prânzul perfect pentru multe persoane. Dar ce spuneţi de un kebab cu... ciocolată?
Duminica, 16.10.2016, 14:47Kebab, cafea tare şi baklava. Probabil cele mai cunoscute arome turceşti. Însă, bucătăria turcească are de oferit atât de multe specialităţi încât nici nu ştii ce să alegi.
Miercuri, 07.09.2016, 20:19Îți place să mănânci kebab, dar nu ai încredere să-l cumperi? Încearcă o rețetă simplă și rapidă de la Chef Cătălin Scărlătescu.
Marti, 01.03.2016, 14:24Uzzi, Caddy și Tataie au ajuns, în această seară, la ”În puii mei!”, unde au făcut show la un fast food. Pe ritmuri de rapp, aceștia au pregătit cel mai bun kebab de oaie.
Miercuri, 23.12.2015, 19:30Uzzi, Caddy și Tataie au ajuns, în această seară, la ”În puii mei!”, unde au făcut show la un fast food. Pe ritmuri de rapp, aceștia au pregătit cel mai bun kebab de oaie.
Miercuri, 23.12.2015, 18:34Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă inedită, arătând cum se prepară un alt fel de kebab.
Marti, 03.03.2015, 11:55Suleyman de România a venit la "Star Matinal" să gătească.
Duminica, 05.10.2014, 16:53Un băiat curățel din provincia pakistaneză Khyber Pakhtunkhwa ne arată procedura de realizare a unei șaorme adevărate. El modelează, el plămădește, el coace. Un singur ajutor bagă lemnele și afacerea e gata! Pofta bună!
Joi, 03.07.2014, 15:33Gastronomia turceasca e delicioasa, cu tot cu doner kebab, cu dolma, umplutura de carne in frunza de vita, baklavaua si pilafurile, bulgurul preparat din grau, toate fiind pilonii bucatariei cu traditii vechi, pastrate inca de pe vremea otomanilor. Asadar, daca te vei bucura de o vacanta in Turcia, e bine sa le gusti pe toate, pentru ca specialitatile de aici sunt un amestec de influente mediteraneene, caucaziene si arabe, adica ceva cu totul special.
Luni, 17.09.2012, 14:34Un barbat de 37 de ani din Marea Britanie s-a folosit de kebabul pe care tocmai ce il cumparase pentru a-si acoperi rana, dupa ce a fost injunghiat.
Joi, 26.04.2012, 00:00Fetele de la emisiunea britanica Geordie Shore si-au lansat propriul parfum. Insa nu va lasati inselate, pentru ca acesta nu este nici pe departe asa cum va asteptati. Parfumul are o aroma cel putin ciudata, fiind primul de acest fel care miroase a... kebab.
Vineri, 27.01.2012, 00:00Lilly Allen a dovedit ca in ciuda statutului de artista nu are niciun fel de fita. La nunta ei cu Sam Cooper s-au servit kebab si bere.
Duminica, 19.06.2011, 00:00Iulia Creanga si Agy, bucatar-sef la Restaurantul Turkuaz, au pregatit la Euforia TV un preparat traditional turcesc, Sac kebab si haydari.
Marti, 14.12.2010, 00:00Kebabul de peste este o specialitate turceasca putin cunoscuta in Romania, in comparatie cu kebabul clasic, din alte tipuri de carne. Prepararea lui este simpla, rapida iar reteta este sanatoasa, gratie alimentelor folosite si a metodelor de gatire.
Duminica, 21.11.2010, 00:00Cu toate ca bucataria lor este influentata de popoarele vecine si de unele tendinte internationale, turcii sunt renumiti pentru modul sanatos de a manca, ei aparand cu strasnicie valorile culinare traditionale.
Joi, 30.09.2010, 00:00Piesa KEBAB de Gianina Carbunariu va fi prezentata in premiera la Centrul Cultural Espace Senghor din Bruxelles, cu sprijinul Institutului Cultural Roman (ICR)
Miercuri, 22.09.2010, 00:00Chiar daca mai sunt putine zile pana la finalul Cupei Mondiale la fotbal din Africa de Sud, mai ai timp sa-ti prepari in casa kebabi exotici, de inspiratie sud-africana.
Miercuri, 07.07.2010, 00:00