Alex Velea este unul dintre cei mai apreciaţi artişti autohtoni. Se bucură de un succes teribil, însă în adolescenţă nu-i mergea atât de bine
Luni, 29.09.2014, 08:19
Brunch-ul, o combinaţie între mic dejun şi prânz este un concept foarte popular în vest. Dar conceptul începe să prindă contur şi la noi în ţară. Bineînţeles, cu mici ajustări pe ici, pe colo. De exemplu, dacă englezii consumă bacon,...
Luni, 29.09.2014, 06:40
Alex Velea este unul dintre cei mai apreciaţi artişti autohtoni. Se bucură de un succes teribil, însă în adolescenţă nu-i mergea atât de bine
Duminica, 28.09.2014, 10:03
Nu trebuie să fie Crăciun sau nuntă ca să mănânci sarmale. O dovedesc locuitorii din Praid. Ei au inventat Festivalul Sarmalelor - cea mai aprigă competiţie a bucătarilor care se întrec în pregătirea deliciilor în foi de viţă sau varză.
Sambata, 27.09.2014, 21:54
Costi Ioniţă afirmă la Agentul VIP că de câtiva ani nu a mai mâncat carne.
Vineri, 26.09.2014, 23:56
Dacă v-aţi întrebat vreodată ce mănâncă cei mai puternici oameni din lume, aflaţi că majoritatea preferă mâncărurile simple, deşi frecventează uneori restaurantele de lux.
Vineri, 26.09.2014, 14:49
Extraterestul de la Neatza se crede bucătar de succes și a decis să intre în bucătaria lui Vladuț.
Să te trezeşti cu Poliţia la uşă nu e, de regulă, semn bun. Pentru o familie de americani, lucrurile au stat tocmai pe dos. Poliţiştii care le-au sunat la uşă au venit cu ceva bun. Le-au adus pizza pe care o comandaseră la un local din...
Miercuri, 24.09.2014, 16:29
Vlăduț gătește: ”Tocăniță bavareză”.
Eşti dornic să încerci senzaţii tari? Acum ai ocazia să faci asta cu o singură pizza. O companie din Statele Unite a scos pe piaţă un produs controversat, dar foarte căutat.
Luni, 22.09.2014, 11:09
Cătălin Oprişan, omul informat de la Neatza, ne prezintă ştirile amuzante ale zilei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Ştrudel Vienez".
Cântăreţul de muzică populară, Tinu Veresezan, gătește la Star Chef retela lui fulger ”Micul meu dejun”
Duminica, 21.09.2014, 12:58
Adina Barbu afirmă că nu a ținut niciodată dietă, dar mănâncă o singură dată pe zi.
Sambata, 20.09.2014, 17:27
Ramona Bădescu şi-a sărbătorit tatăl, în creierii munţilor! Icrele negre şi şampania sunt de domeniul trecutului. De dragul părinţilor ei, Ramona a luat parte la o petrecere câmpenească în natură şi a înfulecat cu poftă din ceaun...
Sambata, 20.09.2014, 14:19
Rețeta fulger a Danielei Gyorfi este ”Banana split”.
Sambata, 20.09.2014, 12:58
Andreea Tonciu prezintă la ”Un show păcătos” câteva imagini din vacanța în China.
Joi, 18.09.2014, 23:27
Hamsterii sunt renumiţi pentru drăgălăşenie în lumea iubitorilor de animale. Dar mai au o calitate, puţin ştiută. Nu au limite în ceea ce priveşte mâncarea. Pratic, sunt în stare să se îndoape cât e ziua de lungă.
Joi, 18.09.2014, 20:33
Dacă îţi doreşti să o cucereşti iremediabil, Chef Hadad îţi recomandă să o răsfeţi cu un preparat delicioasă, care îi va "gâdila" papilele.
Joi, 18.09.2014, 12:12
Mădălina Secuianu a ajuns să cântărească 70 de kilograme. De când nu mai este în braţele iubitului ei, fostul manechin s-a transformat radical. Cu toate acestea, spune ea, Rustem o iubeşte şi îi alină suferinţa. Asta chiar dacă bărbatul...
Miercuri, 17.09.2014, 17:31
Deşi ai fi crezut că Nicolae şi Elena Ceauşescu se lăfăiau din punct de vedere culinar, lucrurile nu stau chiar aşa! De fapt, familia din fruntea poporului prefera mâncarea tradiţională
Marti, 16.09.2014, 13:40
Un studiu realizat recent scoate la iveală o realitate îngrijorătoare! Consumul ridicat de sare ar putea agrava simptomele sclerozei şi favorizează riscul de apariţie al unei deteriorări neurologice ulterioare.
Luni, 15.09.2014, 13:26
S-au dat lupte grele în inima Bucureştilor. Gospodari din toată ţara au pornit bătălia aromelor. Cei mai mulţi au intrat în luptă cu artileria grea: sarmale maremureşene, poale-n brâu, dulceţuri de toate felurile, must şi pastramă de oaie.
Duminica, 14.09.2014, 19:39
Juratul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor mărturisește că pentru el mâncarea este viața sa, până la urmă aceasta îi este meseria. Chef Florin nu vorbește însă despre mâncare ca despre un obiect, ci ca despre ceva care poate lega oamenii, ca o stare de spirit
Duminica, 14.09.2014, 08:57
O vedere poștală din New York datată undeva între 1700-1800, ne dezvăluie ceva greu de crezut.
Vineri, 12.09.2014, 16:09
Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l considere un superaliment
Joi, 11.09.2014, 16:03
Oana Lis vorbește cu tristețe despre problemele pe care le-a avut în tinerețe.
Joi, 11.09.2014, 00:54
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă simplă pentru breakfast - "Două anotimpuri"
Dacă atunci când sunteţi la regim alimentar, vă concentraţi toată atenţia asupra kilogramelor nedorite, cu siguranţă vă va fi foarte greu să scăpaţi de ele.
Marti, 09.09.2014, 20:26
Drept dovadă că nu-l interesează să ţină vreo cură de slăbire, Adrian a postat pe contul de Facebook o fotografie în care apare acoperit de mai multe tablete de ciocolată! Dar şi alte poze cu gratarul în faţă, parcă doar să facă în...
Marti, 09.09.2014, 17:11
Mireasma sarmalelor pregătite în ceaune a cuprins ieri, încă de la orele amiezii, parcul din localitatea bihoreană Salonta. Peste o mie de oameni s-au adunat la cea de-a şasea ediţie a festivalului Sarmalelor.
Luni, 08.09.2014, 13:37
Fumatul în locurile publice este o problem destul de serioasă și gravă în același timp în România. Chiar dacă legile îi apără mai mult pe fumători de nefumători și nu invers, bucătarii din întreaga lumea avertizează asupra efectelor dăunătoare are fumului de tigară aspura mâncării, mai ales în restaurante.
Luni, 08.09.2014, 13:13
Majoritatea ne dorim o piele frumos bronzată pe tot parcursul anului, aşa că fie stăm la soare cât putem de mult pe timpul verii, fie alegem varianta solarului în anotimpul rece. Există, însă, şi o altă variantă de a ne menţine pielea...
Joi, 04.09.2014, 20:21
Pasionații de fast-food au primit o veste excepțională. S-a inventat sandvișul URIAȘ, ce îți asigură, în mod sigur, alimentația pe o săptămână
Joi, 04.09.2014, 14:14
Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de un şoc în momentul în care chelnerul i-a adus desertul. După ce câţiva prieteni îi recomandaseră un restaurant cu brioşe delicioase, acesta n-a mai stat pe gânduri şi s-a dus să le încerce.
Joi, 04.09.2014, 13:43
Din momentul în care succesul le-a bătut la uşă, celebrităţile internaţionale au fost urmărite pas cu pas de milioane de oameni. Fotografi, bliţuri, isterie, bani din belşug, iar viaţa lor s-a schimbat radical.
Joi, 04.09.2014, 10:56
Vlăduț gătește: ”Pui magic”.
Cotlete de miel din Noua Zeelandă cu sos de mentă şi desert cu morcov. Sunt doar două dintre preparatele pregătite de Anca Lungu, într-un decor de vis, pe malul lacului Herăstrău.
Joi, 04.09.2014, 07:33
Pentru mulţi dintre noi, dimineţile încep abia după ce simţim mirosul cafelei. Şi, de cele mai multe ori, cana de cafea ne ţine loc de mic-dejun. Doar că, atunci când plecăm nemâncaţi de acasă, există riscul să ronţăim cât e ziua de...
Miercuri, 03.09.2014, 20:21
Nu are cum să trăiască cu un singur leu pe lună! Aşa că bunica Maria munceşte, cu ziua, pe la vecini, unde primeşte şi o mâncare caldă. Dar azi, nu a mai fost nevoită să se obosescă, bunica a luat masa la restaurant.
Miercuri, 03.09.2014, 17:14
Papagalii sunt recunoscuţi în întreaga lume în special pentru capacităţile lor de a imita limbajul. Câţiva cercetători au ţinut morţiş să arate că aceste păsări sunt capabile de mai mult de atât. Mai precis, pot fi educate. Nu să...
Miercuri, 03.09.2014, 16:31
Vlăduț gătește: ”Chifteluțe grecești”.
A denumit-o CINĂ DUBLU DELICIOASĂ și îi dăm toată dreptatea din lume! Bărbatul a realizat o serie de fotografii ce n-au cum să nu te... incite
Marti, 02.09.2014, 14:31
Vlăduț gătește: Ruladă ”Maia”.
Nici nu s-a terminat bine vara şi gospodarii s-au apucat deja de preparat bunătăţile toamnei. Zacusca şi murăturile stau la loc de cinste pe rafturi alături de legumele de sezon. Pe cât de gustoase sunt preparatele, pe atât de straşnic e...
Duminica, 31.08.2014, 19:23
Tocăniţă de mistreţ cu ciuperci la ceaun sau gomboţi cu prune şi magiun. Stropiţi din belşug cu pălincă de fructe proaspete. Aşa a arătat meniul pentru pofticioşi, la Festivalul Prunei din Harghita. Oamenii locului s-au întrecut în...
Duminica, 31.08.2014, 19:22
Acum două decenii, într-un cătun de la poalele munţilor, se năştea o mică pescărie şi un restaurant. Astăzi, tot aici, în Câmpu Cetăţii, e locul unde se mănâncă cei mai buni păstrăvi-curcubeu din Transilvania.
Sambata, 30.08.2014, 19:26
Gazdele i-au aşteptat azi acolo cu o delicatesă a locului, cu totul şi cu totul specială. Raţă bio pe pat de varză. Nu-i uşor de preparat, dar merită efortul, spun cei care au gustat mâncarea. Şi-apoi, au lăudat talentul bucătarului.
Sambata, 30.08.2014, 19:21
Nu există om care să nu treacă şi prin momente mai puţin plăcute în viaţă. Este firesc să ne confruntăm şi cu emoţii negative, problema este cum le gestionăm. Unele persoane devin foarte irascibile, altele se descarcă prin plâns, iar...
Vineri, 29.08.2014, 20:14
Dragostea trece prin stomac, mai ales la Andrei, care știe cu exactitate de câte ori l-a așteptat Cristina cu masa pusă.