Antena Căutare

Articole despre mehedinti

Prinsi la braconaj

Prinsi la braconaj

Doi barbati din Mehedinti risca sa isi petreaca urmatorii 15 ani in spatele gratiilor. Ei au fost prinsi aseara de politisti avand in portbagajul masinii o caprioara vanata ilegal. Braconierii au fost retinuti pentru 24 de ore in arestul IPJ Mehedinti.

Duminica, 18.04.2010, 09:59
Batut pana la lesin

Batut pana la lesin

Contabilul primariei din Salcia, judetul Mehedinti a ajuns în stare grava la spital, dupa ce a fost batut crunt, spun politistii, chiar de catre viceprimarul comunei. Contabilul sustine ca sotia viceprimarului nu prea a dat pe la serviciu si a fost...

Marti, 13.04.2010, 16:35
Mehedinti: Contabil batut pana la lesin de viceprimar

Mehedinti: Contabil batut pana la lesin de viceprimar

Contabilul primariei din Salcia, judetul Mehedinti, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut crunt, spun politistii, chiar de catre viceprimarul comunei. Contabilul sustine ca sotia viceprimarului nu prea a dat pe la serviciu si a fost nevoit sa o sanctioneze în condica de prezenta. De aici si scandalul. Viceprimarul neaga tot, care spune ca, de fapt, contabilul s-ar fi lovit de un dulap.

Marti, 13.04.2010, 00:00
Drum prabusit pe DN 57

Drum prabusit pe DN 57

Mare atentie daca aveti drum prin judetul Mehedinti, deoarece drumul national 57, care leaga Moldova Noua de Orsova, a fost inchis in urma unei alunecari de teren.

Luni, 08.03.2010, 07:37
Crin Antonescu, "locomotiva electorala" a PNL?

Crin Antonescu, "locomotiva electorala" a PNL?

Doar o duzina de filiale PNL si-au mandatat delegatii sa voteze impotriva votarii in bloc a unei echipe de conducere pe baza listei pe care liderul Crin Antonescu intentioneaza sa o propuna la Congresul din 5-7 martie.

Luni, 01.03.2010, 00:00
S-a dat ofiter SRI

S-a dat ofiter SRI

S-a dat drept un ofiter SRI si a cerut o bani unor tineri pentru a-i scapa de dosare penale. E isprava unui barbat de 25 de ani, fiu de politician dintr-o comuna mehedinteana. Politistii i-au pus deja catusele pe maini, dupa ce i-au organizat flagrantul.

Miercuri, 17.02.2010, 07:58
Doi hoti de masini prinsi dupa ce au facut "pana prostului"

Doi hoti de masini prinsi dupa ce au facut "pana prostului"

Doi hoti de masini din Mehedinti au ajuns pe mana Politiei, dupa ce au facut pana prostului. Furasera doua masini de o suta de mii de euro din Caras Severin si incercau sa ajunga cu ele in Mehedinti. Pe drum, insa, au ramas fara benzina. Le-a sarit in...

Duminica, 31.01.2010, 16:17
Cu toporul in PSD

Cu toporul in PSD

Scandal aseara la sediul PSD din Drobeta Turnu Severin. Fostul deputat Eugen Nicolicea, impreuna cu fratele lui si alti fosti membri de partid s-au baricadat in sediu pe motiv ca locatia este a familiei Nicolicea si nu Partidului. Ca sa-i convinga sa...

Joi, 28.01.2010, 07:34

Ultimele știri

x