Episodul 5 al sezonului 6 Hello Chef, din 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, alături de Cornelia și Lupu Rednic, invitații speciali din această ediție, au gătit plăcintă cu brânză și mărar.
Sambata, 30.09.2023, 15:00Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, spanac, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Plăcintă cu brânză și spanac”.
Luni, 22.02.2021, 09:28Printre cele mai îndrăgite preparate, dulci sau sărate se numără și plăcintele, iar pentru iubitorii plăcintelor cu brânză avem o minunată rețetă de plăcintă cu brânză sărată și aluat fraged cu iaurt.
Vineri, 08.01.2021, 09:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să-i surprindem pe cei dragi de sărbători, pe lângă cadouri și preparate delicioase și cu o plăcintă cu brânză și răvașe.
Marti, 29.12.2020, 18:58Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit de ziua micii uniri o delicioasă rețetă de plăcintă cu specific românesc, pe care a denumit-o "Plăcinta Unirii".
Vineri, 24.01.2020, 11:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit de ziua micii uniri o delicioasă rețetă de plăcintă cu specific românesc, pe care a denumit-o "Plăcinta Unirii".
Vineri, 24.01.2020, 08:25De Ziua Mondială a Plăcintelor, Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă preferințele româniilor în materie de plăcinte.
Joi, 23.01.2020, 11:24De Ziua Mondială a Plăcintelor, Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă preferințele româniilor în materie de plăcinte.
Joi, 23.01.2020, 11:12Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, avem o delicioasă Rețetă de Plăcintă cu brânză și sos delicios, pentru Moș Crăciun.
Luni, 16.12.2019, 09:01Reţetele învăţate de la mama lui i-au impresionat şi pe guvernanţi, care au decis să-i finanţeze afacerea cu 200 de mii de lei, prin programul StartUp-Nation. Anul acesta, peste 30 de mii de antreprenori au aplicat pentru ajutorul de la stat....
Sambata, 30.03.2019, 19:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm familia de sărbători cu rețeta "Plăcintă cu urări", o gustare pe bază de brânză telemea, urdă, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase.
Joi, 20.12.2018, 08:29Simplă, dar delicioasă și, mai ales, foarte apreciată această Plăcintă cu brânză și aluat de casă.
Marti, 04.12.2018, 22:32Placinta cu branza dulce. Cum prepari cele mai delicioase poale-n brau chiar la tine acasa. Reteta de placinta cu branza dulce care ti-a facut copilaria mai frumoasa. Poale-n brau ca la mama acasa.
Duminica, 21.10.2018, 09:52Are doar câteva ingrediente, simple şi naturale, şi se prepară într-un sat pitoresc din Bistriţa Năsăud. Plăcinta de Runc îi face şi pe străini să se îndrăgostească de gustul ei irezistibil. Este atât de apreciată, încât a devenit...
Duminica, 14.10.2018, 19:27"Produs în Bistriţa-Năsăud". Un nume care vă poate duce cu gândul la un program de imagine al vreunei autorităţi locale sau poate la o etichetă seacă gândită în vreun birou. Vă spunem însă că este vorba de ceva mult mai apetisant. Un...
Duminica, 14.10.2018, 08:56Un amestec de brânzeturi dulci și sărate, s-au asortat perfect într-o plăcintă, iar strugurii și nuca au făcut-o de-a dreptul deosebită. Ingrediente 1 pachet foi de placintă mai groase 200 g brânză...
Marti, 03.10.2017, 20:05In cadrul probei pe echipe, Cerasela Lungu a pregatit un desert simplu dar gustos, "placinta cu branza si sos de vanilie". Sa aflam si noi reteta sa.
Marti, 04.12.2012, 13:02Insarcinata in 6 luni, indragita jurnalista Gabi Firea are pofte, iar sotul sau nu sta prea mult pe ganduri pana sa i le indeplineasca. Invitata pe platoul Acces Direct pentru a povesti despre noua emisiune pe care Gabi o va prezenta la Antena 1, Simona a aratat in exclusivitate imagini cu Florentin Pandele in bucatarie, iar Gabi a adus si o tava din minunata placinta numita chiar Simona. Din 5 februarie, de la ora 13:30, Gabi va sarbatori fiecare duminica cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera calda, alaturi de familie si prieteni.
Joi, 02.02.2012, 00:00Sarmalele, ciorba in paine sau placintele cu branza ar putea deveni marci inregistrate. O echipa de 50 de studenti clujeni au invatat taranii din Ardeal cum sa inregistreze la OSIM felurile de mancare pe care le gatesc de zeci de ani.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00La Constanta s-a lasat cu bairam in plina zi.
Sambata, 23.10.2010, 00:00