Căutare Live

Rețetă de plăcintă cu brânză dulce. Cum prepari Poale-n brâu la tine acasă

Placinta cu branza dulce. Cum prepari cele mai delicioase poale-n brau chiar la tine acasa. Reteta de placinta cu branza dulce care ti-a facut copilaria mai frumoasa. Poale-n brau ca la mama acasa.

Plăcintă cu brânză dulce. Cum prepari cele mai delicioase poale-n brâu chiar la tine acasă. Rețeta de plăcintă cu brânză dulce care ți-a făcut copilăria mai frumoasă. Poale-n brâu ca la mama acasă.

Ingrediente pentru rețeta de Plăcintă cu brânză dulce

Pentru aluat:

250 gr făină

1 ou coajă de lămâie

1/2 pahar lapte

3/4 pahar zahăr

6 linguri de ulei

15 gr drojdie un praf de sare

Pentru umplutură:

250 gr brânză de vaci

3 linguri zahăr pudră

Citește și
Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e deja îndrăgostit. Ce fată i-a picat cu tronc după prima întâlnire
Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e deja îndrăgostit. Ce fată i-a picat cu tronc după prima întâlnire
Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e deja îndrăgostit. Ce fată i-a picat cu tronc după prima întâlnire
Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea
Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea
Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Mai multe articole

un plic de zahăr vanilat

2 ouă

coajă de lămâie

Mod de preparare pentru rețeta de Plăcintă cu brânză dulce

Mod de preparare aluat

Într-un bol trebuie să amestecați, pentru început, o lingură de zahăr cu drojdie și 3 lingurițe de lapte cald, peste care presărați puțină făină. Maiaua pbținută se lasă la loc cald preț de 15 minute. Separați albusul de gălbenuș și bateți-l spumă tare, cu un praf de sare. Cerneți făînă, faceți o gropita în mijlocul ei și puneți maiaua, gălbenușul bătut, laptele, coajă de lămâie și la urmă albusul spumă. Amestecați totul bine până faceți un aluat pe care-l lăsați la crescut, in loc cald, aproape o oră.

Mod de preparare umplutură

Toate ingredientele pentru umplutără se pun într-un bol încăpător și se amestecă cu o lingură cât mai bine.

Mod de împachetare

Dacă doriți să faceți forma tradițională de poale în brâu, trebuie să întindeți o bucata din aluat cu grosimea de 2-3 cm. În funcție de cât de mari preferați plăcintele cu brânză dulce, tăiați aluatul în bucăți pătrate. Pătratul se umple cu o lingură rasă de umplutură, iar colturile opuse ale pătratului se strând pentru a obține un plic.

Ungeți plăcintele cu brânză apoi cu gălbenuș de ou amestecat cu vreo 3-4 linguri de lapte și le introduceți în cuptor pentru 30-35 minute.

Sursa foto: ro.pinterest.com

Prăjitură cu cireșe și nucă de cocos. Desertul pe care îl vei îndrăgi... Cea mai bună rețetă pentru gogonele murate, de pus toamna, târziu: Cum le alegi, cum se prepară și de ce ai nevoie...
Ultimele știri