Antena Căutare

Articole despre recurs

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest

UPDATE 13.35: Senatorul Catalin Voicu va ramane in arest preventiv, dupa ce completul de noua judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, vineri, recursul la decizia anterioara a instantei supreme de emitere a unui mandat de arestare pe 30 de zile. Decizia completului de noua judecatori este definitiva, Catalin Voicu urmand sa ramana in arest preventiv pana pe data de 29 aprilie, cand procurorii pot cere prelungirea mandatului.

Vineri, 02.04.2010, 00:00
Catalin Voicu a facut recurs

Catalin Voicu a facut recurs

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a primit, miercuri dimineata, prin fax, recursul declarat de Catalin Voicu impotriva deciziei de arestare preventiva a sa. Termenul de judecata urmeaza a fi stabilit.

Miercuri, 31.03.2010, 00:00
"Zece" la ICCJ

"Zece" la ICCJ

Autorul de fapt si de drept al piesei "Zece" - Florin Chilian - se prezinta astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Nu este o vizita de curtoazie, ci ultima infatisare in lungul proces deschis de artist impotriva Ministerului Culturii, prin care cerea despagubiri in valoare de un milion de euro.

Luni, 29.03.2010, 00:00
Recursul Rapidului in cazul Varga-Balan a fost respins

Recursul Rapidului in cazul Varga-Balan a fost respins

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, marti, apelul FC Rapid impotriva deciziei Comisiei de Disciplina a LPF, care miercuri a suspendat solutionarea cazului "Varga - Balan".

Marti, 16.03.2010, 00:00

Primarul Craiovei ramane in arest

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, ramane in arest. Judecatorii i-au respins recursul, deloc impresionati de lamentarile edilului. Solomon spune ca e victima pornirilor razbunatoare ale lui Adrian Mititelu si ca traieste momente umilitoare. Mai mult, procurorii DNA il acuza de luare de mita, fals si uz de fals.

Luni, 08.03.2010, 00:00
Rechinii imobiliari au hacuit Parcul Herastrau

Rechinii imobiliari au hacuit Parcul Herastrau

Sapte hectare din Parcul Herastrau, domeniul public al statului, au ajuns pe mainile unor baieti descurcareti, pe numele lor Bartolomeu Finis, Adrian Petrache, Alexandru Bittner si Fernando Enciu. Suma de achizitie a fost de 1.500.000 de dolari.

Luni, 08.03.2010, 00:00

Recursul lui Solomon, judecat

Primarul Craiovei afla astazi daca ramane in arest. Antonie Solomon a fosti adus la Curtea de Apel Pitesti. Edilul a depus recurs fata de decizia magistratilor de a-l trimite in arest pentru 29 de zile. Procurorii DNA il acuza de luare de mita, fals si uz de fals.

Luni, 08.03.2010, 00:00

Ultimele știri

x