Nu exista o lista dinainte determinata a criteriilor. De exemplu o experienta interesanta intr-un restaurant simplu unde s-a descoperit ceva senzational poate fi considerata mai buna decat o masa opulenta dintr-un restaurant de fite.
Joi, 10.10.2013, 15:16La doar 22 de ani, Dragos a primit in dar, de ziua sa, Cabana Vanatorilor din Corbeanca.
Vineri, 14.06.2013, 08:21Incepe DUELUL! Miza pentru cei trei concureti este uriasa: un loc in FINALA. Cutitele pe care sunt trecute ingredientele cu care acestia vor gati se extrag rand pe rand.
Vineri, 18.01.2013, 11:44Asa cum ne-am obisnuit, cea de-a patra proba are loc in platoul Top Chef. Concurentii au parte de un moment special: Tudor Constantinescu
Este o proba grea in care concurentii vor trebui sa munceasca in echipa, cot la cot, sa inventeze si sa creeze preparate speciale, aratoase si gustoase. De data aceasta, echipele se aleg repede, sigure si nenultumirile incep sa apara.
Vineri, 18.01.2013, 11:26Concurentii nu scapa atat de usor pe cum se asteptau. Daca prima proba a inceput si s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, la aceasta a doua proba ne intoarcem in competitie. Fiecaruia i se da o bucata de carne de porc si una de curcan pentru a pregati un preparat traditional. Timpul pe care-l au la dispozitie este de 1 ora si 30 de minute.
Vineri, 18.01.2013, 11:16Competitia Top Chef se apropie de final. In aceasta seara concurentii ramasi arunca in lupta toate aromele. La drum au pornit 24, dar sita juratilor i-a cernut pe rand. La final va ramane doar unul: primul Top Chef al Romaniei. La aceasta proba, cei sase bucatari ramasi in lupta vor trece prin parjolul focului. Ei vor trebui sa imbine stravechile obiceiuri romanesti cu maiestria de chefi de top si sa parleasca un porc pentru a scoate sorici de top. Totul in doar 45 de minute.
Vineri, 18.01.2013, 11:04Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.
Duminica, 30.12.2012, 00:45Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.
Sambata, 29.12.2012, 23:45Cea de-a doua proba se desfasoara in aceeasi locatie ca si prima - Piata Obor. Concurentilor li se pune la dispozitie carne tocata pentru realizarea unui preparat culinar fast-food de top. Timpul pe care-l au la dispozitie – 30 de minute.
Sambata, 29.12.2012, 23:15Cei ramasi in competita pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei au de-a face de fiecare data cu tot felul de probe trasnite.
Sambata, 29.12.2012, 22:55A inceput o noua editie Top Chef: cei 22 de concurenti vor fi supusi unor noi incercari incredibile, sub ochii exigenti ai celor trei jurati de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.
Luni, 12.11.2012, 20:32Talent, imaginatie, bun gust sau, altfel spus, preparate de-ti lasa gura apa. Nu e la indemana oricui, tocmai de aceea 24 de bucatari alesi pe spranceana se lupta sa demonstreze ca pot deveni Top Chef. Asa se si numeste cea mai recenta superproductie a...
Vineri, 09.11.2012, 17:00