În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu cașcaval și varză de Bruxelles cu gnocchi.
Marti, 12.10.2021, 16:46Vlăduț, bucătarul din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a combinat varza creață cu varza de bruxelles, dar și ceva afumătură și spaetzle și a ieșit un preparat gustos, rapid și sănătos.
Miercuri, 22.01.2020, 12:58Chef Munti a pregătit în cadrul emisiunii Star matinal de weekend delicioasa rețetă Piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Luni, 09.12.2019, 10:46Un preparat complex, dar extrem de gustos, cu o combinațieperfectă de ingrediente: Muşchi de porc cu varză de Bruxelles, sparanghel tras în unt şi piure de cartofi mov.
Marti, 01.10.2019, 20:06În farfuriile românilor se simte gustul european. În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului, restaurantele au au avut cerinţe speciale din partea clienţilor. Mai exact au vrut ca mâncarea comandată să fie în ton cu ceea ce au...
Duminica, 26.05.2019, 19:24Matinalii au devenit mari degustători de varză de Bruxelles. Dani este încă la început, așă că a pus câteva întrebări la început: „Cum o apuci?”.
Luni, 25.02.2019, 09:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatelle de Bruxelles", o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase., o combinație între paste și varza de bruxelles, dar și alte ingrediente gustoase.
Marti, 18.09.2018, 08:40Dacă vreți să împresionați familia cu un preparat spectaculos pe bază de pește și multe legume, rețeta „Baccala alla carbonara”, sigur vă poate fi de folos!
Marti, 08.05.2018, 21:06Un preparat gustos și sănătos, pentru amatorii de somon: File de somon cu varză de Bruxelles!
Marti, 17.04.2018, 22:40Alex Cârțu gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă, "Antricot de vită cu bulgur și varză de Bruxelles".
Miercuri, 07.02.2018, 11:57In 15 minute va puteti prepara o gustare delicioasa: varza de Bruxelles cu susan si ceapa verde. Pofta buna!
Marti, 24.04.2012, 00:00