Chiar dacã de obicei consumă mâncăruri cu diverse specificuri sau mâncare condimentată, în momentul în care simţi gustul picant dimineaţa, la prânz şi seara devine uşor complicat. Aflat în Sri Lanka pentru filmările noului sezon „Asia Express”, Andrei Ştefãnescu a descoperit însă metoda perfectă pentru a face faţă gastronomiei de aici.
„Felurile lor de mâncare chiar sunt gustoase, în primele zile a fost perfect, dar dupã aceea începe sã nu-ţi mai placã aşa tare. Eram într-o searã la masã, îmi era super foame, am comandat nişte pui, iar când a venit era acoperit de condimente. Am luat o gurã, dar nu puteam sã fac faţã. Aveam o canã cu apã fierbinte, pentru cã îmi comandasem şi niste ceai, aşa cã am luat fiecare bucatã şi am spãlat-o un pic. A fost fix ce trebuie!”, povesteşte Andrei.
Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu sunt coprezentatorii noul sezon „Asia Express”, filmat de această dată în Sri Lanka şi India. Cei doi descoperă pentru telespectatori locurile interesante, obiceiurile neobişnuite şi stilul de viaţă al oamenilor din aceste locuri.