Antena Căutare

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a părăsit competiția

Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie de final, iar echipele rămase în competiție luptă pentru cel mai râvnit premiu al reality show-ului, cei 30.000 de euro. În ediția 39 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au avut parte de o nouă eliminare surpriză.

În ediția 38 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au avut parte de o nouă eliminare surpriză.

Antena 1

La început au fost nouă echipe care s-au întrecut pentru a ajunge cât mai departe în competiție, iar în ultima etapă din Asia Express au mai ajuns doar patru. Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi sunt cei care au și-au continuat cursa în Israel și s-au întrecut pentru a rămâne pe Drumul Împăraților.

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

Citește și: Asia Express, 15 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Adriana Trandafir și Maria Speranța a părăsit competiția

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori. Cea de-a doua echipă care riscă să aibă în cutie un nestemat roșu este formată din Lidia Buble și Estera.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express în ultima etapă a competiției

Cele patru echipe au așteptat cu emoții și frică momentul în care vor deschide cutiile cu nestemate. După un traseu solicitant, situații dificile, misiuni neaștepate și o cursă contracronometru, vestea că un cuplu de vedete va fi eliminat a luat pe toată lumea prin surprindere.

Cosmin și Eliza Natanticu au ales cufărul ce conține o nestemată roșie, motiv pentru care vor părăsi Asia Express în ediția 39 a reality show-ului. Cei doi nu s-au așteptat să tragă ei „lozul cel mare”.

Citește și: Asia Express, 3 noiembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco a părăsit competiția

Concurenții au plecat cu capul sus de pe Drumul Împăraților și cu părere de rău pentru că au ieșit când erau atât de aproape de marele premiu. Eliza nu și-a putut stăpâni lacrimile de tristețe în timp ce le vorbea colegilor rămași în cursă.

„Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi.

Telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară pe Cosmin Natanticu extrem de emoționat: „Ăștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic.”

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble emoționată.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 22 noiembrie 2021. Irina Fodor a mai dat un cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată... Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre a făcut spectacol pe stradă într-un costum de pui. Cum arată concurentul...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x