Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Asia Express continuă acum la Antena 1! Concurenții întâmpină cele mai multe probleme de până acum

 
+2 click pentru
galerie

După ce au făcut autostopul și au mâncat pe jos, în casele localnicilor vietnamezi, concurenții au de înfruntat situații și mai dificile. Una dintre acestea este traficul insuportabil din Vietnam. Se lasă chiar și cu accidentări pentru vedetele Asia Express.

După un start fulgerător și primul joc de amuletă și după ce au fost pescari pentru o zi, concurenții au trecut prin emoțiile eliminării. Acum reîncepe cursa cu toate echipele!

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe