Antena Căutare

Asia Express continuă acum la Antena 1! Concurenții întâmpină cele mai multe probleme de până acum

După ce au făcut autostopul și au mâncat pe jos, în casele localnicilor vietnamezi, concurenții au de înfruntat situații și mai dificile. Una dintre acestea este traficul insuportabil din Vietnam. Se lasă chiar și cu accidentări pentru vedete.

După ce au făcut autostopul și au mâncat pe jos, în casele localnicilor vietnamezi, concurenții au de înfruntat situații și mai dificile. Una dintre acestea este traficul insuportabil din Vietnam. Se lasă chiar și cu accidentări pentru vedetele Asia Express.

Asia Express continuă acum la Antena 1! Concurenții întâmpină cele mai multe probleme de până acum

După un start fulgerător și primul joc de amuletă și după ce au fost pescari pentru o zi, concurenții au trecut prin emoțiile eliminării. Acum reîncepe cursa cu toate echipele!

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

„Asia Express” le face viața un calvar vedetelor. Daniela Crudu şi Vica Blochina, prima ceartă în echipă!... Următoarea provocare Asia Expres: autostopul pe 150 de km. Destinația, o piață mare cât Indochina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x